Реал Мадрид - Атлетико Мадрид - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Атлетико Мадрид - 1:2 FT

Мнениеот Madridist » 14 сеп 2014 10:46

Ако има нещо по-жалко и тъжно от загубата вчера бяха освиркванията срещу Касийяс. Да - и за мен е в мега слаба форма, виновен е за много голове в последно време, но наша легенда, която дори на Камп Ноу и Калдерон уважават, насред Бернабеу освиркана от шепа глупаци.
Относно мача, мисля, че хикса беше по-логичния резултат, двата отбора си размениха по едно полувреме. Атлетико си изиграха мача с много класа, когато трябваше да се защитават го правеха добре, когато трябваше да атакуват също се представиха отлично. В Реал Мадрид трудно ще се получат нещата при положение, че вратаря ти е в трагична форма, нямаш опорен халф и централен нападател. Смешно е,този който ти се води за централен нападател да е вкарал 2 гола за последните 15 мача. Вижте един Коща, отива в друго първенство и ги почва от началото - 7 гола за 4 мача. А тук Бензема вкарва гол на тримесечие и продължава да се пуска твърд титуляр. Не може всеки ъглов и центриране да води до удар към твоята врата, не може да играеш без мотивация, желание , без идея - е няма как да се получат нещата, колкото и класа да имаш. Честито на Атлетико Мадрид, напълно заслужена победа ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Iavor
Контакти:

Мнениеот Iavor » 14 сеп 2014 12:25

Madridist написа:Ако има нещо по-жалко и тъжно от загубата вчера бяха освиркванията срещу Касийяс. Да - и за мен е в мега слаба форма, виновен е за много голове в последно време, но наша легенда, която дори на Камп Ноу и Калдерон уважават, насред Бернабеу освиркана от шепа глупаци.
Относно мача, мисля, че хикса беше по-логичния резултат, двата отбора си размениха по едно полувреме. Атлетико си изиграха мача с много класа, когато трябваше да се защитават го правеха добре, когато трябваше да атакуват също се представиха отлично. В Реал Мадрид трудно ще се получат нещата при положение, че вратаря ти е в трагична форма, нямаш опорен халф и централен нападател. Смешно е,този който ти се води за централен нападател да е вкарал 2 гола за последните 15 мача. Вижте един Коща, отива в друго първенство и ги почва от началото - 7 гола за 4 мача. А тук Бензема вкарва гол на тримесечие и продължава да се пуска твърд титуляр. Не може всеки ъглов и центриране да води до удар към твоята врата, не може да играеш без мотивация, желание , без идея - е няма как да се получат нещата, колкото и класа да имаш. Честито на Атлетико Мадрид, напълно заслужена победа ;)

+1
Hough!

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 14 сеп 2014 17:19

Madridist написа:Ако има нещо по-жалко и тъжно от загубата вчера бяха освиркванията срещу Касийяс. Да - и за мен е в мега слаба форма, виновен е за много голове в последно време, но наша легенда, която дори на Камп Ноу и Калдерон уважават, насред Бернабеу освиркана от шепа глупаци.

Сърди се на един определен човек от управата,който обича повече парите от колкото победите във футбола.Жалко,че развали отбора на Анчелоти заради пари...
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Атлетико Мадрид |13/09/14| ~21:00ч.

Мнениеот falcao » 14 сеп 2014 17:20

tornadoto_96 написа:Безобразна игра в защита от страна на Кроос и Модрич! Тоя мач Пепе и Рамос бяха що годе добре, но липсата на Чаби си казва думата! Кроос не е типичния опорен халф. Безкрайно разочарован съм, дано по-бързо излезем от тази дупка! HALA MADRID!

Кроос никога не се е славел с добрата си игра в защита и това е една от слабостите му.
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 14 сеп 2014 18:32

LevskiZavinagi написа:.... Почти съм сигурен, че тази година Барса няма да имат никакви проблеми да вземат Ла Лига и накрая ще са с преднина от сорта на 18-20 точки пред втория. Трябва да се даде повечко време на Хамес и Кроос, нужно им е повечко време за адаптация. Честита победа на Атлетико, но и те са по-слаби от миналата година и не мисля, че ще са кой знае какъв конкурент на Барса за първото място.

и според мен барса ще са шампион, но не и с такава разлика. атлетико наистина на пръв поглед изглеждат по-слаби от миналата година, но в същото време тази година чоло симеоне успя да постигне някаква дълбочина в състава си, вземейки доста прилични играчи(по визитки), особено в атакуващ план - имаш тип тарани/джаскачи като манджукич и хименес, но и нестандартни/поливалентни нападатели като гризман и черчи. да не забравяме, че шампионата е дълъг и тепърва отобрите ще "влизат в коловоза". миналата година никой не слагаше атлети в сметките нито в испания, нито в шл ...

