Casillas написа:Според мен, всичко ще се реши тази година как ще протече Шампионската Лига, до къде ще стигнат Реал и Барса, как ще се представи Арсенал и така...Хубаво Voodo казваш каталунец, ама сиренето е с пари...а тия хора ламтят за все повече и повече...Фабрегас казал едно, ми то и Торес е казал, че няма да напусне Ливърпул, ма я още няколко такива сезона и е ясно че се ще се махне, и не само това, ми и ще отиде в Реал...Перес е скапаняк, и дори и като фен на Реал, мога да го кажа с ръка на сърцето...но парите в наши дни ръководят всичко, и дори и да казвате, че Фабрегас няма да се навие да отиде заради пари, то той ще се навие да отиде за МНОГО пари...така че, да поживеем, да видим, няма смисъл от такива теми, дето нищо се не знае, само си чешем езиците.
По принцип си прав, но както знаем, има и изключения! Предполагам си прочел примера ми с Рибери и Байерн.

Друг е въпроса, че Перез пазари с кредити, които после трябва да се връщат! Не искам да съм черноглед, но спомнете си какво стана предният път, когато Перез ви беше президент - много звездни покупки, някоя друга титла в Испания, 2 КЕШа - но те бяха преди да ви обявят за "Галактико" (нарекоха ви "Галактико" през 2003-та, когато купихте Бекъм, а последният ви КЕШ е от 2002-а) и десетки милиони дългове, които трябваше да връща Калдерон... В същото време знаем каква е публиката на Бернабеу и ако през този или следващият сезон не спечелите нито един стойностен трофей, т.е. ШЛ или Примера..., то пак ще се веят белите кърпички и Перез отново ще си тръгне подвил опашка, оставяйки сериозно "наследство" възлизащо този път на стотици милиони евро дългове!!! Не знам за вас, но ако аз бях на ваше място нямаше да се радвам чак толкова много на Перез и поне малко щях да се притеснявам кой ще връща тези дългове! Това няма да стане само с продадени фланелки!!! 270 милиона евро, на които текат лихви не се избиват току-така, а както изглежда Перез възнамерява да продължава да харчи!!!