Кой ще спре EL GALAKTIKO?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Кой ще спре EL GALAKTIKO?

Мнениеот Madridist » 01 окт 2009 00:47

Мисля си че този път няма да има осминареал :) Много ми харесва тактическата постройка на отбора,всеки си знае точно мястото на терена,също така многото нови играчи се сработват доста добре за толкова кратко време.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
EL GALAKTIKO
Контакти:

Мнениеот EL GALAKTIKO » 01 окт 2009 00:48

Lord VOODOO написа:Абе карайте по-полека. Рано е да мислите за финала, а и първо трябва да прекъснете традицията да отпадате на 1/8 финал!

Малдини.... а като се затвори противника ни... той кога ще атакува, че да ни вкара и да ни победи???? Не говори глупости, че ставаш много смешен! Противниците ни се затварят, за да не загубят, а не за да ни победят! С този пораженчески характер да се играе за Х срещу нас... много трудно ще ни победят!

Ако не беше съдията вчера с Динамо,щяхте да глътнете една студена вода

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 01 окт 2009 00:59

Последния мач на Белия Бардак не беше ли 2:6 :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 01 окт 2009 01:00

СПоред мен топ 10 на АНглия ще ги спре без проблеми :)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 01 окт 2009 01:26

Абе аребе, гледали сте 5 мача на кръст и правите генерални изводи! Откъде знаете как ще играят Реал след 5 месеца? Ами ако се контузят Роналдо и Бензема? А късмета някои брои ли го? Аз лично мисля, е много рано да се говори. А и има кой да ги спре!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 01 окт 2009 01:43

Jorkorazporko написа:Абе аребе, гледали сте 5 мача на кръст и правите генерални изводи! Откъде знаете как ще играят Реал след 5 месеца? Ами ако се контузят Роналдо и Бензема? А късмета някои брои ли го? Аз лично мисля, е много рано да се говори. А и има кой да ги спре!

Ами според мен сега като не са се сработили играят добре,а не ми се мисли като се сработят напълно.За Роналдо и Бензема съм съгласен,че са основни играчи,но това за късмета някак си не го разбрах.Според теб,представянето до тук на Реал е късмет,така ли :shock: Но все пак ще поживеем,ще видим,който се смее накрая се смее най-добре ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 01 окт 2009 02:24

С Барса наистина ще е страхотен мач, ма иначе Барса и Реал могат да бъдат спрени само от ужасяващите английски отбори играещи анти-футбол(демек Ман Утд и Челси), както и от Интер. Иначе да се надиграват с тях, никой. Дано Барса влезат във форма, че за момента играят бая слабичко от началото на сезона. Резултатите сами си идват за момента. Дано през пролетта, да мачкат както изминалата пролет.

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 01 окт 2009 02:31

:) ем кой ще ги спре , да са направили нещо до сега по различно от Барса ?

Когато постигнат нещо тогава можем да говорим подобни неща .
В момента единствения отбор който е непробиваем е Барселона :)
ORIGINALNI...BE =)

boris-morev
Контакти:

Мнениеот boris-morev » 01 окт 2009 02:41

Никой не може да го спре разбира се ...мача с Барцелоната просто ще ни бъде венец на целия сезон и ще си ги бием за удоволствие за да ни е сладка титлата и в примера и в Европа толкова ли е сложно Хала Мадрид П.С. ех да имах билети за финала на Бернабеу :cry: :oops:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 01 окт 2009 06:28

от boris-morev на 01 Окт 2009 02:41

Никой не може да го спре разбира се ...мача с Барцелоната просто ще ни бъде венец на целия сезон и ще си ги бием за удоволствие за да ни е сладка титлата и в примера и в Европа толкова ли е сложно Хала Мадрид П.С. ех да имах билети за финала на Бернабеу boris-morev

Лично съобщение

Ти се моли да не намерите още една шестлистна детелина на стадиона в Мадрид :) В последния мач Робен се разрева след смяната,сега да не бъде някой друг ;) Трябва да палите свещи на Касияс,че ви отърва от двуцифрен резултат.Ще си умра от кеф Барса пак да ви унижат и да ви докажат,че футбол не се прави само с похарчени милиони и милиардни заеми,гарантирани от държавата!Респект към каталунския тим за политиката им на даване на път на таланти от собствената им школа!Апропо,освен Касияс и Раул колко играчи имате от школата ви?В Барса са около 18,а при вас?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Реал Мадрид”