Реал Мадрид - Еспаньол 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- LevskiZavinagi
- Контакти:
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Реал Мадрид - Еспаньол |17/05/14| ~17:00ч.~
Така е .....надявам се цялото им внимание да е насочено към финала и за това да се пазят и да са в тази летаргия,иначе ако това са им моментните сили....лошо.
Атлетико Мадрид и те са в такава форма ,срещу Леванте и Малага пропиляха шансовете си да спечелят Примера и сега ще треперят и те на са в кой знае каква добра позиция.
Ако има футболист от когото да кажа ,че съм разочарован този сезон,то това е без съмнение Иско .Много надежди,особенно след продажбата на Йозил,не ги оправдава.Влиянието което Ди Мария и Модрич имат върху отбора ,Иско го няма ...................може да се превърне в диамант ,но в първият си сезон не ми харесва особенно.
Бензема е просто ........никакво самочувствие и страст към футбола няма ,днес четох че е близо до Арсенал,дано е истина .
Атлетико Мадрид и те са в такава форма ,срещу Леванте и Малага пропиляха шансовете си да спечелят Примера и сега ще треперят и те на са в кой знае каква добра позиция.
Ако има футболист от когото да кажа ,че съм разочарован този сезон,то това е без съмнение Иско .Много надежди,особенно след продажбата на Йозил,не ги оправдава.Влиянието което Ди Мария и Модрич имат върху отбора ,Иско го няма ...................може да се превърне в диамант ,но в първият си сезон не ми харесва особенно.
Бензема е просто ........никакво самочувствие и страст към футбола няма ,днес четох че е близо до Арсенал,дано е истина .
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Рамос трябва някой път да се пробва като централен нападател. 

[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- shotgun blues
- Контакти:
Атрактивно второ полувреме и победа за самочувствие.Финала идва ,да се надяваме Роналдо да е добре и не остана ,една седмица !
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- paceto
- Контакти:
Re: Реал Мадрид - Еспаньол 3:1 FT
Все си мисля, че това е психологична война и Роналдо ще излезе на финала и ще мачка.
Хубава победа днес станал без много настроение за игра след като всичко беше загубено.
Много добър гол на Бейл, а Мората се разписа с цели два гола, което е добре.
Чакаме да видим каква игра ще направи другата събота на финала в Лисабон и знам, че тя няма да е нищо общо с тази игра от последните 3-4 мача.
Не се заблуждавайте от тези мачове, защото нагласата за другият мач е съвсем различна.
Хубава победа днес станал без много настроение за игра след като всичко беше загубено.
Много добър гол на Бейл, а Мората се разписа с цели два гола, което е добре.
Чакаме да видим каква игра ще направи другата събота на финала в Лисабон и знам, че тя няма да е нищо общо с тази игра от последните 3-4 мача.
Не се заблуждавайте от тези мачове, защото нагласата за другият мач е съвсем различна.
Re: Реал Мадрид - Еспаньол 3:1 FT
Нямах възможност да гледам мача, но след като чета отзивите ми се струва, че отново сме го карали лежерно и с оглед на видяното в мачовете след реванша в Мюнхен смятам, че мислите на футболистите са изцяло насочени към мача на сезона следващата събота в Лисабон и съм сигурен, че тогава играта ни ще е коренно различна в сравнение с последните мачове, така че очакваме събота с нетърпение. ¡HALA MADRID!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!