Картотекиране

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Картотекиране

Мнениеот MORSKI » 04 ное 2009 16:39

Lord VOODOO написа:
avitohola написа:точно така запуши му устана на смешника омръзна ми само да се говори реал такав реал унакъв! Колкото и да ви е яд най-добрите са просто нямат трениор които да ги предразположи към постоянни победи , това е цялата истина! и не ми говори за вратички само като не си проверил!

Трай бе чвор! Това, че не отговарям на Бойкуу не означава, че е прав и че съм съгласен с него! Просто няма смисъл да му отварям очите! Нека си тъне в невежество, а ти ако искаш вярвай на глупостите му - това е твое право!

Виждаме ги Реал колко са силни.... снощи, за да не загубят ОТНОВО се наложи да отменят редовен гол на Пато! Хвърлихте 250 милиона евро за трансфери и от началото на сезона в официални мачове имате 3 загуби, а до момента сте изиграли 14 мача и ви би отборче от трета или четвърта дивизия! :lol: :lol: :lol:

Първо гол нямаше- фала преди това беше 200% това, ако не е фал не знам кое трябва да е.... Горе-долу за същото нещо, ако помниш Жоро Илиев едвам не умря, добре, че му избиха ченето да го спасят...Късмет беше в случая за Арбелоа(мисля, че той беше), че Пато го нацели по гърба, а не в ченето...... Това не беше чиста игра за висока топка....Той Пато му се качи на гърба, ако можеше и задушаващо тръшване щеше да му направи....
Второ престани да говориш глупости, той пича ти обясни...Нашите играха в Уеfа не в Лигата, друг е въпросът, че доскоро имаше политика играч който е играл в който и да е било турнир с друг отбор, да няма право да участва в ЕКТ с новия си тим, но данеби и заради Ливърпул да не промениха правилото една страна да има максимум 4 отбора, когато Ливъра взеха лигата???
Вашия случай е друг- те са играли в Шампионската лига, остана и да им дадат правото да играят в същия турнир с друг отбор...
И трето не се радвай прекалено много, че като гледам и вие не сте стока...Да не паднете днеска от Казан....

Върни се в “Реал Мадрид”