Луд мач ако мога да го нарека така, но пак му е малко с това определение
Откачен съдия, който сънува дузпи и вероятно е пуснал фиш колко дузпи ще има в този мач
Нямаше дузпа срещу Бейл, но според мен му направиха лек сандвич и той се сгромоляса
Страхотен Роналдо с втори хеттрик за сезона и той идва в точният момент след скандала с Блатер
Бейл просто беше невероятен и няма как да не му се радваме след първите му 90 минути, два гола и две асистенции
Помнете ми думата, че от този мач започва ерата на Бейл макар и малко пресилено да звучи, но просто му трябва на момчето време да се отпусне и да преглътне психологическата бариера заради 100-те млн. за него и контузията която имаше почти веднага след идването си.
Бензема с два гола и две асистенции, а Иско имаше шанс в началото на мача в 3-та минута да се разпише и той за добрата си игра.
Нещата ще се получат момчета, но просто трябва време за всичко.
За съжаление Реал не е отбор, който е свикнал да чака да му се получи играта, но според мен толкова време сме чакали за 10-та и доминация в Испания, че ще можем да почакаме още.Аз от този сезон не очаквам нищо както споменах вече преди месеци, но за следващият ще имам големи очаквания и като вземем някой голаджия нещата ще си дойдат на мястото според мен.
hajitsu написа:Гостите явно са удобен съперник на Роналдо, защото това му е трети хеттрик срещу тях.
И то в три последователни сезона

Първият му е през сезон 2011/12 и то с подобен резултат 2:6 в Севиля