Aлкоркон - Реал Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- everlast66
- Контакти:
Re: Алкоркон (?!) води с три гола на Реал
А звездата на века Христианчо Роналдов контузен ли е, шо не играе? 

Дават ли го някъде ? Или поне линк в интернет ? Не мога да пропусна да гледат това , което става в момента :D
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Alcorcón е град в района на Мадрид, което, считано от първи януари 2006 г., има население от 166553 . It is located 13 km to the south-west of Madrid. Намира се на 13 км югозападно от Мадрид.
. Градът играе домакин на футболен отбор Agrupación Депортива де Alcorcón, който играе в група 1 от Сегунда дивисион Б.
Re: Aлкоркон - Реал Мадрид
MuFFy написа:тея Реал ми бръкнаха в джоба и ми взеха паритеееебах им майката смешна
ти добре ли си да залагаш за Реал,и дори и да бяха били,колко ли щеше да спечелиш

- Ticha
- Контакти:
Реал натискат много здраво.
Ако успеят да направят 4-1, мисля че имат големи шансове за реванша.

е аз играх и други ма4ове не само тоя познах севиля,ателтико мадрид,каен и ман4естър
4аках само реал ама

лесно запалим търси своята трудно загастваща принцеса!!!