Елче - Реал Мадрид - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Елче - Реал Мадрид - 1:2 FT

Мнениеот hajitsu » 26 сеп 2013 14:51

Честита победа! Трудна и мъчителна, но победа. Видя се, че Реал подцени съперника си, което им изигра лоша шега. Съгласен съм, че на Рамос можеше да бъде даден втори жълт картон, но същото се отнася и за един от играчите на Елче (вече му забравих името). Дузпата действително е спорна - много съдии не биха я свирили, но други биха. Факт е, че реферите навсякъде свирят подобни положения в полза на грандовете. Не ми харесва, че победата ни дойде именно след такава ситуация, но ги има и тези мачове - когато трите точки са от изключително значение. Бензема не е концентриран, Иско трудно може да задържи познатото ниво от предишните срещи - във всяка една гол и/или асистенция, Роналдо - голмайстор, както винаги. Не мисля, че трябва да обвиняваме Анчелоти толкова рано - трябва да му се даде шанс, все пак Реал няма загуба до момента. Треньорът и играчите имат нужда от време за сработване помежду си. Въпреки колебливата игра съм оптимист за предстоящите мачове, първият от които е мадридското дерби.

HALA MADRID!

[offtopic]
fcb_bg написа:Бях се зарекъл да не пиша тук, но след абсурдния рефер на волейбола снощи, този на мача на Реал ми дойде в повече. Докога? Минали са 6 кръга в Ла Лига, а в 3 от тях Реал получи сериозна съдийска помощ и 6т. в актива си. Какво ли ще видим още в 32 кръга...

Когато подобни спорни положения се свирят в полза на Реал, знам, че каталунските мишки като теб ще излезнат от дупките си. Тръгнали сульо и пульо да реват от съдиите - не си виждате жалкото подобие на отбор, което безброй пъти е било побутвано от реферите не само в Испания, но и в ШЛ, ами хленчите по чуждите форуми. Жалък си! Честити ни победата, както би направил един истински мъж, и си тръгни преди да паднеш още повече в очите на "вашите".[/offtopic]
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 26 сеп 2013 14:52

[center][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/5eb13a5a0fda53eae5b38ab0973e22d3/tumblr_mtpc4p99231rwwef2o1_400.gif[/wrapimg][/center]
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Zanetti
Контакти:

Мнениеот Zanetti » 26 сеп 2013 15:28

Боже каква наглост. Миналата година, същата дузпа беше свирена за Барселона срещу Милан. Тогава дори топката не беше в игра. Преди три седмици, срещу последния в класирането Севиля, катарските храненици вкараха гол в 94-та минута, при дадени три продължение. При гола, фал в атака на феномена с три топки. Отменен редовен гол на Севиля, като никой не разбра причината. И на този същия отбор, феновете коментират съдии на чужди мачове . Йоребро, Бусака, Щарк, Блекеере ......

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 26 сеп 2013 15:44

Middlesbrough написа:[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1016070_432139426887895_1987499368_n.jpg[/wrapimg]

същият съдия свири мача Барселона-Севиля 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 сеп 2013 15:52

rmfan5 написа:
fcb_bg написа:Бях се зарекъл да не пиша тук, но след абсурдния рефер на волейбола снощи, този на мача на Реал ми дойде в повече. Докога? Минали са 6 кръга в Ла Лига, а в 3 от тях Реал получи сериозна съдийска помощ и 6т. в актива си. Какво ли ще видим още в 32 кръга...

Че нямаше дузпа нямаше,кога друг път са ни подпирали от началото на сезона.
Вас като ви бутат от 3-4 години насам,я се осъзнай и не пиши глупости.
Разбирам вие постоянно да сте ощетени,да ревете ама и двамата знаем че не е така.

Единствено Борото ми е направил някакво добро впечатление........

Арбелоа: "Радвам се, че взехме трите точки! Чудесно е, че някои хора са сменили театъра с кино!".

Много е прав Арбелоа.

Колкото до мача,не можах да хвана началото заради волейбола,но от това което гледах не останах никак доволен,няма импулс в играта.

