Liga BBVA: Реал Мадрид - Барселона - 3:4 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши Ел Класико според вас ?

Анкетата завърши на 23 мар 2014 21:39

Победа за Реал Мадрид
42
52%
равен
6
7%
Победа за Барселона
33
41%

Общо гласове: 81

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Liga BBVA: Реал Мадрид - Барселона - 3:4 FT

Мнениеот paceto » 24 мар 2014 06:48

Някой ако все още държи на тезата, че при ситуацията с Неймар имало чиста дузпа просто няма да имам думи ...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0rriAphQ1sE[/youtube]

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
realmadrid_fan
Контакти:

Re: Liga BBVA: Реал Мадрид - Барселона |23.03.2014| 22:00

Мнениеот realmadrid_fan » 24 мар 2014 09:08

rainman_p написа:
realmadrid_fan написа:rainman_p да не си гледал запис на някой стар мач. В този мач Барса НЕ надигра Реал. Дори с човек повече Барса не направи нищо повече и се наложи съдията да им даде още една измислена дузпа, за да победят. Дори и с човек повече Реал щяха да победят ако смешника, който се правеше на съдията, беше видял нарушението на Пике в наказателното поле!

Не си съвсем прав, защото като изключим спорните ситуации с дузпите, през второто полувреме Реал Мадрид не можа да направи една свястна атака, както би трябвало ако иска победата на всяка цена. Първите 7 минути не пипнаха топка и Барса си играеше тики-така.. до момента с дузпата на Роналдо. Наистина двете дузпи (Роналдо и Неймар) бяха по-скоро грешно отсъдени, но смея да твърдя, че и с Рамос на терена Каталунците пак щяха да стигнат до победата, понеже през втората част си бяха с една идея по-добрия отбор. Пак казвам най-големите длъжници в този мач са Бензема и Роналдо, като втория беше меко казано незабележим през всичките 90 мин. И едно ЕВАЛА на Ди Мария - уникален.

П>С> Дузпата на Иниеста си беше редовна не виждам какво може да се спори по въпроса. Алонсо не игра за топката, а в краката на Иниеста, това го повтаряха току що поне 5 пъти на забавен кадър и ситуацията е безспорна.

Прав си, че Барса започнаха по-силно второто полувреме, но това продължи 5 минути, в които не си спомням да направиха някакво опасно положение. След това до червения картон мисля, че бяха равностойни отборите, да не кажа , че Реал бяха с една идея по добри, защото имаха освен дузпата още 2 чисти ситуации за гол. А пък след червения картон просто няма как Реал да владее топката повече от Барса с човек по-малко. Иначе за мен дузпа срещу Иниеста няма, защото той търсеше контакта с защитниците. Ако се даваха такива дузпи всеки мач щеше да има по 2-3.
Изображение Изображение
HALLA MADRID

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 24 мар 2014 09:50

Нямам спомен Роналдо да е направил силен мач срещу Барцелона. Според мен има някакъв комплекс от Меси. Снощи най-слабите в Реал бяха Роналдо и Бейл
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 мар 2014 09:59

Това, че в последните мачове не му върви не означава, че не е играл добре във всички.
Не за друго държи рекорда за поредни голове в 6 класики, а и той донесе победата в онзи финал и гола му с глава.

Не бъдете такива късопаметни и да помните само неуспехите или да виждате само тях.
Има 13 гола до момента в Ел Класиките, а Меси има 21 вече като подобри рекорда на Алфредо ди Стефано от 18 гола.
Раул има 15 гола само за толкова години, а Роналдо почти го настигна.

Явно забравяте и че благодарение на него спечелихме на Кампа в шампионският ни сезон ...
Миналата година негови два гола ни осигуриха равенството от 2:2 на Кампа ...

