Реал Мадрид vs Манчестър Юнайтед - първи осминафинал за ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

hrclspr12
Контакти:

Re: Реал Мадрид vs Манчестър Юнайтед - първи осминафинал за ШЛ

Мнениеот hrclspr12 » 14 фев 2013 17:06

Все си мисля, че 9>3. За какъв опит повече говориш тогава?
Хайде не се изхвърляй! В реванша "Реал" трябва да играе като отбор и тогава тройката ви е най - малкото.
"Тотнъм" ви биха този сезон, "Съндърланд" ви разгромиха откъм ситуации, "Ливърпул" ви смачка след 0:2. Не може все късметът да е с вас. Време е той да ви обърне гръб за години напред.

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 14 фев 2013 18:24

hrclspr12 написа:Все си мисля, че 9>3. За какъв опит повече говориш тогава?
Хайде не се изхвърляй! В реванша "Реал" трябва да играе като отбор и тогава тройката ви е най - малкото.
"Тотнъм" ви биха този сезон, "Съндърланд" ви разгромиха откъм ситуации, "Ливърпул" ви смачка след 0:2. Не може все късметът да е с вас. Време е той да ви обърне гръб за години напред.

разгромиха откъм ситуации :lol: за този "късмет" слушам откакто го следя този отбор ( 2006). Това не е късмет,а класа.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 14 фев 2013 19:38

Добра игра, незадоволителен резултат! И пак ЕДИН беше над всички...

[center][wrapimg=]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/149927_546914658675167_1893925379_n.jpg[/wrapimg][/center]
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 14 фев 2013 20:01

За Роналдо физичните закони не важат...

[wrapimg=]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/525661_566364883403732_1782536201_n.jpg[/wrapimg]
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
realmadrid_fan
Контакти:

Мнениеот realmadrid_fan » 14 фев 2013 20:25

Аз лично съм оптимист за реванша. Ако играем така ще вкараме поне 1 гол. Манчестър въпреки, че играеха дефанзивно оставяха доста пространства пред наказателното им поле. Шансовете пак са 50/50. Реал е в по-неизгодна позиция ако гледаме резултата, но Реал показаха по-добра игра. В реванша Манчестър Юнайтед могат или да играят по-атакуващо(все пак са домакини) и Реал да имат повече възможности за бързи атаки, или пак да се затворят и пак Реал да атакуват. И в двете възможности Реал ще имат предостатъчно възможности да отбележат гол, а защо не и повече от един. Мисля, че с такава игра няма да е изненада да вкараме 2 гола, което ще означава, че Манчестър ще трябват да вкарат 3 гола, което не е невъзможно, но ще им е доста трудно. Преди мача се надявах съдията да е незабележим, но може би поради заряда на двубоя това се оказа невъзможно.
Това, което ми хареса в играта на Реал е, че имаше разнообразие. Имаше както центрирания, така и добри комбинации. Също така имаше и много добри удари от разстояние. Алосно отново показа отличния си поглед и беше един от най-добрите ни играчи, въпреки че играеше с болки. За реванша дано да е здрав. Също така и Пепе и Рамос да понатрупат игрови минути. Коентрао е много добър футболист, но на мен лично ми липсва играта на Марсело. Ще е хубаво и преди реванша да се изпробват различни варианти на формации. Както някой спомена може да се пробва Кака на крилото, а Роналдо на върха на атаката.
Изображение Изображение
HALLA MADRID

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 14 фев 2013 20:51

Ами сега идват мачовете с Райо и Депортиво,след това започва тежката серия:Барса- на 26-ти,Барса- на 2-ри и с Юнайтед на 5 Февруари интересно е на кого ще заложи Моу за двубоя за лигата с Барса.
Вчера на мен Ди Мария много ми хареса доста погаше в защита и центрира на Рони за гола.Днес той става на 25 пожелавам му всичко най-хубаво и много успехи с Реал.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 фев 2013 23:15

Ди Мария вчера за мен, направи много силен мач - пресираше, постоянно търсеше топката,направи няколко много добри пробива, именно той асистира на Роналдо за гола. За мен лично, този гол на Роналдо много се доближава до попадението му срещу Барселона от финала за КнК. Тогава по-същия начин Ди Мария центрира отляво и португалецът с невероятен скок вкара гол. Относно реванша, за Реал Мадрид се очертава доста тежък мач. МЮ си ги устройва и 0:0, а ако вкарат първи гол в мача, ще се приберат отзад и спокойно да чакат на контраатаки и най-вече статични положения, които са ахилесовата пета в тима на Реал Мадрид. Голям проблем за Реал Мадрид през този сезон са добре сгъстени и подредени защити. В Ла Лига се повтаряше един и същи сценарий - отборът допускаше гол през първото полувреме срещу Севиля, Бетис и Гранада , след което съперниците се прибираха отзад. До края на двубоя, Реал Мадрид не можеше да създаде почти никакви чисти ситуации за гол и логично си губеше срещата. А какво остава срещу Манчестър Юнайтед на Олд Трафод. За това е много важно, Реал Мадрид първи да открие резултатът в Англия. Не знам каква е програмата на МЮ преди реванша, но със сигурност е по-лека от тази на Реал Мадрид. Реал за една седмица ще играе два пъти срещу ... БАРСЕЛОНА. Да, втората среща за първенство е само за престиж, но съм сигурен, че Моуриньо ще пусне почти всички основни играчи, които ще си играят на 100% - няма начин, името Барселона е достатъчен мотиватор. Относно Барселона, въпреки че не е много по темата искам да споделя две-три изречения. Аз , като фен на Реал Мадрид, ако има нещо за което благородно завиждам на сегашния тим на каталунците е тяхната невероятна мотивация. Голяма част от играчите им, са спечелили всичко на клубно и национално ниво, но продължават да играят изключително мотивирано и да се опитват да печелят нови трофеи. Същото не мога да кажа за сегашния отбор на Реал Мадрид, за играчи като Бензема и Йозил, които след една титла в Испания, поне в мен, по начина по който играят, оставят впечатлението, че са спечелили едва ли не, всичко във футбола. В Реал Мадрид, винаги е имало нападатели от топ класа, които решават големите мачове - Уго Санчес, Раул, Роналдо-Феномена, Нистелрой. Не може вчера, да имаме 20 удара и да сме вкарали един-единствен гол. Не може, всеки мач да се разчита единствено и само на гения на Роналдо. Погледнете всички важни мачове на Реал Мадрид последните три години,които са спечелени от тима. Всички до един, са след голове на Роналдо. Както и да е,март месец е рубиконът за тима през този сезон. Аз винаги съм бил оптимист и се надявам играчите да ни зарадват ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 фев 2013 23:30

