Пробният пак почти позна всичко.
Еми честито и дано не ги подценят нещо.
Жребий 1/4-финали на ШЛ - Реал Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Жребий 1/4-финали на ШЛ - Реал Мадрид
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- shotgun blues
- Контакти:
тези още 3/4 гола в МАДРИД трябва да отнесат !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Имат добри играчи като Дрогба,Снайдер и т.н и напрежението няма да е в тях,но РЕАЛ МАДРИД трябва да покаже класата си и да вземе сериозен аванс
Имат добри играчи като Дрогба,Снайдер и т.н и напрежението няма да е в тях,но РЕАЛ МАДРИД трябва да покаже класата си и да вземе сериозен аванс
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Доволен съм от жребия
Въпреки че се представят добре тази година трябва да ги отнесем.

Въпреки че се представят добре тази година трябва да ги отнесем.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Възможно най-лесният жребий ни се падна! Но това не значи, че трябва да подценяваме турците, никак! 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Най-лесният жребий, който можеше да се падне. Турчулята трябва да бъдат унищожени на Бернабеу. 5:0 на Бернабеу и безсмислен реванш.
Определено най-добрия вариант ни се падна. Много ми се искаше обаче Барса да се падне с Мюнхен, Дортмунд или Ювентус, но както и да е.
Нашите продължават 

-
ясно. Реал. Дортмунд, ПСЖ и Ювентус на 1/2 финал..и нещо ми говори че финалът ще бъде Реал(Мадрид)- Борусия(Дортмунд)...и Бог Жозе с купата....ОТНОВО! 

-
Rainstorm написа:Определено най-добрия вариант ни се падна. Много ми се искаше обаче Барса да се падне с Мюнхен, Дортмунд или Ювентус, но както и да е.![]()
Нашите продължават
не подценявай ПСЖ изобщо

Най-важното е, че двата най-неудобни отбора за нас Байерн - Ювентус ще играят помежду си и един от тях ще отпадне. Сега чета, че има много голяма вероятност да се направи организация и да се посети Истанбул за реванша. Аз лично отдавна мечтая Реал Мадрид да дойдат на Балканите. Барселона играха скоро в ШЛ с Панатинайкос (да не говорим, че каталунците дойдоха и в България за срещата с Левски,когато сините играха в ШЛ). Манчестър Юнайтед, редовно последните години се падат с румънски и турски отбори и също дойдоха на Балканите и техните фенове в региона имаха възможност да ги видят на живо. Лошото е, че сега става дума за елиминационна фаза и чета за някакви колосални суми за билети (400 евро). Както един познат каза - по евтино ще ти излезе да отидеш до Мадрид и там да гледаш отбора. Все пак, аз лично ще изчакам да видя конкретната оферта, която ще се предложи и ще си направя сметката. 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- UNBEATABLE
- Контакти:
Madridist написа:Най-важното е, че двата най-неудобни отбора за нас Байерн - Ювентус ще играят помежду си и един от тях ще отпадне. Сега чета, че има много голяма вероятност да се направи организация и да се посети Истанбул за реванша. Аз лично отдавна мечтая Реал Мадрид да дойдат на балканите. Барселона играха скоро в ШЛ с Панатинайкос (да не говорим, че каталунците дойдоха и в България за срещата с Левски,когато сините играха в ШЛ). Манчестър Юнайтед, редовно последните години се падат с румънски и турски отбори и също дойдоха на Балканите и техните фенове в региона имаха възможност да ги видят на живо. Лошото е, че сега става дума за елиминационна фаза и чета за някакви колосални суми за билети (400 евро). Както един познат каза - по евтино ще ти излезе да отидеш до Мадрид и там да гледаш отбора. Все пак, аз лично ще изчакам да видя конкретната оферта, която ще се предложи и ще си направя сметката.
Аз мисля да ходя към Септември или Октомври направо в Мадрид, ако ще е така до Турция - трудничко