Реал Мадрид - Валядолид - 4:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Валядолид - 4:0 FT

Мнениеот paceto » 01 дек 2013 11:20

На кило няма да взимаме и вероятно ще се вземе само един и той ще е под наем.
Мисля си, че ще търсим засилване в нападението, но да видим.

Йоренте е добър вариант ако слуховете се окажат верни.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 01 дек 2013 11:23

Отборът наистина е във възходяща линия, но не трябва да се очакват едва ли не чудеса. Аз лично ще съм напълно удовлетворен от ШЛ или от титлата. Просто е важно да се остави време на Анчелоти да наложи вижданията си и отборът да стане добре смазана машина. Да не забравяме, че това лято дойдоха много нови момчета, вкл. Мората и Хесе, които имат нужда от време. Освен това останахме и без Йозил, който си беше решаващ фактор в много мачове.
Иначе чудесна победа без много зор. Важно е тези мачове да се печелят точно така, а не както в началото на сезона.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 01 дек 2013 11:38

ЙОРЕНТЕ няма да има право да играе в ШЛ,не виждам смисъл да се взима за 15 мача в ЛА ЛИГА .....Какво става с БЕНЗЕМА тогава ,един ще трябва да е резерва ,а БЕНЗЕМА ще трябва да играе за да е във форма за ШЛ,защото друг вариант за нападател няма.Йоренте пък едва ли ще иска да идва за да е резерва .Бъде ли взет,това ще лимитира още повече възможностите за изява на Мората и ХЕСЕ
Роналдо,Бейл,Бензема,Иско,Ди Мария,Хесе,Мората,Модрич е достатъчна огнева мощ за ЛА ЛИГА ,ако говорим за СУАРЕС да бъде взет зимата и да води атаката в Шл,това вече е друго :twisted:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 дек 2013 00:18

Добри новини дойдоха тази вече от Билбао и вече разликата от първият е само 3 точки.
Дано не направил някоя глупост в останалите два мача от първенството и да завършил с такава разлика и през новата година да ги атакуваме.
Те и без това обикновено януари и февруари изпадат в криза и можем да се възползваме.

Разбира се ако паднат в оставащите два мача поне още един път няма да им се разсърдим :mrgreen:

Нашите мачове до края на годината са срещу Осасуна като гости и на Валенсия също като гости + два мача за Купата но на този етап това не ни интересува.
Те пък имат мач у дома срещу Виляреал и гости на Хетафе и малко е вероятно да загубят точки.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 02 дек 2013 00:43

Имах си аз едно наум тази седмица, че симпатичния отбор на Атлетик ще ни направи услуга и то взе, че така и стана. Не трябва да се дъним до края на годината, Барселона според мен имат шанс да сгрешат в оставащите им два мача, защото Виляреал не са слаб отбор, а Хетафе са нещо като изненадата на сезона. След Нова година Барса отново нямат лесни мачове след като ще гостуват на Елче, където новаците показаха, че се играе много трудно, а също така имат и мачове с Атлетико и Валенсия, така че в момента ние сме в изчеквателна позиция като не трябва да допускаме никакви грешки!

ПП: сега проверих, че Барса всъщност са домакини на Елче, така че изкарвам този мач от графата им с трудни, но пък това не значи, че са застраховани от грешка.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 дек 2013 00:58

Аз имам опасения за нашият мач с Валенсия, защото те в момента не са в много изгодна позиция, а и ние играем лошо срещу тях по принцип.
Доста пъти сме се измъквали на косъм от загуба там, а и сме падали също дори миналата година например завършихме 1:1.

Добре че поне Роналдо ще е отпочинал, защото до колкото знам няма да участва и в мачовете за Купата другата събота или неделя когато е там точно мача.Той и да не беше с тези болки заради които не игра в последните два мача пак нямаше да вземе участие и бяха планували да му дадат почивка.

Сега пък като нищо може да решат да го пуснат колкото да се разтъпче, за да не загуби ритъм.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 02 дек 2013 09:30

Валенсия според мен не са същия отбор от миналата година и играят страшно колебливо, като се беше заговорило и за уволнението на Джукич, а и да не забравяме, че миналия сезон ги бихме с 0:5 на "Местая", като ако не се лъжа головете паднаха през първото полувреме, макар това да не е мерило не вярвам никой да подцени мача, с оглед игрите ни напоследък трябва пълна мобилизация и мисля, че ще измъкнем победата.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 02 дек 2013 14:09

Кога ще се играят първите мачове за купата ?

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 дек 2013 21:35

Сега от петък до неделя започват мачовете и няма да има кръг от първенството.
Нашият мач е в събота от 23:00, а реваншът е на 18 декември т.е. предпоследен мач като цяло за годината :)
Последният ни мач за 2013-та ще е срещу Валенсия, а първият за 2014 е контролата срещу ПСЖ на 2 януари.

Върни се в “Реал Мадрид”