ШЛ| Базел - Реал Мадрид - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Re: ШЛ| Базел - Реал Мадрид - 0:1 FT

Мнениеот LevskiZavinagi » 26 ное 2014 23:45

Аз за малко да заспя, честно ви казвам :mrgreen: Колко поредни победи направихме? :shock:
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 ное 2014 23:47

Честит дебют на Навас в ШЛ и честит му първи мач със суха мрежа. 8-)
15 пореден мач без загуба като последната такава беше на 13 септември от Атлетико у дома.

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 26 ное 2014 23:49

LevskiZavinagi написа:Аз за малко да заспя, честно ви казвам :mrgreen: Колко поредни победи направихме? :shock:

Аз направо си заспах. :lol:

Иначе за Арбелоа и аз съм съгласен. Елементарна техника при обработването на топката му липсва, много грешки и нулева ефективност и полезност в атака. Да дава път на младите, в случая Начо.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 26 ное 2014 23:49

15 поредна победа. Браво на Варан, Иско, Кроос, Роналдо и Хамес, които играха най-добре от всички. Добре, че не контузиха Роналдо при онзи шпагат. Направо настръхнах. Бейл трябва да се подстриже, че нещо не е активен напоследък. За Арбелоа нямам думи, не ми се говори просто. Честито и на Навас за първата си суха мрежа с отбора. Направи едно страхотно спасяване и беше на високо ниво като цяло. :)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 ное 2014 23:53

Да аз тъкмо похвалих преди почивката Арбелоа той па взе че реши да ми докаже обратното, ама му е простено човека е на възраст и вероятно играе последните си мачове с нашият екип :)
Бейл имам чувството, че щеше да разпои гредата при онзи удар и как не влезе и той се зачуди :mrgreen:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 ное 2014 02:49

Интересно Бейл е избран за играч на мача :)

TheNameOfTheGame
Контакти:

Мнениеот TheNameOfTheGame » 27 ное 2014 11:33

Като цяло скучен мач, очаквах повече и от двата отбора. Базел си мисля, че бяха прекалено респектирани от името Реал и на практика имаха само 1 чисто положение, а другите им положения бяха удари отдалеч в центъра на вратата. Хубаво е, че победихме, а също така и сухата мрежа за Навас при дебюта му в ШЛ. Ако Бейл или Роналдо бяха вкарали чистите положения второто полувреме победата щеше да е по-убедителна, но и 0:1 е достатъчно. Арбелоа наистина игра изключително слабо и мисля, че трябва да се дава шанс на Начо да играе в такива мачове, когато Карвахал е резерва. Бейл пък е много под нивото, което демонстрираше миналата кампания, а сезонът е дълъг и неговите голове и асистенции, както и цялостния му принос към отбора, ще са изключително важни. Надявам се още в събота срещу Малага да избухне с 2 гола. 8-)
Без битка няма победа!

Върни се в “Реал Мадрид”