ПОБЕДАААААААААААААААААААААА!Страхотен мач и много важна победа.Много нерви ,но всичко свърши добре.Ди Мария и Алонсо си дадоха душата на терена .Карвахал е милиард класи над Арбелоа .Роналдо да вземе да си намери смъртоносният удар,че много пропуска но пак реши мача.Бейл много силен мач.Иско много ме разочарова ,отново .......
Много важна победа кеффффффф
Малага - Реал Мадрид - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Малага - Реал Мадрид |15/03/2014| ~21:00ч~
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Мда, доста важна победа, която не дойде лесно. Лошото е, че направиха доста пропуска, но няма как винаги да са толкова ефективни.
Добре ще е да даде почивка на повечето основни играчи в мача с Шалке, защото другия уикенд предстои един от най-важните мачове през сезона.
Добре ще е да даде почивка на повечето основни играчи в мача с Шалке, защото другия уикенд предстои един от най-важните мачове през сезона.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- realmadrid_fan
- Контакти:
Много разконцентрирана игра. Всеки трети пас се грешеше. Все пак важна победа преди мача с Барса.

HALLA MADRID
- paceto
- Контакти:
Re: Малага - Реал Мадрид - 0:1 FT
Оказах се прав, че мача няма да е лесен и това се дължи на факта, че Малага се борят със зъби и нокти да останат в лигата.
Накрая имаше малко опълчение и бях на нокти нещо, което не ми се беше случвало скоро, защото щеше да е много болезнено да загубим точки точно преди мача на сезона срещу Барселона, който вероятно ще се окаже мач за титлата или поне да отстраним единият от претендентите за нея.
Имаше чиста дузпа срещу Бейл, Роналдо отново показа класа макар накрая да отправяше някакви удари без особена сила и умисъл. Той и Ди Мария ми скъса нервите напред, но отзад се справи добре. Иско за съжаление явно не искаше да вкара гол на бившият си клуб и то на техният стадион иначе този пропуск не му е присъщ.
Добра игра от всички или по-точно умна такава без излишни драми в наказателното след някакви нескопосани изчиствания.
Накрая имаше малко опълчение и бях на нокти нещо, което не ми се беше случвало скоро, защото щеше да е много болезнено да загубим точки точно преди мача на сезона срещу Барселона, който вероятно ще се окаже мач за титлата или поне да отстраним единият от претендентите за нея.
Имаше чиста дузпа срещу Бейл, Роналдо отново показа класа макар накрая да отправяше някакви удари без особена сила и умисъл. Той и Ди Мария ми скъса нервите напред, но отзад се справи добре. Иско за съжаление явно не искаше да вкара гол на бившият си клуб и то на техният стадион иначе този пропуск не му е присъщ.
Добра игра от всички или по-точно умна такава без излишни драми в наказателното след някакви нескопосани изчиствания.
Мача определено си беше доста тежък и е хубаво, че измъкнахме победата и влизаме в Ел Класико с минимум 4т. преднина. Като цяло днес не съм много впечатлен от играта на отбора, ама това е щото почти проспах целия мач и затова по-хубаво да не се опитвам да правя някакви анализи
През следващата седмица ни предстои мача на сезона до този момент и просто сме задължени да го спечелим и да хванем титлата с едната ръка! iHALA MADRID!

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- И сам воинът е воин!
j0rka7aa написа:Мача определено си беше доста тежък и е хубаво, че измъкнахме победата и влизаме в Ел Класико с минимум 4т. преднина. Като цяло днес не съм много впечатлен от играта на отбора, ама това е щото почти проспах целия мач и затова по-хубаво да не се опитвам да правя някакви анализиПрез следващата седмица ни предстои мача на сезона до този момент и просто сме задължени да го спечелим и да хванем титлата с едната ръка! iHALA MADRID!
[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1622868_657252951009212_1114545029_n.jpg[/wrapimg]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/594/7125594V.png[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
j0rka7aa написа:Мача определено си беше доста тежък и е хубаво, че измъкнахме победата и влизаме в Ел Класико с минимум 4т. преднина. Като цяло днес не съм много впечатлен от играта на отбора, ама това е щото почти проспах целия мач и затова по-хубаво да не се опитвам да правя някакви анализиПрез следващата седмица ни предстои мача на сезона до този момент и просто сме задължени да го спечелим и да хванем титлата с едната ръка! iHALA MADRID!
Ей, ама беше се спрял с този болд след мое предупреждение и сега пак си го почнал

Не знам какъв кеф ти доставя да пишеш всичко удебелено, а да не говорим че така е отвратително за четене.
Играта е такава каквато ти позволи съперника, а той днес искаше да вземе точката на всяка цена.

paceto написа:j0rka7aa написа:Мача определено си беше доста тежък и е хубаво, че измъкнахме победата и влизаме в Ел Класико с минимум 4т. преднина. Като цяло днес не съм много впечатлен от играта на отбора, ама това е щото почти проспах целия мач и затова по-хубаво да не се опитвам да правя някакви анализиПрез следващата седмица ни предстои мача на сезона до този момент и просто сме задължени да го спечелим и да хванем титлата с едната ръка! iHALA MADRID!
Ей, ама беше се спрял с този болд след мое предупреждение и сега пак си го почнал
Не знам какъв кеф ти доставя да пишеш всичко удебелено, а да не говорим че така е отвратително за четене.
Играта е такава каквато ти позволи съперника, а той днес искаше да вземе точката на всяка цена.
Честно казано не съм разбрал за предупреждението ти, а просто понякога ме мързи да болдвам, ама спирам вече

Иначе съм спокоен, просто снощи ми държеше влага от дербито преди това

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- paceto
- Контакти:
Имам някакви спомени, че те бях предупреждавал преди, ама на ЛС или тук не знам.
Хубаво е че влизаме с победа в Ел Класико и трябва да го вземем на всяка цена!
Хубаво е че влизаме с победа в Ел Класико и трябва да го вземем на всяка цена!
На ЛС не си, ако е било във форума значи не съм го видял, ама няма значение
Дали има някакъв шанс Осасуна да ни изненадат приятно?

Дали има някакъв шанс Осасуна да ни изненадат приятно?

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!