Осасуна - Реал Мадрид - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: Осасуна - Реал Мадрид - 2:2 FT

Мнениеот j0rka7aa » 15 дек 2013 17:43

sl321 написа:
j0rka7aa написа: Чудя се защо в последния месец, когато играехме много добре и печелехме всички мачове не си отваряхте устите и само чакахте първата грешна стъпка за да започнете на ново.

sl321 написа:От мача с Барселона,не сме имали мач със труден за нас съперник,а победата да е задължителна!Тръпна да гледам този мач.Много се надявам да играем добре,защото ако не е така,ще ми се потвърди съмнението че последните победи са дошли от посредствените съперници.

Tова ми е мнението преди мача.Не се чуди!

Ако приемем Валядолид и Алмерия за посредствени противници, то за мен Галатасарай и Севиля, пък и Реал Сосиедад със сигурност не са такива. А и като цяло не само резултатите от изброените мачове са важни, а и показаната игра и безспорен факт е, че Реал Мадрид игра добре в тези мачове, за разлика от вчерашния.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 15 дек 2013 19:05

j0rka7aa написа:Прав си Реал не успя да победи, Бейл е абсолютно леке и не става за футболист, а Барселона игра супер силно и "жълтата подводница" нямаше шанс, Неймар е поне 3 класи над Бейл.

Дано т'ва е ирония, иначе падаш доста в очите на хората (поне в моите) ... ;)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 дек 2013 19:29

Естествено, че е ирония :)

А и те Барселона с триста зора биха подводницата, че дори единият гол е от дузпа.
Не казвам, че не е имало, ама все пак си помага за победата.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 15 дек 2013 19:40

UNBEATABLE написа:
j0rka7aa написа:Прав си Реал не успя да победи, Бейл е абсолютно леке и не става за футболист, а Барселона игра супер силно и "жълтата подводница" нямаше шанс, Неймар е поне 3 класи над Бейл.

Дано т'ва е ирония, иначе падаш доста в очите на хората (поне в моите) ... ;)

Е разбира се, че е ирония породена от поста над мен, не мислех, че ще се хване някой :mrgreen: :lol: Все пак съм доста далеч от мисленето на един известен наш съфорумец, редовно пишещ в раздел Реал Мадрид.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 15 дек 2013 22:14

paceto написа:Естествено, че е ирония :)

А и те Барселона с триста зора биха подводницата, че дори единият гол е от дузпа.
Не казвам, че не е имало, ама все пак си помага за победата.

Барселона можеха да бият с около 6-7 гола разлика в този мач :)
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 16 дек 2013 03:25

Бе то и ние можехме да бием поне с 2:3, ама уви не влиза :lol:

Идва мачът реванш в сряда за купата от 22:30, готвиш ли се? 8-) :mrgreen:

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 16 дек 2013 12:16

paceto написа:Бе то и ние можехме да бием поне с 2:3, ама уви не влиза :lol:

Идва мачът реванш в сряда за купата от 22:30, готвиш ли се? 8-) :mrgreen:

По-късно през деня я пускам на чайче с коняк :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 16 дек 2013 13:29

j0rka7aa написа:
sl321 написа:
j0rka7aa написа: Чудя се защо в последния месец, когато играехме много добре и печелехме всички мачове не си отваряхте устите и само чакахте първата грешна стъпка за да започнете на ново.

sl321 написа:От мача с Барселона,не сме имали мач със труден за нас съперник,а победата да е задължителна!Тръпна да гледам този мач.Много се надявам да играем добре,защото ако не е така,ще ми се потвърди съмнението че последните победи са дошли от посредствените съперници.

Tова ми е мнението преди мача.Не се чуди!

Ако приемем Валядолид и Алмерия за посредствени противници, то за мен Галатасарай и Севиля, пък и Реал Сосиедад със сигурност не са такива. А и като цяло не само резултатите от изброените мачове са важни, а и показаната игра и безспорен факт е, че Реал Мадрид игра добре в тези мачове, за разлика от вчерашния.

