ШЛ| Борусия Дортмунд - Реал Мадрид - 2:0 FT (2:3 agg)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ| Борусия Дортмунд - Реал Мадрид - 2:0 FT (2:3 agg)
Перез да поеме трудовите възнаграждения на Михтерян за март и април и да му даде 13-та заплата. СЪщо така да прати хубави коледни подаръци на главния съдия и единия страничен.
paceto написа:Рамос го хвана, ама преди той да го хване Левандовски го натисна и след това се измъкна, след което Рамос вече направи нарушението заради, което се спря играта. Грешката на съдията беше, че трябва да свири нарушение в нападение на поляка, а не обратното. Всъщност той не знам за какво даде картон на Рамос, защото поляка май падна в наказателното т.е. за дузпа, а такава нямаше, че дори имаше удар от вратата след това.
Виж хубаво положението е в 26-та минута.
Абе, аз рядко пиша тук, защото не ми се влиза в безсмислени спорове с тролове на отбора, който в цяла Европа наричат "УЕФАЛОНА", но сега пиша, защото виждам, че настава някаква голяма каша от мнения; кой видял, кой - не, но си доукрасил!
1. Единствената голяма грешка на Скомина беше точно при тази ситуация на Рамос и Левандовски. Всъщност той свири фаул в нападение на Левандовски, а даде жълт картон на Рамос.

2. За дежурните мрънкачи от отбора, за кого в последните 3 мача в Испания са дадени 5 (ПЕТ) дузпи, една от друга по-безспорни

3. За мрънканията за т.н. "множество дребни нарушения в центъра на Алонсо . . . бля-бля" и че трябвало да бъде изгонен, ще им припомня какво върши тяхното "идолче" Бускетс в центъра, за което обаче редовно му се разминава в Испания, защото там съдиите все не са на подходящото място да видят ситуацията

4. Марко Ройс, иначе великолепен играч, със снощната си грозна симулация за дузпа си заслужи интереса на УЕФАЛОНА (значи не случайно четох някъде, че те питали за него - има защо) Не знам нарочно ли, или другаде е заровено кучето, че от УЕФА още не искат да вземат както трябва мерки да се пресече тази подигравка с почитателите на футбола - симулацията. Иска ми се да чуя вашите мнения за това.
И накрая кратко за мача (с което няма да ви досаждам повече) - РЕАЛ СЕ ОСРАХА ИЗЦЯЛО ПО ВИНА НА АНЧЕЛОТИ, КОЙТО НЕЗАВИСИМО ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ В КРАЯ НА СЕЗОНА, ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗРИТАН ОТ КЛУБА! Отбора беше тотално неподготвен психически, без грам мотивация след успешния резултат в Мадрид, с излишно (за кой ли път) самочувствие на едва ли не - класирани за следваща фаза и ТЪПАНАРСКА ЖАБАРСКА ЗАЩИТНА ТАКТИКА, ПОДХОДЯЩА НА ИТАЛИАНСКИ ОТБОРИ ОТ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА ТАБЛИЦАТА! Виновен за това е и Перес, който явно е забравил да вкара Анчелоти в клубния музей, и да му разясни какво представлява клубът РЕАЛ МАДРИД! С тази си тактика, с която от началото на мача започнаха да играят отзад 2 защитника и Касияс в стил "Барселона", просто поканиха немците да ги пресират и беше ясно и въпрос на време да стане грешка. Не е виновен Пепе, че треньора ги е накарал да играят така!! Мислите ли, че ако треньор си беше Моуриньо, след резултата от първия мач Реал щяха да изглеждат така жалко? Отговора на този въпрос се крие в другия мач от вечерта! Спирам, защото започвам да се ядосвам, а не трябва аз да изпитвам на гърба си тази негативна емоция. За съжаление съм крайно скептичен за оставащите мачове от сезона. ЯВНО С ТОЗИ ТРЕНЬОР - ТОЛКОВА!
gikahadji написа:Положението много добре го видях и моето мнение е, че много малко съдии ще дадат дузпа при това положение. Ако беше в другото наказателно дали щеше да я свири?
Моето момче . . . Йовербро (или както там беше) отдавна не е съдия и сигурно наистина вече е влязал в манастир . . .