Koga, koga... Те са минали само 6 мача, вече ви е хванала бялата памет. Мачовете с Бетис и Гранада май май не си ги гледал щом питаш кога.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 сеп 2013 15:59

hajitsu написа:Честита победа! Трудна и мъчителна, но победа. Видя се, че Реал подцени съперника си, което им изигра лоша шега. Съгласен съм, че на Рамос можеше да бъде даден втори жълт картон, но същото се отнася и за един от играчите на Елче (вече му забравих името). Дузпата действително е спорна - много съдии не биха я свирили, но други биха. Факт е, че реферите навсякъде свирят подобни положения в полза на грандовете. Не ми харесва, че победата ни дойде именно след такава ситуация, но ги има и тези мачове - когато трите точки са от изключително значение. Бензема не е концентриран, Иско трудно може да задържи познатото ниво от предишните срещи - във всяка една гол и/или асистенция, Роналдо - голмайстор, както винаги. Не мисля, че трябва да обвиняваме Анчелоти толкова рано - трябва да му се даде шанс, все пак Реал няма загуба до момента. Треньорът и играчите имат нужда от време за сработване помежду си. Въпреки колебливата игра съм оптимист за предстоящите мачове, първият от които е мадридското дерби.

HALA MADRID!

[offtopic]

Когато подобни спорни положения се свирят в полза на Реал, знам, че каталунските мишки като теб ще излезнат от дупките си. Тръгнали сульо и пульо да реват от съдиите - не си виждате жалкото подобие на отбор, което безброй пъти е било побутвано от реферите не само в Испания, но и в ШЛ, ами хленчите по чуждите форуми. Жалък си! Честити ни победата, както би направил един истински мъж, и си тръгни преди да паднеш още повече в очите на "вашите".[/offtopic]

Чакай сега теб да наредя, устатко. Жалка мишка ще викаш на своята пишка, която вадиш когато момиче ти каже "Кажи ми нещо смешно". Да ви честити победата човек, ама да си я бяхте спечелили. Сега мога да я честитя на съдията, вие трябва да го почерпите. Снощния е 3-ия в редицата де трябва да ги черпите, да не го объркаш. За 6 мача, 3 отбора порязаха с вас, пък Рамос явно трябва да утрепе някой за да го изгонят. Бускетс спря симулациите, Пепито обаче е върха, честно!

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 26 сеп 2013 16:00

fcb_bg написа:
rmfan5 написа:

Че нямаше дузпа нямаше,кога друг път са ни подпирали от началото на сезона.
Вас като ви бутат от 3-4 години насам,я се осъзнай и не пиши глупости.
Разбирам вие постоянно да сте ощетени,да ревете ама и двамата знаем че не е така.

Единствено Борото ми е направил някакво добро впечатление........

Арбелоа: "Радвам се, че взехме трите точки! Чудесно е, че някои хора са сменили театъра с кино!".

Много е прав Арбелоа.

Колкото до мача,не можах да хвана началото заради волейбола,но от това което гледах не останах никак доволен,няма импулс в играта.

Koga, koga... Те са минали само 6 мача, вече ви е хванала бялата памет. Мачовете с Бетис и Гранада май май не си ги гледал щом питаш кога.

Гледай си твоята чиния,която с съдийски помии е пълна.
Мача ви с Севиля да ти го припомня ли ?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 сеп 2013 16:05

rmfan5 написа:Гледай си твоята чиния,която с съдийски помии е пълна.

Беше отменен редовен гол на Севиля.
Отивам да си гледам мпята чиния, че тука пълно с раними душици. Почват да пикаят газ като ми видят ника, поне да беше напълнил запалката.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 26 сеп 2013 16:13

fcb_bg написа:
Чакай сега теб да наредя, устатко. Жалка мишка ще викаш на своята пишка, която вадиш когато момиче ти каже "Кажи ми нещо смешно".

:lol: :lol: :lol: :mrgreen: това бе добро
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 26 сеп 2013 16:25

fcb_bg написа:
rmfan5 написа:Гледай си твоята чиния,която с съдийски помии е пълна.

Беше отменен редовен гол на Севиля.
Отивам да си гледам мпята чиния, че тука пълно с раними душици. Почват да пикаят газ като ми видят ника, поне да беше напълнил запалката.

Ма не бе пич просто гледай обективно на нещата.

Като те видя и ли по специално постовете ти в тази тема освен смешно друго не ми става.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Реал Мадрид”