Олимпик Лион - Реал Мадрид - 2:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Олимпик Лион - Реал Мадрид, 24-ти юли (сряда), 22 часа
Контролите не са за да ни харесва играта на тима, а да се търси оптимален вариант за състав,тактически схеми и сработване между играчите. Още повече, че с нов треньор и доста нови футболисти, това няма да стане само с няколко контроли, а ще се случва и в самия сезон. Колкото по-бързо, толкова по-добре.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Олимпик Лион - Реал Мадрид, 24-ти юли (сряда), 22 часа
Накратко. Добра проверка срещу отбор, който беше много мотивиран и с всички титуляри около 70 минути. Докато Реал основно експериментираше през целия мач. Има много работа в защитния вал. Видяха се доста пробойни в двойката Пепе-Начо. Много по-добре се представиха младите през второто полувреме - Матеос и още едно момче, за което не се сещам за името.
Учуди ме позицията на ляв бек на Черишев. Аз съм с впечатление, че е нападател по принцип. Имаше пропуски отзад, но пък изработи дузпата.
Страшно съм впечатлен от Касемиро. За годините си играе с много самочувствие и увереност. Има качества, освен това и ръст. Страхотно движение и отиграване за втория гол.
Мората е суперталант, но трябва много да поработи в завършваща фаза. Прекалено много време се старае да си нагласи топката за удар, което не е добре. Може и да е психологически проблем и да му трябва повече смелост и самочувствие. Като скорост, пласиране и техника е чудесен.
Карвахал също ми харесва. Много борбен и работлив, което е възлово за позицията му.
Учуди ме позицията на ляв бек на Черишев. Аз съм с впечатление, че е нападател по принцип. Имаше пропуски отзад, но пък изработи дузпата.
Страшно съм впечатлен от Касемиро. За годините си играе с много самочувствие и увереност. Има качества, освен това и ръст. Страхотно движение и отиграване за втория гол.
Мората е суперталант, но трябва много да поработи в завършваща фаза. Прекалено много време се старае да си нагласи топката за удар, което не е добре. Може и да е психологически проблем и да му трябва повече смелост и самочувствие. Като скорост, пласиране и техника е чудесен.
Карвахал също ми харесва. Много борбен и работлив, което е възлово за позицията му.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- paceto
- Контакти:
Re: Олимпик Лион - Реал Мадрид - 2:2 FT
Добра контролка стана, а и с тези смени така се получават нещата.
Тук не са важни победите, защото не се дават точки за тях, а както виждате се правят голям брой смени.
Лион игра почти цял мач с основният си състав и пак не можа да ни бие, нещо повече допуснаха вторият отбор на Реал да ги лиши от почти сигурна победа.
В събота от 21:00 (поне за сега това е часът) играем с ПСЖ и срещата определено ще е интересна както и да я погледнеш
Тук не са важни победите, защото не се дават точки за тях, а както виждате се правят голям брой смени.
Лион игра почти цял мач с основният си състав и пак не можа да ни бие, нещо повече допуснаха вторият отбор на Реал да ги лиши от почти сигурна победа.

В събота от 21:00 (поне за сега това е часът) играем с ПСЖ и срещата определено ще е интересна както и да я погледнеш

- UNBEATABLE
- Контакти:
Re: Олимпик Лион - Реал Мадрид - 2:2 FT
Айдеееееее Гьотеборг ......... още 2 дена ^^