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 сеп 2014 20:25

pucky написа:
LevskiZavinagi написа:.... Почти съм сигурен, че тази година Барса няма да имат никакви проблеми да вземат Ла Лига и накрая ще са с преднина от сорта на 18-20 точки пред втория. Трябва да се даде повечко време на Хамес и Кроос, нужно им е повечко време за адаптация. Честита победа на Атлетико, но и те са по-слаби от миналата година и не мисля, че ще са кой знае какъв конкурент на Барса за първото място.

и според мен барса ще са шампион, но не и с такава разлика. атлетико наистина на пръв поглед изглеждат по-слаби от миналата година, но в същото време тази година чоло симеоне успя да постигне някаква дълбочина в състава си, вземейки доста прилични играчи(по визитки), особено в атакуващ план - имаш тип тарани/джаскачи като манджукич и хименес, но и нестандартни/поливалентни нападатели като гризман и черчи. да не забравяме, че шампионата е дълъг и тепърва отобрите ще "влизат в коловоза". миналата година никой не слагаше атлети в сметките нито в испания, нито в шл ...

"Атлетико" повече няма да се появи в Европа. Трудно ми е да го повярвам. Отбор с история, велика при това, но не може да се бори с големите два в Испания.
Сезонът започна по - добре за "дюшекчиите", но не се знае докога ще продължи това. Прекалено много състезатели напуснаха и това не може да не се отрази.
"Реал" не биваше да продава Алонсо. Ди Мария изигра ключовата роля във финала. Голяма грешка беше продажбата на двамата. Мората пък донесе късмета в последните минути в Лисабон. Анчелоти обаче ще поправи нещата, защото знае как.
Карло Анчелоти беше непрекъснато подложен на стрес в Италия. След всеки кръг се говореше за негова оставка, не е здравословно да се работи в подобна атмосфера, но късметът му го задържа дълго време.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 сеп 2014 21:13

Минало заминало не може само победи, но е лошо че дойдоха две поредни загуби. Сега на 20 септември гостуваме на Ла Коруня от 17 часа, а мача няма да е лесен и вярвам, че ще излезем достатъчно мотивирани за победа и излизане от тази мини криза докато е време.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 14 сеп 2014 22:30

Нямам какво ново да кажа за състоянието на отбора,всичко което мисля го казах по време на прозореца и се вижда че бях прав.За съжаление победният стил на отбора-бе развален.То че няма да се спечели Ла Лига е ясно,но все още си мисля че Реал има не малки шансове в ШЛ,където индивидуалната класа може да в решаваща и вкарат ли си положенията ,ще получат голямо предимство в елиминациите.Това ще е този сезон,надежда за пробив в ШЛ и задължително печелене на световното клубно първенство.
След требъла и мн вероятно 4 купа декември,не съм чак толкова разочарован от резултатите,играчите донесоха достатъчно положителни емоции тази година,това което ме разочарова е това което надроби ръководството лятото,а и чета че на Бернабеу вече искат оставката на Перез......което казва всичко.
За отделните играчи,ами Бензема то всичко е казано има ли смисъл да се говори.....Хамес не виждам нищо в него това е .
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 15 сеп 2014 00:23

Като цяло не играхме чак толкова трагично, но си личи, че липсва остротата от миналия сезон и няма някой, който да измисля нестандартните неща, с които да пробиваме защитите. Сигурен съм, че това е временно и всичко ще си дойде на мястото съвсем скоро. Лошо е, че вече сме на 6 точки от лидера и загубихме 2 поредни мача, което не се случва често. Има и друго, вчера видяхме страхотна игра от Роналдо през първото полувреме, като единствено Хамес се опитваше да помага, макар и да не успя. Страшно слаби Бейл и Бензема. Не знам какво се случва с първия, но никак не е добре. Това са най-слабите мачове на Бейл от както премина в Тотнъм и до сега. Бензема изобщо не се опитва да подобрява играта си и направо дразни с присъствието си на терена. Не разбирам как това се търпи от ръководството. Имам чувството, че само ние феновете осъзнаваме колко слабо играе той. Хамес играе под страшно напрежение, личи си как при всяко докосване иска да се отърве възможно най-бързо от топката само и само да не сбърка с паса или съответно с преминаването на съперник. От както е в отбора има само 1 добър мач или по-точно едно добро първо полувреме срещу Атлетико за суперкупата на Калдерон. Бейл също стартира така миналия сезон, но в последствие подобри доста играта си и направи доста голове и асистенции като за първи сезон в отбора. Продължавам да твърдя, че му трябва време на Хамес и дано не греша. Модрич и Кроос направиха също много слаб мач. Не разбирам защо Анчелоти не пробва схема 4-2-3-1 като Хамес да е зад нападателя. Момчето не е свикнало с такава схема на игра и си личи, че не може да си намери място на терена и само тича насам на там без да прави нищо. Колкото до освиркванията по адрес на Икер са абсолютно безумие от страна на малкото фенове, които си позволиха да го направят. Нямат право колкото и слабо да играе да правят подобна глупост. За пореден път ще кажа, че е време за малка промяна. Варан и Навас трябва да изместят поне временно Касияс и Навас, може би това е начина. Карвахал да се възстановява по-бързо. Арбелоа ми хареса като цяло, но издъхва след 45 минути игра на такова темпо, а и е страшно тромав и не полезен в атака. Иско се постара да помогне с каквото може след като се появи в игра и като цяло пораздвижи нещата, макар и без успех. Трябва много да се работи по статичните положения, защото всяко центриране е потенциална опасност и напрежение пред вратата. Именно това напрежение носи головете на противника. Миналата година също стартирахме по подобен начин и всички си мислеха, че това ще е провален сезон, докато Анчелоти не промени схемата и отбора тръгна. Сега отново ще стане нещо подобно. Момчетата трябва да се стреснат и да осъзнаят, че един силен сезон не означава, че от тук нататък всичко ще е лесно и ще се побеждава току така. Аз вярвам, че още от следващият кръг отбора ще тръгне нагоре. Вярвам в Анчелоти. Всяко лошо за добро, беше важно тези слаби мачове да бъдат сега в началото на сезона, вместо в по-късна фаза. Да се стягат и да започват да мачкат.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 сеп 2014 01:20

