Севиля - Реал Мадрид 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Севиля - Реал Мадрид 2:1 FT

Мнениеот LaRgO » 27 мар 2014 16:50

shotgun blues написа:
LaRgO написа: Бейл с пореден престъпно слаб мач. Задължително е да го забие на скамейката, но за съжаление няма как да стане. Все пак Флорентино Маркетингов е дал 100 млн., Анчелоти е длъжен да го пуска.

Ти го каза ....няма друг клуб с такива амбиции,в който треньора да е безгласна буква и да трябва да се оправя според трансферите на президента . ;)
Пелегрини искаше Снайдер и Робен да останат и да работи с тях,Перез му натресе КР и КАКА и ги продаде за пари .........Дори Моуриньо искаше нападател,такъв Перез не бе на кеф да му вземе и Моу си разцъкваше с Бензема и Игуаин ,а накрая Перез благоволи и му докара ...Адебайор :!:
И сега Анчелоти говореше за футбол с по-голямо задържане на топката и контрол на мача ....как Модрич и Иско щели да бъдат Пирло и Зеедорф на отбора ,а то какво се получи .....докараха му БЕЙЛ и футбол с владеене на топката с играчи като Бейл,КР няма как да се играе ;) Пак се разчита на контри и празни пространства ,същото като при Моуриньо няма план Б ,Анчелоти така и не може да си направи негов стил ,тъй като трябва да играе с бързите си скъпи играчи .....ДИ Мария се наложи в отбора ,точно поради тази причина ,той е бърз и се вписва с КР и Бейл,но това ли беше стила на Карло ?Никаква промяна от Моуриньо,контраатаки и ако има празни пространства ,това е :geek:

За мен, това е проблемът на Реал - Перес се бърка в спортно-техническата част. Не му е това работата.

Потребителски аватар
sl321

Re: Севиля - Реал Мадрид 2:1 FT

Мнениеот sl321 » 28 мар 2014 22:18

Аз лично не вярвам че ще станем шампиони след видяното в последните мачове и след като нямаме централен нападател!
ШЛ също не мисля че можем да спечелим.
Най-много да се повтори или първия сезон на Моуирньо или третия! Това са моите очаквания!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Реал Мадрид”