Liga BBVA: Ейбар - Реал Мадрид - 0:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Hohohoho

Re: Liga BBVA: Ейбар - Реал Мадрид |29.11.15г| 17:00ч.

Мнениеот Hohohoho » 29 ное 2015 18:48

sapio0o написа:
Hohohoho написа:
sapio0o написа:Пак ще прави повече от Роналдо, убеден съм. Щом и на полупразна врата пропуска, трябва да ни говори нещо. :roll:

Туй, че изкарва всеки мач по 90мин трябва да говори нещо, не това че не може да вкара чисти положения. Явно агентите и маркетинга победиха футбола.

...

А и да добавя жалките опити за симулация, всеки път като го докосне някой. Два такива имаше, кой от кой по-смешни, спокойно 2 жълти картона можеха да бъдат дадени, ако на съдията му стискаше. + това че вече не може да изпълнява пряк свободни и само пържи нещастниците в стената. Като цяло много спрял с футбола, чак не виждам как се ще се върне във форма, пък какъв играч беше до преди малко повече от година...

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 29 ное 2015 18:54

Модрич през второто полувреме,колкото повече го ритаха,толкова по-добре играеше.Общо взето той,Бейл и Ковачич се отличиха.Другите записаха и те името си в славната победа над Ейбар.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 29 ное 2015 20:25

Toni Kroos: Well deserved win on a difficult away game. We are improving... HalaMadrid

Изображение
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 30 ное 2015 13:00

ОТЗИВИТЕ СЛЕД ЕЙБАР - РЕАЛ МАДРИД

БЕНИТЕС: "Победата дойде след добра отборна работа и бе постигната благодарение на усилията на всички. Нещата, които свършихме ни позволиха да излезем от задънената улица и да вземем три точки срещу труден противник. Всички играчи на Реал Мадрид играха сензационно. Най-положителното от мача е духът, който показаха моите футболисти и фактът, че те работиха интензивно и положиха страхотни усилия. Сега е ноември и има още много време да измине. Разполагаме със невероятен състав и ще се борим за победа във всеки мач до края на сезона. Кристиано отбеляза гол, създаде положения и работи за отбора. Той допринесе за победата и аз съм доволен от неговото представяне. Ейбар са един агресивен и интензивен отбор, който ни затрудни. Хубаво е, когато побеждаваш тежък съперник, който ти е направил живота труден. Бил съм в Ипуруа няколко пъти и ми харесва това, че те са един скромен тим, от скромно градче, който играе в най-високото ниво на испанския футбол. Те са пример за всички нас и трябва да се гордеят със себе си".

ПЕПЕ: "Знаехме, че ще бъде труден мач, защото Ейбар са добър отбор, агресивни са и се представят подобаващо. Добрата работа на целия отбор ни помогна да спечелим трите точки. Беше тежък двубой, на чужд терен, но ние играхме добре. Важно бе да не допуснем гол и всички ние работихме усилено, за да гарантираме това днес. Кристиано продължава да добавя попадения на сметката си и това е най-важното. Той отбеляза днес тук и бе с голям принос за нашата победа. Всички се надяваме, че той ще продължава да играе по този начин".

НАВАС: "Дойдохме на трудно място, където всеки един от останалите отбори имаше затруднения. Бяхме наясно, че трябва да излезем на терена и да дадем всичко от себе си. Това са три много важни точки, които ни помагат да продължим борбата за титлата. Надявам се, че ще продължим по този начин и че ще се подобрим. Всички си даваме сметка, че има още много върху какво да работим, но този мач бе важен за нас. Този успех ни помогна да прибавим точки към нашия актив, а всяка чиста мрежа демонстрира добра игра от страна на съотборниците. Винаги искам да се представям добре и като играч на Реал Мадрид аз трябва да уважавам фланелката, феновете и всеки един, който работи за това тимът да прогресира. Ще трябва да изчакаме и да видим какво не е наред с Карвахал. Надявам се всичките ми контузени съотборници да се възстановят бързо. Благодаря на Бог, че в отбора има и други момчета, които могат да ги заменят по всяко време".

ВАСКЕС: "Това са три много ценни точки. След като загубихме миналата седмица, ние се нуждаехме от победа като тази и работихме усилено, за да я получим. Знаехме срещу какъв тип игра ще се изправим днес. Щастливи сме от победата и от отборния дух, който показахме. Екипът работи 90 минути и ние постигнахме този успех благодарение на качеството, което показахме. Когато успеем да запазим вратата си суха е по-лесно за нас да спечелим трите точки. Ще постигнем велики неща, ако всички работим заедно и в една посока. Кристиано винаги се опитва да дава всичко от себе си. Мисля, че той се справя много добре и всеки път иска да вкара гол. Той показва това във всеки мач. Днес топката влезе. Бензема също се справя добре, тренира на максимума и е топ играч".
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”