Денят за отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Денят за отбора
Очакваше се към октомври, ама може да се появи и по рано.
Ами Варан до кога ще е контузен, не ми се иска Пепе да му изяжда титулярната позиция, просто защото момчето си я заслужи. Също така много ми е интересна и ситуацията с Ияраменди, но да видим какво ще стане.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
-
- Контакти:
Искате ли да направя тема за мача утре примерно?
Аз съм LevskiZavinagi 

Прави, прави, дано си ни на кадем. Аз се гласях да правя ама як мързел ме е ударил пък и утре заминавам, така че твоя е честа да откриеш официално сезона 

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
-
- Контакти:
j0rka7aa написа:Прави, прави, дано си ни на кадем. Аз се гласях да правя ама як мързел ме е ударил пък и утре заминавам, така че твоя е честа да откриеш официално сезона
Идеално

- paceto
- Контакти:
Карло Анчелоти: Това е най-добрият отбор, който съм имал някога

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти, водил много добри състави към успехи през годините, направи гръмко изявление, малко преди старта на сезона в Примера дивисион.
„Това е най-добрият отбор, който съм имал някога,“ обяви италианският специалист.
Анчелоти е впечатлен не само от звездите на тима като Кристиано Роналдо или Месут Йозил, но и от новите млади попълнения Иско, Касемиро, Хесе и Карвахал.
„Много съм доволен от състава, който имам. Млад, талантлив, силен,“ заяви Анчелоти. „Имаме добър баланс, работим отлично и атмосферата е супер.“
Анчелоти дори вече си избра стартовия състав за първия мач от Примера срещу Бетис. Той ще разчита като титуляри на Икер Касияс, Пепе, Рамос, Карвахал, Марсело, Йозил, Касемиро, Модрич, Иско, Кристиано Роналдо и Бензема.
Реал приема Бетис в неделя от 22 часа.

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти, водил много добри състави към успехи през годините, направи гръмко изявление, малко преди старта на сезона в Примера дивисион.
„Това е най-добрият отбор, който съм имал някога,“ обяви италианският специалист.
Анчелоти е впечатлен не само от звездите на тима като Кристиано Роналдо или Месут Йозил, но и от новите млади попълнения Иско, Касемиро, Хесе и Карвахал.
„Много съм доволен от състава, който имам. Млад, талантлив, силен,“ заяви Анчелоти. „Имаме добър баланс, работим отлично и атмосферата е супер.“
Анчелоти дори вече си избра стартовия състав за първия мач от Примера срещу Бетис. Той ще разчита като титуляри на Икер Касияс, Пепе, Рамос, Карвахал, Марсело, Йозил, Касемиро, Модрич, Иско, Кристиано Роналдо и Бензема.
Реал приема Бетис в неделя от 22 часа.
-
- Контакти:
paceto написа:Очакваше се към октомври, ама може да се появи и по рано.
Дано да се оправи и да го видим в игра, по-скоро!

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
- Middlesbrough
- Контакти:
Тези контроли с националите 4,5 дена преди да започнат главните първенства хич не ми харесват.

-
- Контакти:
Видях, че в фб-к има специална фен страница на всички фенове на Реал Мадрид в България и им метнах по една покана, ако искат да се регистрират тук. Така че ще очакваме нови попълнения!