Имали смисъл да продължавам и никак не е честно да го плюете.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 мар 2014 10:07

Не искам да коментирам съдията, защото направи грешки и в двете посоки ( не забравяйте също и ендометровата засада на Бензема, след което той остана 1 на 1 с/у Валдес, но пропусна). Феновете на Реал могат да се сърдят само и единствено на собствените си футболисти, а не да ми се правят на ощипани моми. От много години по-слаба Барса не е гостувала на Бернабеу и вместо Реал да си вземат мача, те оставиха противника да си разиграва кончето в големи периоди. Големите лидери и звезди се оказаха и най-големите грешници:
- КР - цял мач дупка, 5 пъти сменя фланга и нищо. За сравнение Анхел срещу същите защитници си правеше каквото си иска. Поне майсторски си изпроси дузпа - той търсеше контакт със защитника и успя да надхитри съдията.
- Бензама - 2 гола, но още 4-5 фрапиращи пропуска
- Бейл - 2 слизания към вратата за цял мач .... за толкова пари - толкова :)
- Рамос - футболист с неговия опит не може по 6-7 пъти на мач да си изпуска човека и после да се жалва от съдията. Изцяло негова бе грешката за ЧК и дузпата - закъсня, посегна с ръка и .... на Неймар не му трябваше много за да повтори упражнението на КР.
- Алонсо - много грешки, закъсняваше за единоборства, натрупа доста нарушения и в един момент също можеше да поеме към съблекалнята. Големият грешник за дузпата на Иниеста (гледах обширно студио след мача и ясно се видя, че той препъва Иниеста със закъснялото си посягане)
- крайните защитници не бяха особено активни в атака, рядко се включваха и това даде повече свобода на бековете на Барселона

Като цяло, според мен, Реал излезе с нагласата да не загуби мача, а не да го печели!
Последна промяна от Red_Neck на 24 мар 2014 10:23, променено общо 2 пъти.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Liga BBVA: Реал Мадрид - Барселона |23.03.2014| 22:00

Мнениеот Red_Neck » 24 мар 2014 10:19

HoUs4oOL написа:
BadBoy написа:Изображение

Тоя трябва да го накажат много здраво,това е недопустимо....

...някой обаче спомня ли си как се стигна до тази ситуация и каква работа имаше Пепе да пресреща Фабрегас след втория гол и сам да провокира мелето?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 24 мар 2014 10:21

shotgun blues написа:Съдията сгреши и за двата отбора ,дузпа на КР няма,на Неймар незнам но там не ми е виновен съдията или симулация на бразилеца ,а Рамос който не спря да си изпуска хората и много ясно че ако направи глупаво движение към Неймар,той ще потърси дузпа която означава ЧК......
Изображение
гледай го какво прави с лявата ръка .....ами търси си дузпата Рамос ,че даже го и спъва леко.....Рамос е виновен ! :evil:
Бензема 4 100% положения изпусна ...кой е виновен ? Шаби Алонсо отново издиша в голям мач и отново прави дузпа както срещу Дортмунд.....
За Роналдо не ми се говори,яко е плюл по съдиите след мача и е много вероятно да си изпроси наказание ......браво точно когато отбора се нуждае от него....а той беше ли на терена ?
С тази защита не става .....всяко Ел Класико е едно и също,или Пепе или Рамос ще си изкарат някой картон или ще си изпускат хората постоянно,всеки пас на Меси беше посрещан с яка паника :(
Вместо да си вкарат положенията и спечелят .......загуба от най-слабата Барселона от 2008 насам с 4 гола .
Бускетс поне 5 мача наказание

Извинявай, колега, ама къде виждаш Рамос ДА ДОКОСВА симуланта Неймар? Гледам, гледам и не виждам нищо. Това е 100% симулация на бразилеца. Вместо жълт картон за Неймар, последва червен за Рамос и дузпа. Мача свърши. Фрапираща грешка на съдията, която решава мача. Повечето бразилци са големи майстори на такива падания, затова и ги намразих. Гадни симуланти. Реал пак ще станат първи, въпреки всичко. Просто ме е яд, че не ги смазахме.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 24 мар 2014 10:24

