Борнемут - Реал Мадрид - 0:6 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Борнемут - Реал Мадрид - 0:6 FT

Мнениеот Madridist » 22 юли 2013 22:07

Мечта + мечта+ мечта= мечти
Иско- Дизайнерът.
Вълшебникът от Малага не е обикновен играч. Той е дизайнер в играта, с вкус, със смели идеи и интуиция, с красота и елегантност в играта. Има черти от Лаудруп /невероятен пас/, от Йозил /импровизира и твори в движение/ и от Гаринча /финт на място, със завъртане/. 30-те милиона за покупката му, бяха най-голямата „далавера“ това лято. Свежеста в играта му прави още по-голям „Животното“. Естествено, говоря за Сър Кристиано Роналдо. Единственият футболист на света, който се връща от почивка още по-мускулест, по-бърз и в по-добра форма. Първите му три отигравания бяха три божествени пети. Първата, при спряна игра, беше почти гол от извън наказателното поле, втората бе едва спасена от вратаря на Борнемут, а третата бе майсторско извеждане на Бензема срещу вратаря. Карим, задрямал я пропусна. Жалко, че толкова талант отива на вятъра. Дори на Игуаин, чието бъдеще изглежда в Наполи, му беше нужна само минута за да вкара, може би последния си гол с белия екип. Капитан Пипита! Без Игуаин, ако не се купи нов нападател, Мората може да потрива доволно ръце, защото няма да има конкурент за титулярното място.
Мач в почит на Кастия.
Вчера се навършиха 41 години от основаването на Кастия. Сигурен съм, че Анчелоти не е знаел този факт, но в 11-ката която завърши мача имаше 7 юноши: Хесус/заменил друг юноша- Диего Лопез/, Кини /заменил стрелата Карвахал/, Матеос, Касадо /влязъл на мястото на Начо/, Черишев, Касемиро и Мората /справи се добре на позицията на Роналдо/. Школата работи и е много добра. Виждам, че Карло го е разбрал. Отлично, Тренер!
Внимание към Касемиро.
Касемиро е скрития коз в отбора това лято. „Един специалист на позицията си“, така ми го описа един доверен човек, разбиращ много от футбол и работещ на Валдебебас. Един халф, който може да задържа топката, прави по-малко грешки от компютъра на ФБР и се осмелява да пробива и вкарва супер голове, както вчера вечерта. Касемиро е бразилец, който ще запълни отсъствията на Кедира. Много добре инвестирани 5 млн.
30 дни до Раул! Точно толкова остава до 22 август, празникът на Лято 2013! Раул на Бернабеу. Сънувам и мечтая как бележи, след пас на Кристиано. Настръхвам...

ТОМАС РОНСЕРО, в.АС
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
options_1912
Контакти:

Мнениеот options_1912 » 23 юли 2013 03:12

Кога точно играем с Лион ?!?!? С Борнемут го пропуснах и гледах в спортала за голове... най много ме изкефи пряк свободния на Роналдо ! Дано продължим да громим в контроли.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 23 юли 2013 08:19

options_1912 написа:Кога точно играем с Лион ?!?!? С Борнемут го пропуснах и гледах в спортала за голове... най много ме изкефи пряк свободния на Роналдо ! Дано продължим да громим в контроли.

Утре от 22:00.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 23 юли 2013 11:23

Според мен Кедира,Бензема и Коентрао не са нужни на този отбор на Реал Мадрид.По-скоро стават за Челси!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Реал Мадрид”