Реал Мадрид - Кордоба - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Кордоба - 2:0 FT

Мнениеот shotgun blues » 26 авг 2014 09:43

Madridist написа:
Шотгъне, аз съм безкрайно толерантен човек, но просто ми идва повече спамът, с който заливаш раздела на Реал Мадрид.

Спам е да коментирам какво един футболист внася в играта / или се губи при липсата му ?????Това е спам :o Аз си коментирам футбола,стил на игра ,кой какво носи с играта си (Ди Мария/Хамес) ,сравнявам им играта след като играят на една позиция и т.н .......с това ли нарушавам правилата на форума ?Къде го пише?
Тука си пиша от години,с хиляди мнения,нито се занимавам със съфорумци,нито псувам или обиждам някой или отговарям на закачки от другите..пиша си за мачовете/трансфери и това е ,не се занимавам с никого,използвам си спортният форум по предназначение,но явно и така нарушавам правилата,ОК няма да споря .
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Кордоба - 2:0 FT

Мнениеот rmfan5 » 26 авг 2014 10:09

shotgun blues написа:
Madridist написа:
Шотгъне, аз съм безкрайно толерантен човек, но просто ми идва повече спамът, с който заливаш раздела на Реал Мадрид.

Спам е да коментирам какво един футболист внася в играта / или се губи при липсата му ?????Това е спам :o Аз си коментирам футбола,стил на игра ,кой какво носи с играта си (Ди Мария/Хамес) ,сравнявам им играта след като играят на една позиция и т.н .......с това ли нарушавам правилата на форума ?Къде го пише?
Тука си пиша от години,с хиляди мнения,нито се занимавам със съфорумци,нито псувам или обиждам някой или отговарям на закачки от другите..пиша си за мачовете/трансфери и това е ,не се занимавам с никого,използвам си спортният форум по предназначение,но явно и така нарушавам правилата,ОК няма да споря .

Спам е да го повтаряш 20608800 пъти,от няколко дена пишеш едно нещо по 100 пъти.Ти си като развалена плоча,повтаряш и повтаряш и .....
С това дразниш кажи си мнението един път като нормален човек и толкова,никой няма да ти каже нищо.

Колкото до мача,очаквано или не толкова си беше слаб,но важни са 3-те точки.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Реал Мадрид”