КнК| Реал Мадрид - Корнела - 5:0 (9:1 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: КнК| Реал Мадрид - Корнела - 5:0 (9:1 agg)

Мнениеот paceto » 03 дек 2014 05:53

АНЧЕЛОТИ: "Подходихме професионално и спечелихме срещата. Показахме страхотно качество в играта си и точно това беше нещото, което търсехме в днешния мач. Хесе беше извън строя за много дълъг период. Не е лесно, когато се връщаш след такава травма и той ще има нужда от още време. Родригес ще играе срещу Лудогорец. Не мисля, че е притеснен, той трябва да свикне отново да се изправя срещу съперниците. Това е проблемът. Не смятам, че Хесе е уплашен, защото той работи здраво на Валдебебас и играе един на един без никакви проблеми. Имаме петима нападатели и ще бъде даден шанс на всеки. Хесе може да играе на всяка позиция в нападението. Той се чувства най-добре отляво, но без проблем може да играе в центъра или пък отдясно. Не е лесно за Хамес да показва това високо ниво веднага след пристигането си, но той се справя чудесно. Той ще става все по-добър и аз наистина харесвам неговото отношение. Хамес е скромен младеж, а това е много важно. Ние сме уверени, че червеният картон на Иско срещу Малага ще бъде анулиран, защото той бе несправедливо изгонен. Той е в страхотна форма и не е проблем да играе на всеки три дни. Варан излезе поради леки мускулни проблеми в десния крак. Той не е контузен, просто ние решихме да не рискуваме. Кедира ще остане тази вечер в болницата като предпазна мярка. Това е просто удар и очакваме още утре той да е добре. Ние никога не сме мислили за рекорда преди, ще продължаваме да играем по този начин и ще видим какво ще стане. Сега ни предстои важен двубой със Селта, така че това е нашата цел. Доволни сме от победната серия. Мисля, че завършихме срещата с шест играчи от академията и това е страхотно за клуба. Работата на Зизу е на топ ниво. Той има голяма харизма, момчетата го слушат и се развиват. Сега отиваме да се насладим на вечерта."

ХЕСЕ: "Много съм щастлив, че се завърнах и че съумях да отбележа. Това бяха много месеци на страдание. Всички доста ми помагаха - президентът, съотборниците ми, феновете също. Привържениците ме обичат много и аз също ги обичам. Можеш да преминеш през труден период, когато си извън игра, защото това са много месеци далеч от терена. Трябва да продължа да работя за подобряване на физическото си състояние. Посвещавам този гол на феновете, защото те ме подкрепяха силно, както и на докторите и физиотерапевтите."

Върни се в “Реал Мадрид”