Бутат ли Реал М към Десетата ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Бутат ли Реал М към Десетата ?

Мнениеот Madridist » 05 апр 2013 23:27

Леко уточнение - тази статия не е писана от автора на темата, а от един писач в спортал. От форума на Гонг, веднага мога да изброя поне десетина човека, които са в пъти по-компетентни на тема футбол и които са доста по-близо до определението журналист, отколкото господин Боян Чулков от Спортал . Във всичките срещи от четвъртфиналите имаше спорни съдийски решения. Как обаче, въпросния господин, отдели толкова много безценно време да анализира най-неравностойния мач - както по резултат, така и чисто игрово . Разбирам срещата да беше завършила 1:0 или 2:1, и някой който не е гледал двубоя и играта на двата отбора, да си мисли след като прочете анализа на Чулков, че съдията е имал някакво влияние. Но при 3:0 си мисля, че дори без да си гледал мача е смешно да се говори за съдийска подкрепа и конспирации . Както казах в предишния си коментар, първото полувреме турците имаха няколко далечни удара (повечето отиваха по горните етажи на Бернабеу), второто минаха центъра три пъти, а през останалото време играха в глуха защита и си играеха за загуба с колкото се може по-малко голове. Какви претенции, какви конспирации ,УЕФА , масони, бутане , теглене. Ако говорим за фрапантни съдийски грешки , за мен лично това е засадата на Ибрахимович. Не съм гледал подобна засада никога. Да не говорим, че въпросния Ибрахимович не трябваше да играе , защото му беше намалено наказанието в последния момент. А той повлия върху крайния резултат - споменатия гол от засада + асистенция за втория ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 06 апр 2013 10:19

Madridist написа:Първо,ако от УЕФА бутат Реал Мадрид нямаше да ги слагат във възможно най-тежката предварителна група с шампионите на Англия, Германия и Холандия. Второ, имаше достатъчно сериозни грешки на съдиите във вреда на Реал Мадрид,в двубоите със Сити и Юнайтед. И трето, да за Галатасарай имаше дузпа.НО да паднеш с 0:3 и основното ти оправдание да е съдията е меко казано несериозно и смешно.

Че се манипулират жребиите е ясно на всички , както и някои мачове . НО едва ли става още от септември , няма как УЕФА да знаят , кои отбори ще се преставят добре . Представете си , че са искали да добутат Арсенал до финал , е как да го направят като играят лошо и непостоянно . Общо взето от финала Челси Ман.Юн , се свири срещу английските отбори , примери бол .

Така и така ще ме нападнете за мача срещу Реал и до неделя да бяха играли 11 на 11 , Реал едва ли щяха да вкарат гол . Единствената грешка на САФ е , че трябваше да оправи психическата нагласа на играчите след ЧК , то си личи и до днес как играчите нямат желание . А това , че картона беше червен само зажото искаха Реал да продължи , мисля че се доказа ден след това , когато за подобно взлизане се даде само ЖК на играч на Байерн и тази сряда за недадения картон на Бензема . За фаула на Варан и това че гола на МЮ не беше от засада , няма какво да ги коментирам . Незнам защо толкова коментирате този пуст корнер , като положението беше тънко , все едно ние постоянно да коментираме тъча , които ви дадоха и ни вкараха първият гол .

Не че Реал нямаше да отстранят Галата , но някакси по-добре им е след като са си решили мача и са изчистили някой и друг картон . Ей така напълно случайно , съдиите им помогнаха , волно или не волно.

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 06 апр 2013 16:17

Явно някои хора все още н могат да превъзмогнат факта, че няма английски отбори в топ 8 на ШЛ и си търсят всевъзможни опръвдания и конспирации и наистина си вярват. Поне да бяхте глдали и от двете страни на нещата, а не смао от тази, която ви е удобна. И дори някои продължават да твърдят, че гледат напълно обективно на нещата, а пристрастията им пречат толква много да гледат обективно...
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 07 апр 2013 10:51

Свири се против англичаните,ама от сезон 2004/2005 до момента единствено през 2009/2010 не е имало английски отбор на финала.Единствено от Челси може да се оплакват от съдийството срещу Барса на 1/2 финалите 2009.
От Юнайтед не ви знам какво искате.Може само да гадаете ако го нямаше ЧК какво ще ще да се случи,откъде гаранция че пак нямаше да вкараме.Сравнения между картона на Нани и положението с Бензема са смешни.Иначе срещу Реал гледате само как ВИЕ сте били ощетени,факт е че имаше спорни отсъждания и в двете посоки.За Галатасарай няма да коментирам,личеше си много ясно кой е по-добрият отбор.

doktora25 написа:Не съм гледал мача, не мога да взема отношение. Но и да ги бутат, и да не ги бутат това няма значение, защото независимо дали Реал играят с 11 или 16 на терена нищо не могат да направят срещу Байерн, вероятно и срещу Дортмунд. ;)

Ако и двата отбора продължат на 1/2 финали,ще се радвам да се паднем с вас,та да видим какво ще стане.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 07 апр 2013 12:23

в сравнение с бутането на Барселона в предишните сзони, това на "Бернабео" е нищо.Само си спомнете 5-тте неотсъдени дузпи за ЧЕЛСИ срещу Барса. Иначе Реал са ми безразлични,но в момента им стискам палци заради Бог Жозе,който направи изключително много за двата ми любими отбора- Интер и Челси! БОГ ЖОЗЕ Е ВЕЛИК! :!:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 08 апр 2013 13:45

Темата еволюира :) ...догодина сигурно ще се появи подобна, но за Байерн (евентуално). Който играе и побеждава, веднага започват да му намират връзки с Уефа, Фифа и т.н. Това, че английските отбори с малки изключения отпадат като круши е много показателно. Вместо да гледате футбол и си удължавате живота, вие си убивате мозъчни клетки с негативни размисли.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Върни се в “Реал Мадрид”