Реал Мадрид цака Барса с 50 млн. за Фабрегас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Re: Реал Мадрид цака Барса с 50 млн. за Фабрегас

Мнениеот Lord_VOODOO » 10 дек 2009 13:13

Casillas написа:Според мен, всичко ще се реши тази година как ще протече Шампионската Лига, до къде ще стигнат Реал и Барса, как ще се представи Арсенал и така...Хубаво Voodo казваш каталунец, ама сиренето е с пари...а тия хора ламтят за все повече и повече...Фабрегас казал едно, ми то и Торес е казал, че няма да напусне Ливърпул, ма я още няколко такива сезона и е ясно че се ще се махне, и не само това, ми и ще отиде в Реал...Перес е скапаняк, и дори и като фен на Реал, мога да го кажа с ръка на сърцето...но парите в наши дни ръководят всичко, и дори и да казвате, че Фабрегас няма да се навие да отиде заради пари, то той ще се навие да отиде за МНОГО пари...така че, да поживеем, да видим, няма смисъл от такива теми, дето нищо се не знае, само си чешем езиците.

По принцип си прав, но както знаем, има и изключения! Предполагам си прочел примера ми с Рибери и Байерн. ;) А и Реал едва ли ще дадът кой знае колко по-висока заплата на Фабрегас, че той да избере вас. Все пак ако говорим за разлика в заплатата от порядъка на половин-един милион евро (да като цяло не е малко, но на фона на 6-7 милиона вече не е чак толкова много)... тогава парите няма да изиграят чак такава роля! Признавам по-богати сте, но не чак толкова, че да можете да предложите на Сеск двойно по-голяма заплата от нас. ;)
Друг е въпроса, че Перез пазари с кредити, които после трябва да се връщат! Не искам да съм черноглед, но спомнете си какво стана предният път, когато Перез ви беше президент - много звездни покупки, някоя друга титла в Испания, 2 КЕШа - но те бяха преди да ви обявят за "Галактико" (нарекоха ви "Галактико" през 2003-та, когато купихте Бекъм, а последният ви КЕШ е от 2002-а) и десетки милиони дългове, които трябваше да връща Калдерон... В същото време знаем каква е публиката на Бернабеу и ако през този или следващият сезон не спечелите нито един стойностен трофей, т.е. ШЛ или Примера..., то пак ще се веят белите кърпички и Перез отново ще си тръгне подвил опашка, оставяйки сериозно "наследство" възлизащо този път на стотици милиони евро дългове!!! Не знам за вас, но ако аз бях на ваше място нямаше да се радвам чак толкова много на Перез и поне малко щях да се притеснявам кой ще връща тези дългове! Това няма да стане само с продадени фланелки!!! 270 милиона евро, на които текат лихви не се избиват току-така, а както изглежда Перез възнамерява да продължава да харчи!!!

Потребителски аватар
Casillas
Контакти:

Re: Реал Мадрид цака Барса с 50 млн. за Фабрегас

Мнениеот Casillas » 10 дек 2009 17:43

Няма да копирам казаното от теб, че става много дълго, но пак ще отговоря на твоето Воодоо. Според мен, примера ти с Рибери е частично точен, защото Реал ще го вземат съвсем скоро, ако не зимата, което ме съмнява, то лятото със сигурност. Просто трябваше да бъдат продадени холандците, а и трансфера на Робен при баварците, ще помогне за този трансфер. Още повече Ван Гаал видя, че може и без него, и ще го продаде, а и контузиите зачестиха, така че бъдат взети парите за него, и ще се търси нов вратар за Байерн, някой измежду новоизгряващите Немски вратари или ще се борят с Юнайтед за Акинфеев. Просто Бут е прекалено стар, а добрите вратари струват пари.
Относно думите ти за Перез, дали ще спечелим нещо тази и следващата година...ще поживеем, ще видим са казали хората. Аз лично, съм сложил пари да вземем ШЛ тази година, просто заради огромните му инвестиции, и финала на Бернабеу. Може да греша, но 10та титла на нашия стадио...приляга на Кралския отбор, въпреки грозната ни, и все още неорганизирана игра. Относно дълговете...едно не мога да отрека, в сравнение с вас, ние сме много по привилегеровани..ако има дългове, пак ще ни бъдат опростени, и това върти един отвратителен кръг, но това е...отбора на Краля...За Сеск не мога нищо да кажа, а и лично смятам, че няма място в Реал, и няма смисъл да бъде купуван. Да уникален играч е, но играе на позиция тип Кака, или Чаби Алонсо, така че лично не виждам нуждата...по скоро ни трябват играчи на други постове но не и там. А и трябва като вас, да продължим да си налагаме юношите, както за нас е Гранеро, и още няколко от младите ни момчета.

Върни се в “Реал Мадрид”