shotgun blues написа:Нямам какво ново да кажа за състоянието на отбора,всичко което мисля го казах по време на прозореца и се вижда че бях прав.За съжаление победният стил на отбора-бе развален.То че няма да се спечели Ла Лига е ясно,но все още си мисля че Реал има не малки шансове в ШЛ,където индивидуалната класа може да в решаваща и вкарат ли си положенията ,ще получат голямо предимство в елиминациите.Това ще е този сезон,надежда за пробив в ШЛ и задължително печелене на световното клубно първенство.
След требъла и мн вероятно 4 купа декември,не съм чак толкова разочарован от резултатите,играчите донесоха достатъчно положителни емоции тази година,това което ме разочарова е това което надроби ръководството лятото,а и чета че на Бернабеу вече искат оставката на Перез......което казва всичко.
За отделните играчи,ами Бензема то всичко е казано има ли смисъл да се говори.....Хамес не виждам нищо в него това е .
Не мисля, че ще имаме проблеми за Световното клубно като се има предвид, че ще изиграем само два мача т.е. 1/2 финал и финал срещу отбори доста под нашата класа.
sapio0o написа:Страшно слаби Бейл и Бензема. Не знам какво се случва с първия, но никак не е добре. Това са най-слабите мачове на Бейл от както премина в Тотнъм и до сега.
Има си причина затова и тя е мачовете за националните отбори 3-4 дни преди това. Смениха точно тези, които имаха мачове и нямаха достатъчно тренировки с отбора, нещо което Карло го притесняваше и го спомена ден преди мача. Именно Бейл и Бензема бяха сменени, а първият влачеше Уелс на свой гръб и благодарение на двата му гола успяха да вземат победа като гости. Бензема игра в приятелски мач за Франция и слабата му игра в мача доведе и до смяната му с Чичарито. Хамес остана 90 минути, защото се подготвяше с останалите макар и малко играчи в Мадрид начело с Арбелоа, Роналдо и т.н. Другият, който беше с 2 тренировки беше Марсело, който дори не влезе в мача, а можеше например вместо да пуска Варан при 1:2, което за мен беше малко нелогично. Вероятно се опасяваше да не падне още един гол и да довърши мача и искаше свежест отзад с Варан, защото вторият гол дойде мисля от зоната на Арбелоа. От титулярите само трима играчи имаха почивка през тези две седмици и се подготвяха в Мадрид - Арбелоа, Роналдо и Хамес съответно после и Чичарито. Това малко или много няма как да не окаже влияние докато Атлетико разчитаха на повече играчи за подготовка в този мач и се видя, че бяха доста свежи. След мачкането преди почивката то след нея се видя, че доста се умориха и малко или много именно заради мачовете си за националните отбори. Ако беше някой друг отбор, а не корав като Атлетико то със сигурност щяхме да вземем победата.
Сега ще видим какво ще направим срещу Ла Коруня, макар че там обикновено играем много трудно. Последното ни гостуване там беше на 23 февруари 2013 спечелено с 1:2 след гол на Игуаин в 88-та минута
(Кака изравнява за 1:1 в 73-та), а преди това другото гостуване ни е на 26 февруари 2011 с равен мач от 0:0.