Селта Виго - Реал Мадрид - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селта Виго - Реал Мадрид 10/03/2013
Сега и Сосиедад да треснат Атлетико и ще стане много добър кръг за нас.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- shotgun blues
- Контакти:
Добра игра и заслужена победа.РОНАЛДО ако продължи с головата форма и на 1/4 финалите на ШЛ ,нещата ще изглеждат добре.КАКА много добро включване,хубаво е че пак е част от отбора и дава още варианти пред ЖМ.Йозил и Модрич задоволително,МАРСЕЛО много желание хуабво е че се върна.
ПЕПЕ много слаб....разпилян и неориентиран,ВАРАН е много ама много по-добър в момента,дано португалеца се съвземе.Лятото ЗАДЪЛЖИТЕЛНО нов нападател,БЕНЗЕМА има скорост,техника и комбинативност,но завърващият му удар не е от най-добрите.ИГУИАН........ако чакаш от него да ти решава мачовете,ще си останеш с чакането,уникални пропуски ,така и не стана истински голмайстор толквоа години,браво за паса му на ОЛД ТРАФОРД,но се видя че беше моментен проблясък
ПЕПЕ много слаб....разпилян и неориентиран,ВАРАН е много ама много по-добър в момента,дано португалеца се съвземе.Лятото ЗАДЪЛЖИТЕЛНО нов нападател,БЕНЗЕМА има скорост,техника и комбинативност,но завърващият му удар не е от най-добрите.ИГУИАН........ако чакаш от него да ти решава мачовете,ще си останеш с чакането,уникални пропуски ,така и не стана истински голмайстор толквоа години,браво за паса му на ОЛД ТРАФОРД,но се видя че беше моментен проблясък

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
С оглед изпуснатите положения, смятам, че Реал Мадрид заслужаваше да НЕ спечели мача. Толкова много безумни пропуски, колкото и да съм спокоен човек , в напълно безмислен мач - направо ми скъсаха нервите. Игуаин -
без коментар. Относно дузпата, гледам в Спортал са излезнали с грандоманските заглавия . За мен, контакт между Варас и Кака си имаше. Топката излизаше в аут, но вратаря си фаулира бразилеца , това от 10 положения в 8 се дава дузпа. Не случайно, нито Варас или отборът на Селта си протестираше. А ако погледнем класирането, този мач беше в пъти по-важен за тях отколкото за Реал Мадрид. Хубавото е,че след тежката серия отборът може да почине както физически, така и психически. Сега на дневен ред е жребия за ШЛ. 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:С оглед изпуснатите положения, смятам, че Реал Мадрид заслужаваше да НЕ спечели мача. Толкова много безумни пропуски, колкото и да съм спокоен човек , в напълно безмислен мач - направо ми скъсаха нервите. Игуаин -без коментар. Относно дузпата, гледам в Спортал са излезнали с грандоманските заглавия . За мен, контакт между Варас и Кака си имаше. Топката излизаше в аут, но вратаря си фаулира бразилеца , това от 10 положения в 8 се дава дузпа. Не случайно, нито Варас или отборът на Селта си протестираше. А ако погледнем класирането, този мач беше в пъти по-важен за тях отколкото за Реал Мадрид. Хубавото е,че след тежката серия отборът може да почине както физически, така и психически. Сега на дневен ред е жребия за ШЛ.
Миналата година играхме с Апоел,тази си мисля че ще ни се падне по-труден съперник.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- shotgun blues
- Контакти:
само да не е БАЙЕРН МЮНХЕН,че мачът в ГЕРМАНИЯ ще е ад и знаейки статистиката .............................
Шалке 04 ще е супер,макар и германски отбор
Порто/Малага ще е супер,ПСЖ са добри,но не мисля че чак толкова
Юнайтед е по-добър отбор от ЮВЕНТУС според мен ...........
Борусия Дортмунд ще е трудно,но те губят Мат Хумелс за 1/4 финалите...
МИЛАН ако елимира БАРСЕЛОНА ще придобие още по-голямо самочувствие,но си мисля че РМ ще елимира този състав на МИЛАН
Абе само да не е БАЙЕРН МЮНХЕН
Шалке 04 ще е супер,макар и германски отбор

Абе само да не е БАЙЕРН МЮНХЕН
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Перфектният сценарий е да играм с Байерн на финал и там да си върнем за миналта година и да спечелим 10-тата на Уембли. 

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- shotgun blues
- Контакти:
според мен РЕАЛ МАДРИД е фаворит и по-вероятно да спечели в един мач срещу БАЙЕРН МЮНХЕН,тоест на финалът,отколкото на елиминации.
Просто мачовете за РЕАЛ в Германия са ад,а Байерн е може би отбора в ЕВРОПА който играе с най-голямо самочувствие срещу РЕАЛ и то се видя и миналата година,да РЕАЛ спечели в МАДРИД,но БМ беше по-добрия отбор в мача според мен и след 2 гол РЕАЛ нямаше положение ако не бъркам,докато Байерн беше по-близо да продължи в редовното време и продълженята
на Байерн М ще му е по-лесно срещу РЕАЛ М ,отколкото срещу Милан или Ювентус на 1/4 финал
Просто мачовете за РЕАЛ в Германия са ад,а Байерн е може би отбора в ЕВРОПА който играе с най-голямо самочувствие срещу РЕАЛ и то се видя и миналата година,да РЕАЛ спечели в МАДРИД,но БМ беше по-добрия отбор в мача според мен и след 2 гол РЕАЛ нямаше положение ако не бъркам,докато Байерн беше по-близо да продължи в редовното време и продълженята
на Байерн М ще му е по-лесно срещу РЕАЛ М ,отколкото срещу Милан или Ювентус на 1/4 финал

Вече сме 2-ри след като Атлетико загуби. Не че това има някакво решаващо значение, но все пак...
Гледам коментирате евентуалните съперници в ШЛ. И аз съм на мнение, че Байерн ще е най-тежкият жребий. Другият отбор, който не искам да ни се пада е Ювентус. Не са силни колкото Байерн, но доколкото помня и те са ни неудобен съперник. Борусия също ще е лош жребий, но си мисля че при тях има известен спад от това, което показваха в групата, а при нас се наблюдава точно обратното.
Иначе ако искаме да ни е една идея по-спокойно ще е добре да се паднем с победителя от 2-та на Шалке и Галатасарай, а също така победителя от 2-та Малага-Порто е добър вариант. Но да не си правим сметки още от сега. Важното е който и да ни се падне да успеем да го отстраним накрая- всичко друго е без значение.
Гледам коментирате евентуалните съперници в ШЛ. И аз съм на мнение, че Байерн ще е най-тежкият жребий. Другият отбор, който не искам да ни се пада е Ювентус. Не са силни колкото Байерн, но доколкото помня и те са ни неудобен съперник. Борусия също ще е лош жребий, но си мисля че при тях има известен спад от това, което показваха в групата, а при нас се наблюдава точно обратното.
Иначе ако искаме да ни е една идея по-спокойно ще е добре да се паднем с победителя от 2-та на Шалке и Галатасарай, а също така победителя от 2-та Малага-Порто е добър вариант. Но да не си правим сметки още от сега. Важното е който и да ни се падне да успеем да го отстраним накрая- всичко друго е без значение.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
j0rka7aa написа:Сега и Сосиедад да треснат Атлетико и ще стане много добър кръг за нас.
0-1

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100