Щи бият ли шута на Пелегрини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Re: Щи бият ли шута на Пелегрини

Мнениеот Lord_VOODOO » 03 дек 2009 22:33

MORSKI написа:Надявам се да се намери тренер, който да влезе под кожата на тоя очилатко и да му покаже, че парите са си пари, бизнеса си е бизнес, футбола си е футбол..... Не може да се месиш там където не разбираш...Все едно аз да тръгна да давам съвети на автомонтьора докато ми оправя колата която аз съм потрошил :mrgreen:

Много точно казано! На моменти чак се чудя над следното нещо:
След като Перес и Берлускони са такива големи футболни разбирачи... защо не се самоназначат и за треньори на отборите си?!! И без това все се бъркат в работата на тренерите... поне ще спестяват на клубовете си някой друг милион от заплати на треньорите ;) :lol: :lol:

П.П. Знам, че казах, че само САФ може да излезе на глава с Перес, но се чудя дали и Ариго Саки няма да успее да постигне това чудо невиждано. Вие какво мислите? :)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 03 дек 2009 22:35

Май единствения човек,който може да командва на Перез е жена му. Тя също e вариант за тренер :lol:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 дек 2009 04:43

Madridist написа:Май единствения човек,който може да командва на Перез е жена му. Тя също e вариант за тренер :lol:

[offtopic]И това не е сигурно :lol:[/offtopic]

Не знам за Саки, ама ако Перес наистина това му е философията и дори натиска на феновете не помогне, то тогава никой няма да може да излезе на глава с него..

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Мнениеот Lord_VOODOO » 04 дек 2009 11:16

MORSKI написа:Не знам за Саки, ама ако Перес наистина това му е философията и дори натиска на феновете не помогне, то тогава никой няма да може да излезе на глава с него..

Къде видя натиск от феновете? Натиска винаги е бил върху треньорите, независимо от успехите им и никога не е бил към Флорентино Перес! Не случайно казах, че публиката на Бернабеу трябва да си промени манталитета! Точно заради разглезената (да не казвам разлигавената) публика на трибуните... Перес си позволява толкова много!!! Е спомнете си белите кърпички към Шустер след спечелената титла, защото отбора не бил играл красиво или изгонването на Капело отново след титла поради същата причина!!! Е мама му стара кое е по-важното? Отбора наистина да е силен и да печели трофей след трофей или отбора да играе много красиво, но да не може да спечели нищо и всеки път да се бори със зъби и нокти за мястото си в ШЛ като Арсенал :?: :!: :!: Феновете на Бернабеу свикнаха да виждат на терена само звезди като гелосаното конте, като Кака, Зидан, Фиго и тн... и изобщо не искат да виждат черноработници на терена, а когато все пак някой от треньорите ви все пак твърдо заяви, че има нжда от черноработник и го получи.... той остава неоценен и накрая си тръгва огорчен от вас - за справка Макелеле!!! - Малцина са толкова стабилните опорни халфове в света и знаем какво стана с него и как го изгубихте!!!
Та вината колкото е в Перес, толкова е и в хората пълнещи трибуните на Бернабеу! Защото те имат правото и власта да търсят сметка на Перес за решенията му и те могат да го сложат на мястото му - силата да си сосио, но не го правят, даже напротив изповядват неговата самоубийствена политика за ръководене на клуба ви!!!

Върни се в “Реал Мадрид”