shotgun blues написа:Нямам какво ново да кажа за състоянието на отбора,всичко което мисля го казах по време на прозореца и се вижда че бях прав.За съжаление победният стил на отбора-бе развален.То че няма да се спечели Ла Лига е ясно,но все още си мисля че Реал има не малки шансове в ШЛ,където индивидуалната класа може да в решаваща и вкарат ли си положенията ,ще получат голямо предимство в елиминациите.Това ще е този сезон,надежда за пробив в ШЛ и задължително печелене на световното клубно първенство.
След требъла и мн вероятно 4 купа декември,не съм чак толкова разочарован от резултатите,играчите донесоха достатъчно положителни емоции тази година,това което ме разочарова е това което надроби ръководството лятото,а и чета че на Бернабеу вече искат оставката на Перез......което казва всичко.
За отделните играчи,ами Бензема то всичко е казано има ли смисъл да се говори.....Хамес не виждам нищо в него това е .

Не мисля, че ще имаме проблеми за Световното клубно като се има предвид, че ще изиграем само два мача т.е. 1/2 финал и финал срещу отбори доста под нашата класа.

sapio0o написа:Страшно слаби Бейл и Бензема. Не знам какво се случва с първия, но никак не е добре. Това са най-слабите мачове на Бейл от както премина в Тотнъм и до сега.

Има си причина затова и тя е мачовете за националните отбори 3-4 дни преди това. Смениха точно тези, които имаха мачове и нямаха достатъчно тренировки с отбора, нещо което Карло го притесняваше и го спомена ден преди мача. Именно Бейл и Бензема бяха сменени, а първият влачеше Уелс на свой гръб и благодарение на двата му гола успяха да вземат победа като гости. Бензема игра в приятелски мач за Франция и слабата му игра в мача доведе и до смяната му с Чичарито. Хамес остана 90 минути, защото се подготвяше с останалите макар и малко играчи в Мадрид начело с Арбелоа, Роналдо и т.н. Другият, който беше с 2 тренировки беше Марсело, който дори не влезе в мача, а можеше например вместо да пуска Варан при 1:2, което за мен беше малко нелогично. Вероятно се опасяваше да не падне още един гол и да довърши мача и искаше свежест отзад с Варан, защото вторият гол дойде мисля от зоната на Арбелоа. От титулярите само трима играчи имаха почивка през тези две седмици и се подготвяха в Мадрид - Арбелоа, Роналдо и Хамес съответно после и Чичарито. Това малко или много няма как да не окаже влияние докато Атлетико разчитаха на повече играчи за подготовка в този мач и се видя, че бяха доста свежи. След мачкането преди почивката то след нея се видя, че доста се умориха и малко или много именно заради мачовете си за националните отбори. Ако беше някой друг отбор, а не корав като Атлетико то със сигурност щяхме да вземем победата.

Сега ще видим какво ще направим срещу Ла Коруня, макар че там обикновено играем много трудно. Последното ни гостуване там беше на 23 февруари 2013 спечелено с 1:2 след гол на Игуаин в 88-та минута (Кака изравнява за 1:1 в 73-та), а преди това другото гостуване ни е на 26 февруари 2011 с равен мач от 0:0.

Върни се в “Реал Мадрид”