Написал съм "нямали сме мач с труден за нас противник,А ПОБЕДАТА ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!В Ла Лига така се получи в последните години че равния е загуба.Според мен нито Севиля нито Реал Сосиедат този сезон са някакви сериозни съперници,особено ако имаш претенции да станеш шампион.Съгласен съм до някъде че играта малко се подобри,но не на база това което аз очаквам да е играта на Реал Мадрид,а на база предишен период,когато ( в началото на сезона) беше тотална катастрофа.Аз лично не съм доволен от представянето на отбора като цяло през този сезон,но все още не съм изгубил надежда за ШЛ.Там нещата са други-всичко може да се случи.
Не съм доволен за много неща и основното е че след идването на Анчелоти не може да се намери някакво очевидно влияние на новия треньор!Честно да си призная виждам някакви зачатъци на по-смислен футбол от този на Моуриньо,но това никак не е трудно с оглед факта че във философията си за футбол, Моуриньо няма нищо смислено,така че самото негово отсъствие е променило нещата до там,че не влияе негативно.
Според мен в мачовете с Галатасарай,резултата не отговаряше на играта,и мачовете с този съперник въобще не трябва да се слагат в графата " добра игра на Реал Мадрид".По време на мача коментара ми беше "нищо не играем но вкарваме" ,което към момента на вкарване няма нищо лошо,но идва мач с Осасуна,Барселона,Валенсия,Атл.Мадрид,Виляреал и т.н,и там вече липсата на добра игра се изразява и в резултат.Освен това Галатасарай изработиха куп чисти положения,и официалната статистика на ударите във вратата беше 5 на 5.За Ювентус какво да кажем,след като не можаха да излязат от групите?Ще каже някой,ами това е и заради Реал Мадрид,е да, ама и в тия мачове Реал не беше безапелационно по-добрия отбор да не говорим че за мача във Торино,положителното което можеше да се каже за Реал е само индивидуалните качества на Бейл и Роналдо , и резултата, а той беше равен! Във Торино статистиката на ударите в очертанията на вратата беше 14 на 8 в полза на Ювентус.Какво да кажем за мача с Райо Валекано.0-3 от нищото отново, и след това смазване от страна на Райо Валекано.Второто полувреме беше срамно за Реал Мадрид!Мача с този отбор с който играем за купата??? За него какво?
Та според мен,до момента след мача с Барселона се измъквахме или с по-посредствени съперници или,ако не победим,да кажем...ама това е ШЛ,тук е важно да излезем от групата и т.н и т.н.Ако не можем да бием Реал Сосиедат,Алмерия,Севилия ,така както Атл.Мадрид,Виляреал и Осасуна ,то тогава кой ще остане да бием? Та нали ше изпаднем ако не бием някой?! :roll:
И ето дойде мача с Осасуна,където винаги играем трудно,и не можем да бием,като играта ние меко казано "слаба".
До тук от отборите които са ни трудни по принцип сме били Леванте в Леванте с 2-3 ( в 90 и 93 мин с трагична игра),паднахме от Барселона,паднахме от Виляреал във Виляреал,паднахме от Атл.Мадрид който нямаше победа от не знам колко години за първенство,но трябва да кажем че тази година е много силен отбор!
Като имам предвид че до момента не сме имали толкова трудни гостувания а всички ( освен това с Алмерия) ги взехме със зор,си мисля че все още нищо не сме видели. :)
Само до края на януари имаме гостуване на Валенсия,Епаньол и Бетис.
Въпреки че пиша критично,аз силно се надявам че нещата ще се променят към хубаво.Освен това си мисля че липсата на силен централен нападател е голям проблем.Все пак не мога да виждам че не вървят нещата и да се правя че все едно не виждам!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Реал Мадрид”