Честито на феновете на Атлетико!
Заслужено спечелиха,макар и с доста късмет.
При нас положението е сложно,да идва лятото та да видим какво ще става.
Аз лично от вчерашна игра съм много разочерован.
Някой ги мързеше да играят,прибареното след гола пък беше глупаво,но Моуриньо започна да го прави.
Както и да е аз вярвам в Реал Мадрид!!1
HALA MADRID!!!
КнК 2013 финал: Реал М. - Атлетико М. - 1:1 FT (1:2 aet)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КнК 2013 финал: Реал М. - Атлетико М. - 1:1 FT (1:2 aet)
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Поздрави от градския

Голям Атлетико! Браво и честито!
Реал приключва наистина кошмарен сезон и приказките за "требъл" се оказаха напразни. Спортното щастие опредлено не бе на страната на отбора на Моу тази вечер, но от подобна селекция в последния важен мач да се спаси донякъде сезона се очаква значително повече.
Много неприятно впечатление ми направиха някои от "факторите" в отбора на Реал, които отново показаха, че не могат да губят!
Моу си позволи като клонинг на Вили Вуцов да бъде отстранен от скамейката в много важен момент за отбора, а КР7 ми е дори обидно да го коментирам. Съдията се смили над него при два случая на ритане без топка и го изгони чак на третото - не зная дали КР се мисли за недосегаем! Показа за пореден път "тъмната" страна на образа си, нещо което футболист с неговите качества не би трябвало да допуска. Явно липсата на първите 7 години трудно се наваксва
Реал приключва наистина кошмарен сезон и приказките за "требъл" се оказаха напразни. Спортното щастие опредлено не бе на страната на отбора на Моу тази вечер, но от подобна селекция в последния важен мач да се спаси донякъде сезона се очаква значително повече.
Много неприятно впечатление ми направиха някои от "факторите" в отбора на Реал, които отново показаха, че не могат да губят!
Моу си позволи като клонинг на Вили Вуцов да бъде отстранен от скамейката в много важен момент за отбора, а КР7 ми е дори обидно да го коментирам. Съдията се смили над него при два случая на ритане без топка и го изгони чак на третото - не зная дали КР се мисли за недосегаем! Показа за пореден път "тъмната" страна на образа си, нещо което футболист с неговите качества не би трябвало да допуска. Явно липсата на първите 7 години трудно се наваксва

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Атлетико им натри носа на градския си съперник и заслужено спечели купата!

Левски завинаги в моето сърце
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas
Португалския грозник направо разби Реал, липсва дух в отбора....да закотвия Икер по такъв начин
П.П. Аз много обичам Икер, защото през последните 3 големи форума ми донесе много радост и начина, по който грозния се държи с него му изработи 101 псувни

П.П. Аз много обичам Икер, защото през последните 3 големи форума ми донесе много радост и начина, по който грозния се държи с него му изработи 101 псувни

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.