Гранада - Реал Мадрид - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Гранада - Реал Мадрид |26/08/2013| 22:00ч

Мнениеот shotgun blues » 26 авг 2013 23:12

АРБЕЛОА е много слаб
Никаква игра второто полувреме .....НАЧО
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 26 авг 2013 23:29

Удари липсват, те искат да влязат с топката във врата с тънки пасчета.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 26 авг 2013 23:52

Слаб мач. Добре, че съдията не даде дузпа, че беше 50/50. Но спести и една дузпа на Гранада, така че горе-долу спази еднакъв критерий.
Единственото хубаво дотук са шестте точки...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 26 авг 2013 23:55

Честита втора поредна победа от задължителната поредица от победи !
Този стил на АНЧЕЛОТИ въобще не ме кефи.....много бавна игра,никаква изненада :( Къде е пресата ????Защо не пресират и да отменат топката и да правят бързи контраатаки и възможности за гол ?
РОНАЛДО нищо не му се получава от началото на сезона,не изглежда добре :(
Липсват пасовете на АЛОНСО,а ДИ МАРИЯ се изгуби изцяло второто.ЙОЗИЛ се цупи пак.........................
НО това което ме нерви е АРБЕЛОА .....обръща ми се стомаха като го видя да отиграва топката,особенно като мине центъра :evil:
Идиотите от Марка и АС да спрат с вратарският пост,че не това е проблема на РЕАЛ....дано срещу БИЛБАО видим подобряване на играта,че с тази си продукция РЕАЛ си плаче за загуба на точки :(
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Гранада - Реал Мадрид - 0:1 FT

Мнениеот paceto » 26 авг 2013 23:56

Добър мач се получи за нас с този състав.
Има какво да се желае още най-вече отпред, но са важни трите точки.
Да не забравяме, че миналата година паднахме като гости след автогол на Роналдо в 22 мин. и не успяхме да го върнем.

За какво беше отменен гола на Йозил, заради това че нямаше сигнал от съдията ли?

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 26 авг 2013 23:58

paceto написа:Добър мач се получи за нас с този състав.
Има какво да се желае още най-вече отпред, но са важни трите точки.
Да не забравяме, че миналата година паднахме като гости след автогол на Роналдо в 22 мин. и не успяхме да го върнем.

За какво беше отменен гола на Йозил, заради това че нямаше сигнал от съдията ли?

Топката беше в движение...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 26 авг 2013 23:59

Неудобен съперник са Гранада напоследък. Лошото е, че и Роналдо все още не е достигнал познатото си ниво. И съставът се бистри още, неспиращите спекулации за Бейл и заминаващи си футболисти също не помагат. Направи ми впечатление начинът, по който Йозил излезе и не беше от най-щастливите хора запътвайки се директно към съблекалнята. Огромна грешка ще е ако Йозил или Ди Мария бъдат продадени някъде за сметка на Бейл.
Една по-изразителна победа им трябва, за да им се вдигне малко настроението, с което играят, защото ми изглеждат твърде напрегнати, сякаш още не са махнали гипса. Дано има напредък в следващите мачове, защото това не е играта, която се очаква от тях.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 27 авг 2013 07:23

hajitsu написа:Трудна победа за Реал Мадрид (0-1).

Знаех си аз... :roll:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

The Tulip
Контакти:

Мнениеот The Tulip » 27 авг 2013 08:48

Лопез отново е виновен! Пази добре и остави суха мрежа. Не го е срам, да дава поводи да е титуляр :oops:

А бе, тоя Анчелоти няма ли да го уволняват? как може да се гаври с иконата, светията, символа и бялата вяра? Бил треньор, важна била формата, кондицията... бля бля. А бе ей... Касияс трябва да пази ако ще да е с гипсирана ръка, шина на крака, превръзка на едното и 10 диоптъра на другото око!!!

Това феновете на балета са уникална работа- в момента вратаря е не най малкия, ами направо несъществуващия проблем. За сметка на защитата (О РАМОС, титане, ако не беше ти, Лопез щеше да има суха мрежа и първия мач), полузащитата (бавни, прогнозируеми) и нападението (ялово и безидейно). Нищо де- надявам се АС, Марка и Ел Паис да пуснат още една анкета кой да е вратар плюс- колко време давате на Анчелоти...
:mrgreen:

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 27 авг 2013 09:08

Играта ни е абсолютна катастрофа!!!
Дано скоро се промени това.Има си спортно-техническо ръководство,но....например Иско,стана най-добър млад играч на Европа,когато играеше непосредствено зад нападателя.Какво е това нещо,Анчелоти на пресконференция да каже:"Иско трябваше да прави жертви, защото е атакуващ играч, но се справи добре. " Кое налага тия жертви? Касемиро не може ли да играе като дефанзивен халф?Въобще видно е че селекцията ни,отново няма баланс.Сега са много атакуващи халфове ,без нападател и след като Чаби и Ираяменди са контузени и без дефанзивни халфове.Пусни Модрич и Иско напред,и да видиш дали няма да играят добре.Обратното важи за Йозил.Защо не го пусне него като дефанзивен полузащитник?Ще бъде трагедия.Лошото е че той нищо не играе и като офанзивен.
Ясно е че някой измежду Иско,Модрич и Йозил,трябва да седнат на резервната скамейка,за сметка на Касемиро.Ако приемем че Модрич играе що годе добре като дефанзивен халф( с много уговорки),остава измежду Иско и Йозил.
Бензема трябва да бъде сменен с Мората!Бензема не много видимо,но за мен очевидно притъпява очакваната острота на отбора.Отделен е проблема за това че постоянно е в засада.Вчера имаше едно показателно положение през мача: Пред очите му е цялата защита на Гранада,той в два метра засада.А беееееееееее,веднага те гоня в Б отбора бе!!!Направо сега като го пиша това и се вбесявам,да не говорим по време на мача!В Мората има повече живец,а това в момента е много нужно,поне що се касае на позицията централен нападател.Бензема в Челси!Там с Торес ще са си екстра.Да си гушнат куклата "Сънчо" и в леглото да спинкат. :x
Според мен с един добър централен нападател,и Роналдо,Иско и Ди Мария зад него,нещата ще бъдат доста добри.Като не става Иско,пускаш Йозил.Но външния полузащитник трябва да си е външен,вътрешния-вътрешен.Иначе така като гледам,до края на сезона може не само Лопес и Касияс да спорят за титулярния вратарски пост,а може и Роналдо във тия врътки да стане претендент за вратар.
Мисля че сега Анчелоти пробва различни неща,и дано скоро време да напасне нещата,защото ако продължаваме с тази игра,много скоро ще изгубим точки.
А тази маймунка,дето се дават толкова пари за нея какво ще я правим на тоя целия хаос не знам!
За момента нещата в общи линии не ми харесват,все пак като всеки фен се надявам всичко скоро време да се промени към по-добро!Все пак сезона е дълъг,а ние сме едва във втори кръг!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Реал Мадрид”