На кило няма да взимаме и вероятно ще се вземе само един и той ще е под наем.
Мисля си, че ще търсим засилване в нападението, но да видим.
Йоренте е добър вариант ако слуховете се окажат верни.
Реал Мадрид - Валядолид - 4:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Реал Мадрид - Валядолид - 4:0 FT
Отборът наистина е във възходяща линия, но не трябва да се очакват едва ли не чудеса. Аз лично ще съм напълно удовлетворен от ШЛ или от титлата. Просто е важно да се остави време на Анчелоти да наложи вижданията си и отборът да стане добре смазана машина. Да не забравяме, че това лято дойдоха много нови момчета, вкл. Мората и Хесе, които имат нужда от време. Освен това останахме и без Йозил, който си беше решаващ фактор в много мачове.
Иначе чудесна победа без много зор. Важно е тези мачове да се печелят точно така, а не както в началото на сезона.
Иначе чудесна победа без много зор. Важно е тези мачове да се печелят точно така, а не както в началото на сезона.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- shotgun blues
- Контакти:
ЙОРЕНТЕ няма да има право да играе в ШЛ,не виждам смисъл да се взима за 15 мача в ЛА ЛИГА .....Какво става с БЕНЗЕМА тогава ,един ще трябва да е резерва ,а БЕНЗЕМА ще трябва да играе за да е във форма за ШЛ,защото друг вариант за нападател няма.Йоренте пък едва ли ще иска да идва за да е резерва .Бъде ли взет,това ще лимитира още повече възможностите за изява на Мората и ХЕСЕ
Роналдо,Бейл,Бензема,Иско,Ди Мария,Хесе,Мората,Модрич е достатъчна огнева мощ за ЛА ЛИГА ,ако говорим за СУАРЕС да бъде взет зимата и да води атаката в Шл,това вече е друго
Роналдо,Бейл,Бензема,Иско,Ди Мария,Хесе,Мората,Модрич е достатъчна огнева мощ за ЛА ЛИГА ,ако говорим за СУАРЕС да бъде взет зимата и да води атаката в Шл,това вече е друго

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- paceto
- Контакти:
Добри новини дойдоха тази вече от Билбао и вече разликата от първият е само 3 точки.
Дано не направил някоя глупост в останалите два мача от първенството и да завършил с такава разлика и през новата година да ги атакуваме.
Те и без това обикновено януари и февруари изпадат в криза и можем да се възползваме.
Разбира се ако паднат в оставащите два мача поне още един път няма да им се разсърдим
Нашите мачове до края на годината са срещу Осасуна като гости и на Валенсия също като гости + два мача за Купата но на този етап това не ни интересува.
Те пък имат мач у дома срещу Виляреал и гости на Хетафе и малко е вероятно да загубят точки.
Дано не направил някоя глупост в останалите два мача от първенството и да завършил с такава разлика и през новата година да ги атакуваме.
Те и без това обикновено януари и февруари изпадат в криза и можем да се възползваме.
Разбира се ако паднат в оставащите два мача поне още един път няма да им се разсърдим

Нашите мачове до края на годината са срещу Осасуна като гости и на Валенсия също като гости + два мача за Купата но на този етап това не ни интересува.
Те пък имат мач у дома срещу Виляреал и гости на Хетафе и малко е вероятно да загубят точки.
Имах си аз едно наум тази седмица, че симпатичния отбор на Атлетик ще ни направи услуга и то взе, че така и стана. Не трябва да се дъним до края на годината, Барселона според мен имат шанс да сгрешат в оставащите им два мача, защото Виляреал не са слаб отбор, а Хетафе са нещо като изненадата на сезона. След Нова година Барса отново нямат лесни мачове след като ще гостуват на Елче, където новаците показаха, че се играе много трудно, а също така имат и мачове с Атлетико и Валенсия, така че в момента ние сме в изчеквателна позиция като не трябва да допускаме никакви грешки!
ПП: сега проверих, че Барса всъщност са домакини на Елче, така че изкарвам този мач от графата им с трудни, но пък това не значи, че са застраховани от грешка.
ПП: сега проверих, че Барса всъщност са домакини на Елче, така че изкарвам този мач от графата им с трудни, но пък това не значи, че са застраховани от грешка.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- paceto
- Контакти:
Аз имам опасения за нашият мач с Валенсия, защото те в момента не са в много изгодна позиция, а и ние играем лошо срещу тях по принцип.
Доста пъти сме се измъквали на косъм от загуба там, а и сме падали също дори миналата година например завършихме 1:1.
Добре че поне Роналдо ще е отпочинал, защото до колкото знам няма да участва и в мачовете за Купата другата събота или неделя когато е там точно мача.Той и да не беше с тези болки заради които не игра в последните два мача пак нямаше да вземе участие и бяха планували да му дадат почивка.
Сега пък като нищо може да решат да го пуснат колкото да се разтъпче, за да не загуби ритъм.
Доста пъти сме се измъквали на косъм от загуба там, а и сме падали също дори миналата година например завършихме 1:1.
Добре че поне Роналдо ще е отпочинал, защото до колкото знам няма да участва и в мачовете за Купата другата събота или неделя когато е там точно мача.Той и да не беше с тези болки заради които не игра в последните два мача пак нямаше да вземе участие и бяха планували да му дадат почивка.
Сега пък като нищо може да решат да го пуснат колкото да се разтъпче, за да не загуби ритъм.
Валенсия според мен не са същия отбор от миналата година и играят страшно колебливо, като се беше заговорило и за уволнението на Джукич, а и да не забравяме, че миналия сезон ги бихме с 0:5 на "Местая", като ако не се лъжа головете паднаха през първото полувреме, макар това да не е мерило не вярвам никой да подцени мача, с оглед игрите ни напоследък трябва пълна мобилизация и мисля, че ще измъкнем победата.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Кога ще се играят първите мачове за купата ?
- paceto
- Контакти:
Сега от петък до неделя започват мачовете и няма да има кръг от първенството.
Нашият мач е в събота от 23:00, а реваншът е на 18 декември т.е. предпоследен мач като цяло за годината
Последният ни мач за 2013-та ще е срещу Валенсия, а първият за 2014 е контролата срещу ПСЖ на 2 януари.
Нашият мач е в събота от 23:00, а реваншът е на 18 декември т.е. предпоследен мач като цяло за годината

Последният ни мач за 2013-та ще е срещу Валенсия, а първият за 2014 е контролата срещу ПСЖ на 2 януари.