Liga BBVA :: Реал Мадрид - Виляреал - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Liga BBVA :: Реал Мадрид - Виляреал - 1.03 |22:00

Мнениеот sapio0o » 02 мар 2015 00:23

Ми да. :mrgreen: Без никакво напрежение, елегантно ми го изтриха момчетата. Няма проблеми. :lol:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Re: Liga BBVA :: Реал Мадрид - Виляреал - 1:1 FT

Мнениеот Madonna » 02 мар 2015 09:51

Шокиращ резултат.Цяла седмица имаха да се подготвят за мача и само трябваше да го спечелят и при завръщането на Модрич да се натисне за титлата.То какво стана...много се усложниха нещата сега.Първото полувреме бе може би най-слабото на Бернабеу под ръководството на Анчелоти.Смените най-вероятно са шокирали всички,цял сезон не прави ротации,дори и когато отбора води и изведнъж в такъв мач пуска Чичарито и Ияраменди да го печелят :confused:.
Миналият сезон Реал загуби титлата заради много загубени точки в дербитата,тази за съжаление няма особен напредък,Атлетико по 2,Валенсия,Сосиедад,Виляреал ,много точки се губят в трудните мачове,може би това е слабостта на Карло и причината за малкото му титли?
ББС не са във форма,но тях ги очаквам да направят най-силните си мачове в Шампионската Лига + завръщането на Модрич, очаквам в ШЛ Реал да покаже истинските си качества и да стигне далеч,даже съм по-сигурен в спечелването на ШЛ отколкото на Ла Лига,само Атлетико ме притеснява.
За Ла Лига с тези гостувания на Билбао,Барселона и Севиля и колебливите резултати в дербитата,отбора малко не вдъхва доверие....мача в Билбао е ключа,ако бъде спечелен,то на Ноу Камп ще е директен мач за титлата.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 мар 2015 21:55

Вече е крайно време отбора да се стегне.Преди изключително трудните гостувания на Атл.Билбао и Барселона,както и преди битките в ШЛ.Nа 1/4финалите вече съперника ще е доста по-силен!През Април е доста натрупана програмата,като ще трябва да изиграем 6 мача в Примера и 2 в ШЛ.Дано контузените се оправят и бъдат на 100% готови за решаващите битки :!:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 02 мар 2015 22:24

Не за пръв път ще кажа, че единствено ме притеснява трагичната скамейка. Нямаме абсолютно никаква алтернатива при негативен резултат. Да речем, че всички са здрави единствено Иско/Хамес ще може да се появи в игра, но това не е достатъчно. То реално, не че другите отбори имат нещо кой знае какво, но пак са по-добре. Хесе като получава по 10 минути как да навлезе във форма? Карло трябва да помисли над това, защото наистина не дава шанс на никого и чак към 80-та минута решава да прави смени. :roll:

П.С: Наблюдавате ли какво се случва. :mrgreen: Вече има по 3-4 статии как Анчелоти ще бъде гонен. :lol: И много ми хареса това изречение - През миналия сезон специалистът изведе Реал Мадрид до така мечтаната десета титла от Шампионската лига, а в момента отборът не играе никак убедително и води само с 2 точки на Барселона. С колко точки трябва да води над Барселона, че да не говорят за уволняване? Може би 12? Трябва да натупаме Билбао, че иначе няма да спрат да пишат глупости.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”