Реал Мадрид - Райо Валекано - 5:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид - Райо Валекано |29/03/2014| ~23:00ч~
Честита победа, Мадридисти! Коментар на мача очаквайте утре. 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Доста лесен мач се получи за нас, това е хубаво. Аз лично по-слаб Райо не бях виждал, не че се оплаквам, но резултата можеше и да е по-голям. Направи ми впечатление лакомията в отделни играчи, което не ми допада. Важна е победата! Днес можеше да скъсим разликата до първото място, но късмета спаси едните, а другите пък - обичайния заподозрян... както и да е, не вярвам, че имаме кой знае какви шансове за титлата, но все пак трябва да се борим докрай
Честита победа!

- paceto
- Контакти:
Хубав мач без много напрежение и стимул за игра.
Този мач ако беше по-рано вероятно щяха да го изиграят с малко повече хъс и идея, но след като се видя, че другите два отбора не загубиха точки мотивацията им спадна. Все пак се бяха решили да вкарат гол и го постигнаха, така че няма как да ни хареса играта и да не виждаме, че нямат дух за игра.
А ти просто си един ... уф ще си го спестя, че трябва да се банирам после сам.
Това никога, ама никога един истински фен на отбора няма да го каже или да се изрази по-този начин и то в тема на съперника ни.
Жалко, че няма как да ти сложа игнор.
Този мач ако беше по-рано вероятно щяха да го изиграят с малко повече хъс и идея, но след като се видя, че другите два отбора не загубиха точки мотивацията им спадна. Все пак се бяха решили да вкарат гол и го постигнаха, така че няма как да ни хареса играта и да не виждаме, че нямат дух за игра.
shotgun blues написа:Браво Атлетико !Така се става шампион или оставаш в битката за титлата,а не като някои отбори с амбиции ,но без покритие![]()
Дано задържите победата ,това ви е най-тежкият мач освен гостуването на Барселона
Това никога, ама никога един истински фен на отбора няма да го каже или да се изрази по-този начин и то в тема на съперника ни.

paceto написа:Хубав мач без много напрежение и стимул за игра.
Този мач ако беше по-рано вероятно щяха да го изиграят с малко повече хъс и идея, но след като се видя, че другите два отбора не загубиха точки мотивацията им спадна. Все пак се бяха решили да вкарат гол и го постигнаха, така че няма как да ни хареса играта и да не виждаме, че нямат дух за игра.shotgun blues написа:Браво Атлетико !Така се става шампион или оставаш в битката за титлата,а не като някои отбори с амбиции ,но без покритие![]()
Дано задържите победата ,това ви е най-тежкият мач освен гостуването на Барселона
Никой не би ти се разсърдил, ако му удариш един банан.

[center]Съединението прави силата![/center]
Офтопик:
Re: Реал Мадрид - Райо Валекано - 5:0 FT
Хубава победа, дошла в подходящ момент. Жалко, че този кръг конкурентите не сгрешиха, тъй като това бяха едни от малкото им шансове да допуснат грешки, но както и да е, важното е ние да си играем мач за мач, да си печелим точките, пък какво има да става ще става, накрая ще теглим чертата и ще видим къде се намираме. iHALA MADRID!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- paceto
- Контакти:
Уф тебе като те видя с тези аватари и снимки и направо свят ми се вие
В първият момент като чета и си викам този фен на Барселона нещо е слънчасал, ама като видя ника и всичко си идва на мястото
Колко време ще носиш тази гнусотия?

В първият момент като чета и си викам този фен на Барселона нещо е слънчасал, ама като видя ника и всичко си идва на мястото

paceto написа:Уф тебе като те видя с тези аватари и снимки и направо свят ми се вие![]()
В първият момент като чета и си викам този фен на Барселона нещо е слънчасал, ама като видя ника и всичко си идва на мястото![]()
Еми като загубихме два поредни мача и наказанието ми е до другата неделя

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- LevskiZavinagi
- Контакти:
j0rka7aa написа:paceto написа:Уф тебе като те видя с тези аватари и снимки и направо свят ми се вие![]()
В първият момент като чета и си викам този фен на Барселона нещо е слънчасал, ама като видя ника и всичко си идва на мястото![]()
Еми като загубихме два поредни мача и наказанието ми е до другата неделяИ аз като си видя профила и направо ми иде да повърна, ама кво да направя, първоначално мислех да не си спазвам баса, ама реших да не се правя на ....
![]()
Специално, заради теб сега трябва да измислим опция "Скрий Аватар" и "Скрий подпис" хахаха

shotgun blues написа:Най-тъпото в този мач е ,че дори срещу Райо на Бернабеу,се вижда че отбора няма план Б.Единственното на което се надяваш и очакваш гледайки мача е ,че някой ще отнеме топката и ще стане бърза контра за Реал и ситуация за гол или гол .....това е ....няма друг стил отбора .Няма сигурно владеене на топката,няма обкръжаване на съперника около неговото наказателно поле с подавания ,няма нищо такова ....само скорост и това е играта .
Бензема просточовека наистина трябва да вкара победният гол във финала за ШЛ ,че да остане и след лятото.....Суарез,Агуеро или Манджукич са близо ...неизбежно е
Бейл след последните мачове и критиките,мъчи ама си личи нервност и притеснение ,как се спъна в наказателното ........още критики ще получи след мача.
Както и да е ,да печелят мача за вдигане на духа и да се готвят и опичат акъла за Дортмунд,там е истината
Да разбирам ли, че искаш да видиш стила на Барселона в Реал!?
Победа, която временно ще затвори устите на критиците. Слабо първо полувреме и значително по-добро второ. Няколко неща ми направиха изключително силно впечатление: в края на първата част Рамос (който днес има рожден ден - да е жив и здрав) изпълни пряк свободен при наличието на Роналдо и Бейл. Може би това е подаръкът им към него... При едно от многото чисти положения в мача, пропуснати лекомислено, най-скъпият футболист в света се спъна в топката и това не му е за първи път. Бензема отново пропусна на празна врата, но неговите пропуски не са нищо ново за мен. Мората с красив гол и браво, както за него, така и за жеста с прическата към децата, болни от рак. Жалко, че дните му на Бернабеу са преброени - желанието понякога не е достатъчно. Първи гол за сънародника му Карвахал - дано по-често се изявява като голмайстор. Роналдо и Бейл на сравнително високо ниво, но пак ме ядосаха с глезотиите и елементарните грешки в атака. Все още сме в играта за титлата. Не губя надежди, същото трябва да сторите и вие, истинските фенове на Реал!
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100