Валядолид - Реал Мадрид - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Валядолид - Реал Мадрид - 1:1 FT

Мнениеот paceto » 08 май 2014 23:08

ehh написа:Много мразя такива номерца, тип селска вечеринка. Видно бе, че Реал върна газта след като се класира за финала на ШЛ с цел да хвърли всичко там и само опъва нервите на всичките им фенове. Да не говорим, че и мачът им срещу Валядолид беше отложен. Нещо, което само съм виждал в България. Сега, нищо че съм фен на Реал, само гледайте, как ще паднат и на финала от Атлетико :|

Мача беше отложен по препоръка на федерацията в Испания и такава имаше и към Атлетико, но те отказаха.
Бяха се събрали много мачове и все на гъсто най-вече между финала за купата на Испания и реванша с Байерн и ние предпочетохме да почиваме, което се оказа печеливш кос. Играхме финал в сряда, трябваше да играем с Валядолид в събота и реванша с Байерн във вторник.

Барселона ако играеха в ШЛ и те щяха да си отложат мача, а Атлетико отказаха според мен само и единствено да не загубят ритъм, защото както бяха тръгнали и нямаха спиране и можеше това да окаже влияние в отрицателна посока. Сега като се замисля ако бяха си взели почивка може би нямаше да се издънят срещу Леванте, защото малко или много им се натрупаха все важни мачове на високо темпо, а те не са свикнали с това и дано накрая не им окаже лоша шега тази неопитност. Няма да се изненадам накрая ако останат с празни ръце и за титлата в Испания и за титлата в Европа.

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Re: Валядолид - Реал Мадрид - 1:1 FT

Мнениеот Capitan Puyol » 09 май 2014 19:48

Според мен ако Диего Лопес вардеше този мач щеше да спаси удара на Осорио. Той е с близо 15см. по-висок от Икер, а видяхте при удара как топката мисля че облиза ръкавиците на Икер, но просто малко ръст не му достигна. Тук не коментираме разбира се кой е по-добрия вратар, просто в случая съм убеден че Лопес щеше да избие топката.

Върни се в “Реал Мадрид”