Veni • Vidi • Vici написа:Вземете се стегнете бе! "Титлата е решена, дрън-дрън, няма да спечелим купа тоя сезон, дрън-дрън..." Има още 8 мача - потенциални 24 точки, достатъчни да променят 5 пъти класирането. Докато има теоретични шансове, ще се борим. Големите отбори така правят, въпреки че според някои "фенове" Реал Мадрид вече не е отбор, а търговска марка. Конкретния двубой не искам да го коментирам, само искам да вметна, че да обвинявате Лопез за загубата е жалко. И той е човек - не може да играе 30 поредни мача като робот без да допуска грешки. Ако хората отпред си бяха свършили работата, за която получават в пъти повече от него, грешките му щяха да минат и заминат без да бъдат забелязани. Щяхте ли да го обвинявате, ако резултатът не беше 2-1, а 2-5? Не мисля...
Титлата ясно,че не е решена.
Хората които смятат пък,че Реал е търговска марка са далеч от истината.
Просто до момента веднъж не показахме колко голям отбор сме.
Първите мачове с Барса и Атлетико добре да кажем,че Карло още си нагаждаше стила.
Ама втория мач с Атлетико пак бяхме много слаби,втория с Барса отново не видях голяма промяна,и съдията беше виновен ама и ние си бяхме сами виновни щото не може да оставяш играчите на противника да си цъкат свободно и в същото време да пропускаш яко.Рамос мен ме разучерова за пореден път,трябва да се научи да играе по-чисто като цяло говоря не за даден мач.
Пепе миналата година направи един супер мач срещу Барса и след това.....,пусна 4 гола на Левандовски за които той беше основно виновен,донякъде и Моу задето го пусна въпреки че беше контузен ама да не задълбавам.Следва изпускане на хора в последно време,слабо представяне последните два мача.Лопез не може да се вини,човека за 1 година колко пъти ни спаси,но му се насъбраха много мачове и малко почивка няма да му се отрази зле за мен.
Имаме 3 цз,от които единствено при Варан положението е по-положително,няма да е зле лятото да се вземе един защитник.Също така освен Кр,другите играчи се скъсват да пропускат.
Шансове за титлата има,в 3-те битки сме все още така че трябва да гледаме напред и да вярваме в отбора.