ШЛ: Ювентус - Реал Мадрид - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: ШЛ: Ювентус - Реал Мадрид / 05.05.2015г. / 21:45ч.

Мнениеот ЕМИЛ » 03 май 2015 12:27

1:0

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 03 май 2015 13:39

Доста тегъв мач се очертава гледам доста хора ни отписват и дават прогнози за Юве ама нека да си говорят. :) Ние и срещу Алтети бяхме аутсайдери и снощи пак бяхме такива ама се видя какво стана. :P Прогноза 1:1/1:2 Стигне ли се до 1/2 финали в ШЛ няма изявен фаворит така че нека по-добрият отбор да победи и защо не отбора който продължи от тази двойка да е и крайният победител в Берлин. :P

Потребителски аватар
Rosniak
Контакти:

Мнениеот Rosniak » 03 май 2015 13:56

Реал ще се класират на финала на Шампионската Лига,но там ще загубят много болезнено от Байерн или Барселона.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 май 2015 15:20

1:0

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 03 май 2015 22:31

Мина много, ужасно много време от последната среща с подобен залог за ЮВЕ. Но понякога трябва да почакаш за нещо, което си считал за даденост, за да може да го оцениш истински. Смешното е, че преди 12г. пак съперникът беше същия и пак беше носител на трофея. В Реал Мадрид играеха най-известните футболисти на онова време. Според мен и най-добрите като индивидуалности. Но ЮВЕ също имаше страхотен състав. Най-силната черта на онези футболисти беше непримиримостта и вярата, че могат да бият абсолютно всеки съперник. Между другото в онзи сезон ЮВЕ победи с много трудности три испански отбора. Много ми се иска след тези два мача да мога да кажа същото и за сегашните футболисти...
Към днешна дата Реал Мадрид отново разполага с феноменална индивидуална класа. И когато говорим за "индивидуална класа" трябва да си даваме сметка, че там няма значение дали тези играчи правят добър или слаб сезон, щом нещата опират до два сблъсъка индивидуалната класа е огромно предимство. Страхотен пример е престоя на Анелка в Реал Мадрид. През повечето време посредствен, но в момента на истината, индивидуалната класа на френския чешит класира Реал М на финал, който бе спечелен. За това е толкова трудно в ШЛ, защото има много страхотни отбори, които имат страхотни индивидуалности, които ако имат ден си свършен.
Аз не се залъгвам, знам, че Реал Мадрид има по-добри индивидуалности. ЮВЕ няма пари да вземе играч като Бейл например. Играчите на Реал Мадрид имат много повече опит в подобни срещи, което е предпоставка да изиграят срещата с много добро самочувствие, показвайки най-доброто от себе си. С К.Роналдо и Бейл Реал М притежава уникална скорост. Откриват ли се празни пространства ЮВЕ ще е уязвим.
Въпреки това смятам, че шампиона на Италия има нужното, за да играе финал в надпреварата. За мен решаващо е дали Макс Алегри ще успее да вдъхне увереност на играчите, защото през последните години имаме проблем със самочувствието в Европа. Това води да груби индивидуални грешки, които в тази надпревара те правят да изглеждаш смешен.
Съставът ни е тактически гъвкав, което е предимство в този турнир. Имаме две напълно равностойно схеми за игра: 3-5-2 и 4-3-1-2. Можем да сме атакуващи или дефанзивни с тях, което е страхотно.
Предвид отсъствието на Модрич, мисля,че Алегри и КО ще се целят в центъра. Играем с двама нападатели, които ще ангажира двамата централни бранители на Реал М. Вярвам в Мората и Тевес. Бтв, ако успеем да пресираме ще е интересно. Особено, ако Реал М играя във формация 4-3-3
Дано имам късмет при корнери/нарушения. Само,че статичните положения са нож с две остриета през този сезон. Твърде много голове допуснахме за нашите стандарти след корнери и центрирания от нарушения. В същото време имаме Пирло :mrgreen: Тук не е нужно да пускам топлата вода. Стискам палци да се възползваме.
Ключов играч за нас е Пирло (открих топлата вода). Човекът е гении! Страхотен е, наистина ми доставя удоволствие да го гледам как играе. Но той прави все повече грешки в собствената половина. Все повече закъснява да блокира някой далечен удар. Алегри трябва да намери начин как да използва позитивите на маестрото в атака и да ограничи щетите от потенциалните му грешки.
Много сме наплашени от Джорджо Киелини. Пф, дано тоя не особено умен момък издържи в тези два мача(ако играе) и дай Боже да се реваншира за миналата година.
Очаквам всичко да се реши в Мадрид. Може би е предимство за ЮВЕ, че домакинства в първата среща, за да изгради евентуално нещо преди реванша. Ако ни устройва,ще има катеначо в Мадрид :mrgreen: И макар белите да са страхотен отбор, те имат и "кекава" страна в този турнир. Минаваха между капките, но и се удавиха няколко пъти, след само един добър мач и провал в другия.
Ае спирам се :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 03 май 2015 23:07

