Реал Мадрид - Алкоркон (всичко за мача)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Алкоркон (всичко за мача)

Мнениеот ehh » 12 ное 2009 22:03

expensive написа:Аз пък се чудя, защо Реал не излязоха с един дефанзивен халф, примерно Ласс само. Нито Мамаду, нито Гаго бяха подходящ избор за такава среща. Да си пусне Арбелоа от дясно и Дренте в ляво, а Марсело по крилото пред него. Бразилеца е техничен бързак и щеше да им създаде доста положения за гол. ЮСъщо и Гути, който при такава сгъстена защита щеше да е доста полезен с нестандартните си извждащи подавания. Реал не играха лошо, но явно тежестта от загубата първият мач им дойде в повече. В мач без значение можеше и да им вкарат 5 гола на майтап, но когато залога е толкова висок, обикновено така става.
Пелегрини ми е симпатичен треньор, не знам какво не е наред в момента, но не бива да бъде винен само той. А и "Марка" излезе със заглавие, че ще му се даде шанс до класикото, ако бием Барса там ще стане голям фурор. Дано дано..

Добри и доста верни неща питаш в горната половина на мнението си. Ами сигурно и Пелегрини си има дял заради това отпадане. Да не кажа, че вината е почти само негова. Но аз вече казах, че той за първи път работи с толкова много и все качествени футболисти, и още му е трудно да сглобява отбора.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Реал Мадрид”