Моето мнение е, че и трите дузпи си бяха дузпи. Единствено на Алвеш трябваше да дадат жълт картон. Ако седнем да гледаме след 50-100 повторения може и да намерим някаква причина да се заядем, но въпросът е дали сме седнали с нагласата да намерим причина. Стана страхотен мач, който ще се помни дълго време. Интересно ще е, ако и трите отбора до последния кръг не направят грешка, феновете на Реал за кого ще викат в последния. :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 24 мар 2014 10:25

edmon_dantes написа:
shotgun blues написа:Съдията сгреши и за двата отбора ,дузпа на КР няма,на Неймар незнам но там не ми е виновен съдията или симулация на бразилеца ,а Рамос който не спря да си изпуска хората и много ясно че ако направи глупаво движение към Неймар,той ще потърси дузпа която означава ЧК......
Изображение
гледай го какво прави с лявата ръка .....ами търси си дузпата Рамос ,че даже го и спъва леко.....Рамос е виновен ! :evil:
Бензема 4 100% положения изпусна ...кой е виновен ? Шаби Алонсо отново издиша в голям мач и отново прави дузпа както срещу Дортмунд.....
За Роналдо не ми се говори,яко е плюл по съдиите след мача и е много вероятно да си изпроси наказание ......браво точно когато отбора се нуждае от него....а той беше ли на терена ?
С тази защита не става .....всяко Ел Класико е едно и също,или Пепе или Рамос ще си изкарат някой картон или ще си изпускат хората постоянно,всеки пас на Меси беше посрещан с яка паника :(
Вместо да си вкарат положенията и спечелят .......загуба от най-слабата Барселона от 2008 насам с 4 гола .
Бускетс поне 5 мача наказание

Извинявай, колега, ама къде виждаш Рамос ДА ДОКОСВА симуланта Неймар? Гледам, гледам и не виждам нищо. Това е 100% симулация на бразилеца. Вместо жълт картон за Неймар, последва червен за Рамос и дузпа. Мача свърши. Фрапираща грешка на съдията, която решава мача. Повечето бразилци са големи майстори на такива падания, затова и ги намразих. Гадни симуланти. Реал пак ще станат първи, въпреки всичко. Просто ме е яд, че не ги смазахме.

А левия крак на Рамос какво прави????
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 24 мар 2014 10:25

Да приемем ,че дузпа срещу Неймар няма ,било то заради засада или симулация,то остава 1 на 1 несъществуващи дузпи.На Роналдо нямаше това е ясно.Въпреки че за мен съдията бе длъжен да я отсъди,Рамос го изпусна ,направи глупаво движение и с ръка и с крак и то беше ясно ,че ще бъде свирено......Тази на Иниеста може да се даде,премина през Алонсо и Карвахал Алонсо го събори леко да ,но има контакт .
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Nv3Akohu6ZY&feature=youtube_gdata[/youtube]
Вчера до късно четох коментари и съм напълно съгласен с един фен на Реал който беше написал "Няма защо да се оправдаваме ние и футболистите със съдията ,защото изглеждаме като загубеняци".Нека гледаме грешките на отбора на терена ,съдията както можеше да донесе победата за Реал с дузпата на КР,така помогна и на Барселона за резултат ......не ми е това проблема.
Мен ме интересува играта и защо отбора един ЕДИН важен мач не може да спечели.......Роналдо на ниво ли беше този мач ? НЕ ,беше надигран тотално от Меси в техния двубой и от Алвеш съответно в зоната си ......Защо той не игра за отбора ,ами постоянно задържаше топката и лъжеше ?Особенно първото полувреме при няколко контри,той просто уби устрема на отбора .
Рамос и Пепе(този път той беше жертвата селянина Бускетс минимум 5 мача наказание) докога ще правят едно и също в Ел Класиките ,ЧК,изнервяне на мача,грешки ......просто на база на толкова години изцепки за мен Реал се нуждае от нови централни защитници.Не може Челси,Барселона,Ман Юн,Милан отбори които печелеха ШЛ в последните 10 години да имат ЛИДЕРИ в защита като Джон Тери,Пуйол,Видич,Фърдинанд,Неста,Малдини .......а Реал да разчита на Пепе и Рамос които просто не ги слуша главата НЕ Е СЕРИОЗНО :evil: Нови 2 защитника и Варан това е бъдещето.
Алонсо издиша в мачове с високо темпо,просто не е разбивач и няма кой да помогне на защитата .Бензема можеше да стане герой,но .........неговите безумни пропуски оставиха Барселона в мача ,какво като вкара 2 ....след като не ги довърши и ги върна в мача.
Това е на терена едно дерби не може да се спечели,а идва гостуване в Севиля ...........допусне ли се грешка там или в друг мач,титла няма как да се спечели с тези показатели в преките мачове и предимството на другите при равни точки. :evil:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Реал Мадрид”