Sardukar написа:Мина много, ужасно много време от последната среща с подобен залог за ЮВЕ. Но понякога трябва да почакаш за нещо, което си считал за даденост, за да може да го оцениш истински. Смешното е, че преди 12г. пак съперникът беше същия и пак беше носител на трофея. В Реал Мадрид играеха най-известните футболисти на онова време. Според мен и най-добрите като индивидуалности. Но ЮВЕ също имаше страхотен състав. Най-силната черта на онези футболисти беше непримиримостта и вярата, че могат да бият абсолютно всеки съперник. Между другото в онзи сезон ЮВЕ победи с много трудности три испански отбора. Много ми се иска след тези два мача да мога да кажа същото и за сегашните футболисти...
Към днешна дата Реал Мадрид отново разполага с феноменална индивидуална класа. И когато говорим за "индивидуална класа" трябва да си даваме сметка, че там няма значение дали тези играчи правят добър или слаб сезон, щом нещата опират до два сблъсъка индивидуалната класа е огромно предимство. Страхотен пример е престоя на Анелка в Реал Мадрид. През повечето време посредствен, но в момента на истината, индивидуалната класа на френския чешит класира Реал М на финал, който бе спечелен. За това е толкова трудно в ШЛ, защото има много страхотни отбори, които имат страхотни индивидуалности, които ако имат ден си свършен.
Аз не се залъгвам, знам, че Реал Мадрид има по-добри индивидуалности. ЮВЕ няма пари да вземе играч като Бейл например. Играчите на Реал Мадрид имат много повече опит в подобни срещи, което е предпоставка да изиграят срещата с много добро самочувствие, показвайки най-доброто от себе си. С К.Роналдо и Бейл Реал М притежава уникална скорост. Откриват ли се празни пространства ЮВЕ ще е уязвим.
Въпреки това смятам, че шампиона на Италия има нужното, за да играе финал в надпреварата. За мен решаващо е дали Макс Алегри ще успее да вдъхне увереност на играчите, защото през последните години имаме проблем със самочувствието в Европа. Това води да груби индивидуални грешки, които в тази надпревара те правят да изглеждаш смешен.
Съставът ни е тактически гъвкав, което е предимство в този турнир. Имаме две напълно равностойно схеми за игра: 3-5-2 и 4-3-1-2. Можем да сме атакуващи или дефанзивни с тях, което е страхотно.
Предвид отсъствието на Модрич, мисля,че Алегри и КО ще се целят в центъра. Играем с двама нападатели, които ще ангажира двамата централни бранители на Реал М. Вярвам в Мората и Тевес. Бтв, ако успеем да пресираме ще е интересно. Особено, ако Реал М играя във формация 4-3-3
Дано имам късмет при корнери/нарушения. Само,че статичните положения са нож с две остриета през този сезон. Твърде много голове допуснахме за нашите стандарти след корнери и центрирания от нарушения. В същото време имаме Пирло :mrgreen: Тук не е нужно да пускам топлата вода. Стискам палци да се възползваме.
Ключов играч за нас е Пирло (открих топлата вода). Човекът е гении! Страхотен е, наистина ми доставя удоволствие да го гледам как играе. Но той прави все повече грешки в собствената половина. Все повече закъснява да блокира някой далечен удар. Алегри трябва да намери начин как да използва позитивите на маестрото в атака и да ограничи щетите от потенциалните му грешки.
Много сме наплашени от Джорджо Киелини. Пф, дано тоя не особено умен момък издържи в тези два мача(ако играе) и дай Боже да се реваншира за миналата година.
Очаквам всичко да се реши в Мадрид. Може би е предимство за ЮВЕ, че домакинства в първата среща, за да изгради евентуално нещо преди реванша. Ако ни устройва,ще има катеначо в Мадрид :mrgreen: И макар белите да са страхотен отбор, те имат и "кекава" страна в този турнир. Минаваха между капките, но и се удавиха няколко пъти, след само един добър мач и провал в другия.
Ае спирам се :mrgreen:

Много хубаво мнение от твоя страна. Успех и нека по-добрият се класира. ;)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 03 май 2015 23:22

Сардукара винаги му чета мненията с голям интересн, пише ги по учуващо интригуващ начин, а и са доста верни :)

малко е объркал отборите, ама му е простено ;) :mrgreen:

иначе очаквам Юве да не загуби в Италия :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Реал Мадрид”