- atanas7510
- Контакти:
Добре , че беше арменеца а не Левандовски и Ройс при двете положения, че сега щяхме да си коментира темата Борусия пак удари Реал. 

- ZinedineZidane
- Контакти:
atanas7510 написа:Добре , че беше арменеца а не Левандовски и Ройс при двете положения, че сега щяхме да си коментира темата Борусия пак удари Реал.
Добре, че беше Ди Мария, а не Роналдо, защото мачът приключваше в 20-та минута.

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
-
- Контакти:
Борусия изтърва доста шансовете си, но и съдията доста помагаше - дузпа за Реал нямаше, дузпа за Борусия имаше, и червен за Реал в 52рата трябваше да има. Но и Борусия играха доста слабо първия мач, така че всеки си носи последствията. Тъжно е само, че няма да се види подобна атмосфера на друг стадион от ШЛ.
И все пак #REUSPECT
И все пак #REUSPECT
- Middlesbrough
- Контакти:
Stones.66 написа:paceto написа:Рамос го хвана, ама преди той да го хване Левандовски го натисна и след това се измъкна, след което Рамос вече направи нарушението заради, което се спря играта. Грешката на съдията беше, че трябва да свири нарушение в нападение на поляка, а не обратното. Всъщност той не знам за какво даде картон на Рамос, защото поляка май падна в наказателното т.е. за дузпа, а такава нямаше, че дори имаше удар от вратата след това.
Виж хубаво положението е в 26-та минута.
Абе, аз рядко пиша тук, защото не ми се влиза в безсмислени спорове с тролове на отбора, който в цяла Европа наричат "УЕФАЛОНА", но сега пиша, защото виждам, че настава някаква голяма каша от мнения; кой видял, кой - не, но си доукрасил!
1. Единствената голяма грешка на Скомина беше точно при тази ситуация на Рамос и Левандовски. Всъщност той свири фаул в нападение на Левандовски, а даде жълт картон на Рамос.Истината беше, че имаше нарушение на Левандовски, който хвана Рамос за врата, след което защитника, в типичен за него стил го натисна с ръка в гърдите, печелейки предимство за топката (за което поляка се опита точно както Бускетс в 2 мача от ШЛ да изсимулира грозно, че е ударен в лицето) в резултат беше отсъдено това безумно решение! Ако Рамос беше изобщо за картон, то логиката е той да е червен - за удар без топка и съответно - дузпа
Обаче съдията свири свири фаул в нападение!! И тогава, защо не даде и на Левандовски жълт за симулация, след като няма фаул срещу него! 'Баси и безумието! Интересни ми е да чуя мотивите на съдията . . .
2. За дежурните мрънкачи от отбора, за кого в последните 3 мача в Испания са дадени 5 (ПЕТ) дузпи, една от друга по-безспорнище кажа, че доказателство за правотата на решението на съдията е факта, че след първоначалното скачане от скамейката на Дортмунд (което е съвсем естествена реакция) помощник треньора отиде и стисна ръката на четвъртия рефер, с което призна верността на ситуацията! Дузпата беше 1000%! Гледайте повторенията от всички ъгли и не слушайте "коментаторите" по нашите телевизии, които са с барселонски фланелки под костюмите и никога не им вярвайте на 100% (аз редовно изключвам звука и си гледам спокойно, без да се дразня допълнително).
3. За мрънканията за т.н. "множество дребни нарушения в центъра на Алонсо . . . бля-бля" и че трябвало да бъде изгонен, ще им припомня какво върши тяхното "идолче" Бускетс в центъра, за което обаче редовно му се разминава в Испания, защото там съдиите все не са на подходящото място да видят ситуацията(доказателство - в последния мач срещу Бетис) А иначе, това е редовната игра на дефанзивните халфове от всички отбори, тогава когато отбора трябва да спира масирани атаки.
4. Марко Ройс, иначе великолепен играч, със снощната си грозна симулация за дузпа си заслужи интереса на УЕФАЛОНА (значи не случайно четох някъде, че те питали за него - има защо) Не знам нарочно ли, или другаде е заровено кучето, че от УЕФА още не искат да вземат както трябва мерки да се пресече тази подигравка с почитателите на футбола - симулацията. Иска ми се да чуя вашите мнения за това.
И накрая кратко за мача (с което няма да ви досаждам повече) - РЕАЛ СЕ ОСРАХА ИЗЦЯЛО ПО ВИНА НА АНЧЕЛОТИ, КОЙТО НЕЗАВИСИМО ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ В КРАЯ НА СЕЗОНА, ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗРИТАН ОТ КЛУБА! Отбора беше тотално неподготвен психически, без грам мотивация след успешния резултат в Мадрид, с излишно (за кой ли път) самочувствие на едва ли не - класирани за следваща фаза и ТЪПАНАРСКА ЖАБАРСКА ЗАЩИТНА ТАКТИКА, ПОДХОДЯЩА НА ИТАЛИАНСКИ ОТБОРИ ОТ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА ТАБЛИЦАТА! Виновен за това е и Перес, който явно е забравил да вкара Анчелоти в клубния музей, и да му разясни какво представлява клубът РЕАЛ МАДРИД! С тази си тактика, с която от началото на мача започнаха да играят отзад 2 защитника и Касияс в стил "Барселона", просто поканиха немците да ги пресират и беше ясно и въпрос на време да стане грешка. Не е виновен Пепе, че треньора ги е накарал да играят така!! Мислите ли, че ако треньор си беше Моуриньо, след резултата от първия мач Реал щяха да изглеждат така жалко? Отговора на този въпрос се крие в другия мач от вечерта! Спирам, защото започвам да се ядосвам, а не трябва аз да изпитвам на гърба си тази негативна емоция. За съжаление съм крайно скептичен за оставащите мачове от сезона. ЯВНО С ТОЗИ ТРЕНЬОР - ТОЛКОВА!
Продължавай да си пишеш рядко , че иначе се излагаш

