Реал Мадрид - Алмерия (всичко около мача)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Re: Реал Мадрид - Алмерия (всичко около мача)

Мнениеот Lord_VOODOO » 07 дек 2009 11:29

bojkyy написа: И аз не искам да се заяждам ама спред теб гла на Ибра срешу нас редовен ли беше

Да, според мен беше редовен. Краката им бяха на една линия, просто тялото на Ибра беше леко приведено напред, защото когато хората се ускоряват на спринт те са леко приведени напред! Т.е. главата и раменете са малко по-напред от краката..., но ако успееш да стопираш клипчето точно на ситуацията на подаването, ама точно до стотна част от секундата ще видиш, че краката са им точно на една линия, а само едната ръка и рамената на Ибра са малко по-напред. :)
Друго питане имаш ли? :)

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 07 дек 2009 13:21

Според правилата е засада
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Мнениеот Lord_VOODOO » 07 дек 2009 15:10

Koе? Това, че ръката на Ибра е с няколко санта пред вашите защитници...? Извинявай, ама това не е хандбал или волейбол... не се играе с ръце, а с крака (друг е въпроса, че това явно не е понятно на Анри, Марадона и тн.). Играчите бяха на една линия. Я да те питам... какво щеше да кажеш, ако ситуация беше наопаки?! На мястото на Ибра да бе Роналдо или някой друг ваш играч, а защитниците да бяха нашите? ;)

П.П. Като цяло мнението ми за съдийството за мача е, че реферите се справиха добре с последното издание на Ел Класико..., но ако почнем да издребняваме за всяка една малка грешчица и да се захванем точно за правилника с буквите и запетайките и най-важното да искаме да бъде приложен с цялата си строгост.... то тогава цялата ви отбрана (Да цялата!!! Всеки един ваш защитник!) трябваше да получи червени картони!!! Но това щеше да развали мача! ОК ще приемем, че засада е имало и няма гол на Ибра..., а вие какво щехте да правите с 4 човека по-малко?! Така че стига глупости! Съдийството беше на ниво, имаше някои дребни грешки, но те не оказаха сериозно влияние в/у крайният резултат, а ние ви победихме заслужено! Аз виновен ли съм, че гелосаният не може да вкарва от 2 метра разстояние?!

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 07 дек 2009 22:16

Lord_VOODOO написа:Koе? Това, че ръката на Ибра е с няколко санта пред вашите защитници...? Извинявай, ама това не е хандбал или волейбол... не се играе с ръце, а с крака (друг е въпроса, че това явно не е понятно на Анри, Марадона и тн.). Играчите бяха на една линия. Я да те питам... какво щеше да кажеш, ако ситуация беше наопаки?! На мястото на Ибра да бе Роналдо или някой друг ваш играч, а защитниците да бяха нашите? ;)

П.П. Като цяло мнението ми за съдийството за мача е, че реферите се справиха добре с последното издание на Ел Класико..., но ако почнем да издребняваме за всяка една малка грешчица и да се захванем точно за правилника с буквите и запетайките и най-важното да искаме да бъде приложен с цялата си строгост.... то тогава цялата ви отбрана (Да цялата!!! Всеки един ваш защитник!) трябваше да получи червени картони!!! Но това щеше да развали мача! ОК ще приемем, че засада е имало и няма гол на Ибра..., а вие какво щехте да правите с 4 човека по-малко?! Така че стига глупости! Съдийството беше на ниво, имаше някои дребни грешки, но те не оказаха сериозно влияние в/у крайният резултат, а ние ви победихме заслужено! Аз виновен ли съм, че гелосаният не може да вкарва от 2 метра разстояние?!

Виж ся,някои хора разбират от футбол,други от филосфстване на тема футбол.Ти си от втория тип определено!Съдията много здраво развали мача,нямаше чисти 2 минути игра,без прекъсване за смешни падания и симулации от страна на двата отбора(най-вече на Алвеш),така че подкрепяй си барса,но спорта,за който трябва да спориш е може би ШАХ,ТАБЛА...Абе с 2 думи-пенсионерски игри ;)

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Мнениеот Lord_VOODOO » 08 дек 2009 17:09

theprideofplovdiv написа:Виж ся,някои хора разбират от футбол,други от филосфстване на тема футбол.Ти си от втория тип определено!Съдията много здраво развали мача,нямаше чисти 2 минути игра,без прекъсване за смешни падания и симулации от страна на двата отбора(най-вече на Алвеш),така че подкрепяй си барса,но спорта,за който трябва да спориш е може би ШАХ,ТАБЛА...Абе с 2 думи-пенсионерски игри ;)

ОК, О "Велики разбирачо"! Кажи ми тогава какво трябваше да направи съдията? Да вдигне два червени картона на Барса и 5 на Реал ли??? Е нали се сещаш, че това щеше да развали много повече мача, да не говорим, че мача щеше да бъде прекратен, заради прекалено малкото играчи на Реал останали на терена? При такива дербита е нормално да бъдат спестени част от картоните, за да не се разваля мача!
И не разбирам как може да си толкова нагъл да се оплакваш от съдията при положение, че неговите грешки бяха повече във ваш интерес?! Защото всеки един от защитниците ви заслужаваше червен картон!!!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 08 дек 2009 18:39

Искам да отбележа две неща.
Относно дузпата срещу Алмерия, каквото и да беше решил съдията винаги щеще да има недоволни. Представете си, че при добавката на Бензема топката беше минала в аут. Тогава феновете на Реал щяха да искат да се повтори дузпата,защото вратаря на Алмерия беше две крачки напред. Също така на повторението, много добре се вижда, че освен Бензема и защитник на Алмерия е влязъл вътре. Пак казвам, при това положение винаги ще има недоволни.
Относно дербито с Барселона, колкото и да гледам повторението не мога да кажа със сигурност, но според мен засада няма, гола си е редовен. Съдията според мен се справи добре и нямам оплаквания към него. И нито той, нито някой друг ни е виновен, че гелосания лигльо би толкова левашки онзи удар в 20-та минута или, че Бензема от два метра не може да уцели вратата. И нека вече спрем да говорим за този мач с Барселона,днеска имаме мач с Марсилия да се съсредоточим върху него ;) [offtopic]И бих пожелал на всички фенове на испанския футбол от България весело празнуване на 8 декември ;)[/offtopic]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”