Това с трансфера е готов,са просто слухове пуснати по twitter от ИТАЛИЯ

От Италия .....как знаят какво се случва в Лондон и Мадрид .
Този Ди Марцио,преди 4/5 дена беше си писал в туитъра 98 милиона + или без Коентрао и трансфера е готов.....днес пак у туитъра 85 милиона евро.
Реалността е ,че БЕЙЛ е в ЛОНДОН,не тренира защото вече е отчаян от тази сага(както сме и всички

),ТОТНЪМ все още не са взели негови заместници-Вилиан е в ЧЕЛСИ,а ЛАМЕЛА все още си е в РИМ

ЛЕВИ не е приемал оферта и протака до последно за повече пари,а това протакане може да доведе и до нямане на трансфер

Не остана много,4/5 дена ,най-лошото е че от тази цялата сапунка страда РЕАЛ МАДРИД,играчите се цупят,кажи речи всички основни играчи са спрягани за трансфр Роналдо,Модрич,ДИ Мария,Йозил ,Бензема - я в Юнайтед,я в Арсенал,я къде ли не

И от това страда играта на отбора ,добре че поне резултатите се получават
На мен тази сага с БЕЙЛ,вече абсолютно не ми пука как ще свърши,по едно време го исках,после цената и напрежението във футболистите на РЕАЛ ме накараха да се моля да не бъде купен,вече ми е все тая и за това къде ще играе и за цената .
Да свършва тази глупост по-бързо и да си гледаме играта,мачовете и сезона

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]