Касийяс-най-добрия вратар в света за 2009

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Касийяс-най-добрия вратар в света за 2009

Мнениеот storm » 16 дек 2009 21:41

Няма логика вратар като Нойер да е в класацията а Буфон не . При положение ,че Буфон също извади отбора в бая от мачовете . :roll: :?:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 дек 2009 21:59

Лорде- не бива да забравяш, че вашата защита е в пъти по-добра от нашата...С такава защита Касиляс пак малко голове допусна.,,Аз, ако съм на мястото му ще ги бия нашите защитници след всеки мач...Те елементарни неща не могат да направят ;)

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 16 дек 2009 22:08

MORSKI написа:Лорде- не бива да забравяш, че вашата защита е в пъти по-добра от нашата...С такава защита Касиляс пак малко голове допусна.,,Аз, ако съм на мястото му ще ги бия нашите защитници след всеки мач...Те елементарни неща не могат да направят ;)

Ok имаш право, но както предполагам си видял не определям Валдес за най-добър вратар, а Ван дер Саар. ;) Поне този път не можеш да ме обвиниш в пристрастие. :P ;)

П.П. А кой реди защитниците? Касияс като ги вижда, че играят ганкиното защо не им се развика и да им обясни на всеки един от тях кого иска да покрива, при статичните положения къде точно да застанат... това кой да им го каже, ако не треньора И ВРАТАРЯ? Централният нападател ли? Или може би сеньор Хуан Родригез (примерно), който седи кротко на мястото си на Барнабеу?
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 дек 2009 01:43

AAAA, тук си в грешка- викаше им той...Само че викаше на Гути и Рамос, ама то само с викане не става- той ги псува, те му отвръщат :) Бой трябва....

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Мнениеот expensive » 18 дек 2009 10:50

Убийствен рефлекс и здрава психика притежава Касияс - уникален вратар! Да не говорим колко е постоянен в изявите си през годините. Колко гола му били набутали? Не се излагайте - това са хора не са ботове, 95% от головете през миналият сезон са по вина на защитата, а не на вратаря. Буфон също заслужава определението "номер 1" - Икер е по-млад, ще се превърне в легенда за Испания и Реал Мадрид (какъвто е и Джиджи за скуадрата и Юве).

П.П Ван Дер Саар, по-малките от вас (лорда) не са следили "силните" му мачове, когато пазеше за Юве. Холандецът има много крехка психика и лесно може да бъде изваден от строй (което не говори никак добре за вратар от неговият ранг) иначе притежава добри физически данни, не е лош вратар и откакто е в Юнайтед е сравнително стабилен.
Валдес изобщо няма да го коментирам защо е в тази класация - заради спечелените трофеи от страна на Барса, а не заради собствени заслуги.

Върни се в “Реал Мадрид”