Офтопик:
Вярно е, че Реал не игра перфектно. Вярно е, че Борусия беше по-добрия отбор вчера.
Но е тъпо да се коментират неща от рода - "Добре, че беше арменеца, а не Левандовски при пропуснатите положения... Съдията ни подпирал... Страничния вдигал засади на Дортмунд и т.н."...
Защото ако Ди Мария беше вкарал дузпата дали Борусия щяха да вкарат 5 гола?
Много "ако"-та.
Просто Реал игра слабо и продължи. Понякога така става (за съжаление на някои хора)
Хайде, живи и здрави! Дортмунд е затворена страница, защото имаме важен мач в събота...
Но е тъпо да се коментират неща от рода - "Добре, че беше арменеца, а не Левандовски при пропуснатите положения... Съдията ни подпирал... Страничния вдигал засади на Дортмунд и т.н."...
Защото ако Ди Мария беше вкарал дузпата дали Борусия щяха да вкарат 5 гола?
Много "ако"-та.
Просто Реал игра слабо и продължи. Понякога така става (за съжаление на някои хора)

Хайде, живи и здрави! Дортмунд е затворена страница, защото имаме важен мач в събота...
- realmadrid_fan
- Контакти:
gikahadji наистина дузпа за Реал няма, защото такива дузпи само ако са за Барса могат да се отсъждат. Но пък да си толкова сляп, че не виждаш в коя ръка се удря топката :Х. С кой диоптер очила си?

HALLA MADRID
realmadrid_fan написа:gikahadji наистина дузпа за Реал няма, защото такива дузпи само ако са за Барса могат да се отсъждат. Но пък да си толкова сляп, че не виждаш в коя ръка се удря топката :Х. С кой диоптер очила си?
Добре де хайде дайте едно видео, което да покаже, че топката се удря в разперената ръка. Не ме е срам да кажа, че съм сбъркал, само че аз досега такова повторение не видях.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!