Ронсеро, отново със силни думи :

Днес, денят на влюбените, нито един мадридист не е загубил и грам от страстта си към отбора, воден от Моуриньо. Вярно е, че резултатът 1-1 малко шокира Бернабеу, защото не беше в рамките на предвиденото, но Юнайтед е защитен отбор и не ни плаши.
Подвеждащ резултат.
1-1 може да изглежда като грешна стъпка, и е нормално, защото никой не очакваше такъв „мизерен“ резултат. Чудесния футбол, който показа Мадрид през първото полувреме, „жегата“ идваща от трибуните, която ни напомни добрите стари времена и мощния удар с глава на Роналдо, ми позволяват да кажа, че единственото грозно и несправедливо нещо в тази магична нощ беше резултатът.
Тези 45 минути подхранват надеждата ми за реванша на Олд Трафорд. Реал е по-качествения, по-техничен, по-отбор, има по-голяма история /9-3 шампионски купи/. Няма причина да се тревожим, нито да изпадаме в униние. Този отбор се движи от сърцето си, като електрошок е, на силни пориви, воден от един диамант във формата на огромен голмайстор-Кристиано. Единствено виждам мотиви за оптимизъм. През 2000-та видях моя Реал да завършва 0-0 в Мадрид срещу червените дяволи /тогава даже не вкарахме гол, а вратар на Юнайтед беше един австралиец на име Боснич!/. На реванша обаче, един Реал облечен в черно, но блестящ ослепително бяло с играта си, заби 3 пирона в тази знаменита нощ с петата на Редондо и 2-та гола на „моя“ Раул. Между другото, Рио Фърдинанд заяви, че това е най-интелигентият нападател срещу когото е играл. Легендата за Големия Капитан не ще умре!
Предупредих за съдията. Още предния ден изразих съмненията си към този съдия, родом от Мюнхен, крайно неприятен град за всеки мадридист. Измисли корнера от който Ман Юн. вкараха гол и не даде дузпа за блъскане срещу Ди Мария. Така, вместо Реал да води 2-0 на почивката, резултата беше 1-1.
Сантиляна се завърна. Най-добрия играч с глава, защитавал честа на Реал с бялата фланела е Сантиляна. Спомням си негов гол с глава срещу Интер, задържайки се във въздуха пред зяпналия го с отворена уста Бергоми. Вчера, големия Кристиано повтори скока и гола напълно идентично. Извиси се 3 метра, като че ли има пружини в атлетичните си крака, и отправи майсторски удар с глава, който съкруши съпротивата на блестящия Де Хеа.
Сър Шаби Алонсо. Геройският дух на обрата, който трябва да се постигне на Олд Трафорд е въплътен в маршал Алонсо. Болките в слабините не можаха да победят професионализма и мъжеството му. Твърдостта му, безстрашието му, напомнят на несъкрушимия дух на Пири и Щилике. Шаби спаси няколко гола и даде душата си за отбора. Изтърпя болката с гордостта на един елитен викинг/мадридист/. Алонсо, твоята смелост ше ни покаже пътя...
Да превземем Олд Трафорд!
Часове преди мача, получих обаждане от фен-клуб с 64 мадридисти:
„Каквото и да стане на Бернабеу, ние ще победим на Олд Трафорд!“
Come on Real!

Томас Ронсеро, в.АС
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

NemanjaVidic
Контакти:

Мнениеот NemanjaVidic » 16 фев 2013 16:57

Мача беше много интересен.Реал натисна доста, но подредената по блестящ начин защита на Юнайтед преодоля натиска.От много голямо значение беше също и решението на Сър Алекс Фъргюсън да пусне персонален защитник в лицето на Роналдо.Юнайтед на Олд Трафорд играе съвсем различен футбол отколкото като гост. Така че, там мисля че ще гоните дивото.Под различен футбол искам да уточня - не нападателен, а по концентриран и компактен.Ясно е ,че там отново ще играят на контра атаки, след гола на чужд терен са с едни гърди напред. Този път нека си имаме уважението, да не подценяваме 2та отбора които са едни от най-големите грандове, и нека не даваме отново резултати от типа 5-0 3-0 6-0 и прочие.

Върни се в “Реал Мадрид”