ШЛ: Реал Мадрид - Ювентус - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Реал Мадрид - Ювентус / 13.05.2015г. / 21:45ч.
Какво му е на Бейл ? Миналата година като вкара два решаващи гола в два финала беше любимец , сега е най-лошият , това да си фен на Реал е егати ужаса , Анчелоти и той вече бил за смяна ?!
slash1912 написа:Бейл в момента не знам дали струва и 10 милиона.
Кашон вафли Боровец не струва тоя.
И как може да нямаме никой на тая резервна скамейка. Отпадаме и вся и всьо една смяна. Че и татко Карло смени Бензема, който беше най-полезният от тройката дето формира с Роналдо и Бейл.
Madridist написа:Честито на Ювентус. Очаква ни интересен финал. Нужни са промени лятото . Като се започне от старши-треньора.
Не знам и аз какво да си мисля. Дали Анчелоти е виновен, дали късата скамейка, дали уелското недоразумение, или просто липса на късмет начело с контузиите.. За съжаление оставаме без трофей, но животът продължава и догодина ще се завърнем по-силни (надявам се).
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
аз мислех че Ювентус няма шанс , даже очакваш поне 2 3 гола да им вкарат Реал а то кво стана , не заслужават белите балерини да са на финал просто .
Честито на Ювентус , макър че загубих много пари , няма грижи , пари се изкарват. Дано стане хубав финал.
Честито на Ювентус , макър че загубих много пари , няма грижи , пари се изкарват. Дано стане хубав финал.
Gary Shaw написа:Какво му е на Бейл ? Миналата година като вкара два решаващи гола в два финала беше любимец , сега е най-лошият , това да си фен на Реал е егати ужаса , Анчелоти и той вече бил за смяна ?!
Не може цял сезон да те няма никакъв при положение, че струваш толкова пари и има такива очаквания от теб. Търпението си има граници все пак. Същото се отнася и за анчелоти.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Уважение към Мората - мадридист, днес не се зарадва при попадението си, но щом той ни вкарва два гола в сегашната ни отвратителна форма, какво да кажем за Меси, Суарез при евентуален финал ? Футболистите на Реал Мадрид днес играха без мотивация, отборът който повече искаше да играе финал е Ювентус. Още щом започна второто полувреме се виждаше, че голът им е въпрос на време. И след това заиграхме като Порт Вейл - едни отвратителни центрирания 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Единствено ме е яд за Иско, тоя тренъор ще му похаби таланта дето има. Очаквам следващия мач да играе бек!
Също така се вижда умората в някои играчи - Кроос едвам ходи, няма сила дори топката да ритне.
Също така се вижда умората в някои играчи - Кроос едвам ходи, няма сила дори топката да ритне.
- shotgun blues
- Контакти:
Провален сезон по много причини.Лука Модрич е най-добрият футболист на този отбор,без него лъсват качествата/задниците на останалите.Бейл нямаше никакво място в този отбор цял сезон,но продължи да играе...резултата всички го видяха,ако той не бъде продаден не знам......Липсата на играч с дрибъл уби отбора срещу силните отбори,без Ди Мария толкова ,центрирания,захождания по крилата и накрая нищо,тъй като няма играч който с топка в крака да мине 2/3 и да направи положение 
Предстоят месеци на сътресения в клуба,може би треньорска смяна,продажба на играчи,купуване и т.н
Има едно позитивно(ако може да се нарече така) от отпадането,Реал си спести евентуална загуба от Барселона на финала,загуба която може би щеше да е най-голямата като важност в историята на клуба...загуба в Ел Класико на финал в ШЛ щеше да боли много .
Какво ще се случи сега?Дали Зидан ще поеме отбора ?Дали робуването на имена ще спре???Дали Реал ще вземе играчи от които има нужда,а не да играе с халфова линия от 3 плеймейкъра на нетипични за тях позиции?
Не съм и особено ядосан,след ДЕСЕТАТА мъката в ШЛ свърши,така че се връщаме към типичен Перевски сезон,нищо невиждано не се случи тази година
Интересно лято ще е и догодина повече.....

Предстоят месеци на сътресения в клуба,може би треньорска смяна,продажба на играчи,купуване и т.н
Има едно позитивно(ако може да се нарече така) от отпадането,Реал си спести евентуална загуба от Барселона на финала,загуба която може би щеше да е най-голямата като важност в историята на клуба...загуба в Ел Класико на финал в ШЛ щеше да боли много .
Какво ще се случи сега?Дали Зидан ще поеме отбора ?Дали робуването на имена ще спре???Дали Реал ще вземе играчи от които има нужда,а не да играе с халфова линия от 3 плеймейкъра на нетипични за тях позиции?
Не съм и особено ядосан,след ДЕСЕТАТА мъката в ШЛ свърши,така че се връщаме към типичен Перевски сезон,нищо невиждано не се случи тази година

Интересно лято ще е и догодина повече.....
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- paceto
- Контакти:
От една страна се радвам, че отпадаме, защото в момента трудно бихме победили Барселона, а една загуба на финал в ШЛ щеше да боли много. Те са в много добра форма и просто щеше да е много трудно да го спечелим, така че от тази гледна точка се радвам. Момчетата се раздаваха, но нямахме отново шанс пред гола, но няма да правим трагедии или поне лично аз. Да отпаднеш на полуфинал изобщо не е срамно, а се вижда че Ювентус си заслужиха класирането и им желая успех на финала. 

- batmanlevski
- Контакти:
един Гарет Бел не стига , той игра ама други като Роналдо само си бъркаха в носа, иначе браво на Тевез и компания , аржентинеца просто преобрази Ювентус от както е там !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]