Леванте - Реал Мадрид - 0:5 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Re: Леванте - Реал Мадрид - 0:5 FT

Мнениеот Capitan Puyol » 19 окт 2014 20:23

Тия Леванте нямат акъл да махнат треньора (Хоакин Капарос), с който завършиха на 10то място и да сложат Мендилибар, който докара Осасуна до изпадане, макар че беше сменен по-рано през сезона. :roll:
Иначе сега ще е интересно дали Анчелоти ще се оправдава като Моуриньо за деня по-малко почивка преди Ел Класико. Мисля че няма да го направи, тъй като има друго възпитание, а и откакто е в Мадрид не се заяжда с Барса за щяло и нещяло както правеше предшественика му. 8-)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 окт 2014 00:15

Да, за сметка на вашият който за пореден път атакува скрито.
Не отдавна беше казал, че ще се радва Реал да имат само загуби, а днес пък казва че ще се радва Барселона да имат 22 точки, а ние 0.

Тези негови нападки изобщо не са на място, ама ще видим кога ще му се затвори устата.
За сега му върви по мен и масло сезона, ама да видим до кога ще е така.

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 20 окт 2014 00:32

При Луис Енрике причините да ви плюе така са по-скоро личностни, отколкото факта че е треньор на Барса. Такива язвителни приказки по адрес на Реал той прави периодично в продължение на много години като според мен причината е някакъв скандал с ръководството на Реал* 1996г. когато преминава в Барса след 5 сезона в Мадрид и при нас идва като свободен агент. Разбира се каквото и да постигне с Барса аз не мога да го сложа на едно ниво с Гуардиола например, все пак като бивш мадридист, а и в едно от класиките началото на 90те целуна емблемата на Реал след вкаран гол срещу нас. :roll:

*Доколкото знам му е предложен крайно неизгоден договор по неговите думи (ситуация идентична с тази на Фиго 2000г.) и затова смъртно обиден е решил да отиде в кръвния враг.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 окт 2014 01:07

Ясно е че има нещо против клуба, ама това да изравяш стари неща и да ги прилагаш в сегашното си положение изобщо не е добре. Това не говори добре за него нито като човек, нито като треньор на един голям клуб. Ще си остане при вас един от многото треньори на Барселона и нищо повече, защото трудно някой ще постигне успехите на Пеп на чело на отбора и заради самите футболисти, с които той разполагаше тогава. И да вземе титлата в Испания няма да е кой знае какво постижение, защото тя се взима редовно без значение кой е начело.

Върни се в “Реал Мадрид”