Ki Cho написа:От 80-те години на 20-ти век съм им фен. Бях още дете. Тогава газеха всичко наред. Отделно това са последния испански отбор допуснал чужденци да играят в него. Когато станаха вице на европейското във Франция през 1984 половината отбор беще от Билбао.
Сега все още държат на собствената си шкжло и не се занимават с щуротии от типа на 90 милиона за тоя и 60 за оня. Любовта е ирационална. Оличаш някого заради това, че е той - в случая Атлетик Билбао, а не защото има луд президент да дава маса кинти за п****** като Роналдо. Нека тънат в дългове като им е толкова ума. Не става така. Ей, виж Барса, основните им играчи са от тяхната си школа. Евала!!!![]()
![]()
![]()
А кано истински Катон Старши, който за каквото и да ставало дума в сената на Рим завършвол с думите: "... И все пак Картаген трябва да бъде разрушен!", аз ще река: "Христол - OFF"
Стига пич не говори глупости при Билбао може да е така но не и при отборите в първата четворка....
Иначе Реал , Барса, Валенсия и еди кой си може и да правят трансфери за да купуват играчи което не означева че нямат играчи от школата, ама да кажеш Реал нямат или Барса или че само от школата са им играчите - земи се поинтересувай и тогава говори....
А колкото до Реал той и Бекам беше мн скъп уж, но си върна парите и то само от фанелки, да не говорим за другите реклами и еди кво си от който работи Реал взема процент...
С една дума за да даде толко пари си е направил сметката - той не е Батков, Лупи или Христолофф....