"Гаго иска да смени Реал с Бока"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: "Гаго иска да смени Реал с Бока"

Мнениеот ZinedineZidane » 24 ное 2009 19:17

bru-baker написа:за всичко съм съгласен , обаче последните няколко мача , които направи Дренте го възкачиха в моите очи - смятам ,че той трябва да остане
'
Между другото, Раул е казал за него, че е впечатлен от него и в тренировките Дренте "изяждал тревата" и бил най-добрия.
Хубаво де, но е време да го покаже и в официалните мачове, за да докаже, че заслужава да носи белия екип. Тогава и аз ще си променя мнението ;)
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 24 ное 2009 20:37

Проблема при Дренте е,че не може да подава.Иначе в дрибъла е страхотен
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 26 ное 2009 14:28

Аз мисля,че трябва да се продадат Гути,Мамаду Диара,Ваарт и Гаго както казахте,за да се купят класни защитници!Например един добър ляв бек на мястото на Дренте и с останалата част от парите да се вземе един млад централен защитник,който да конкурира титулярите.Смятам,че след като Реал купи толкова много звезди,зимата е време да се наблегне на младите таланти!

П.П.Какута от Челси ще стане най-добрия в света в близките 2-3 години сигурен съм.Надявам се да го купим не когато се изчерпа таланта му и вече само марката му струва,а когато има футбол в него!

bru-baker
Контакти:

Мнениеот bru-baker » 26 ное 2009 14:45

смятам , че освен ляв бек трябва да се вземе и един десен халф... от всичките мачове почти сички сериозн и атаки идват от ляво , от дясно има само един Рамос , който все пак е защитник....Един Давид Силва би се отразил добре :)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 26 ное 2009 21:17

Madridist написа:Ако тази новина е вярна, нека Гаго да си ходи. Всеки, който не оценява факта за какъв отбор играе да се маха. Още си спомням Робиньо. Беше любимец на всички, но заради лакомия отиде в Сити .
Извинявам се,че се отклонявам от темата,но какво означава "да не оцениш факта за какъв тим играеш"...Той е футболист,неговата работа е да играе мачове,в Реал това не се получава.Е,какво правим тогава...стои просто за красота в Реал ли :?: :roll:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 26 ное 2009 21:21

_RoKi_ написа:
Madridist написа:Ако тази новина е вярна, нека Гаго да си ходи. Всеки, който не оценява факта за какъв отбор играе да се маха. Още си спомням Робиньо. Беше любимец на всички, но заради лакомия отиде в Сити .
Извинявам се,че се отклонявам от темата,но какво означава "да не оцениш факта за какъв тим играеш"...Той е футболист,неговата работа е да играе мачове,в Реал това не се получава.Е,какво правим тогава...стои просто за красота в Реал ли :?: :roll:

Ами играеш за отбор,за който мечатят хиляди футболисти по света. Такива отбори са Реал,Манчестър,Барселона и т.н. И аз мисля като теб, че стои повече за красота и направи ужасни грешки през този сезон ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Мнениеот expensive » 27 ное 2009 14:04

Гагата е каратистче, с тези закъснели шпагати само да му треперим всеки мач, няма смисъл. Да се маха :arrow:
Но за другите имена, които са изредили колегите-мадридисти по-горе не мога да се съглася, че нямат място в тима. Е нали трябва да имаме и добри резерви. То всеки си има мнение де. :roll:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 27 ное 2009 18:48

Madridist написа:
_RoKi_ написа:

Ами играеш за отбор,за който мечатят хиляди футболисти по света. Такива отбори са Реал,Манчестър,Барселона и т.н. И аз мисля като теб, че стои повече за красота и направи ужасни грешки през този сезон ;)
Играеш 5-10 мин. и то не всеки мач,е това "играене" ли му викаш :roll: То хубаво да играеш с такива зевзди на тренировка примерно,но друго си е да си с тях по време на мач

Върни се в “Реал Мадрид”