Реал Мадрид - Севиля 09/02/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид - Севиля 09/02/2013
Сладка победа,на моменти нашите играха доста грубо обаче.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Честита Победа ! 

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Момчетата най-после показаха желание за игра и нещата се получиха. Кака ми хареса... Всички ми харесаха, с изключение на Игуаин - явно вече се е изчерпал, станал е бавен и тромав, може би наистина трябва да бъде продаден лятото. Арбелоа е другият играч, който напоследък (снощи също) ми прави лошо впечатление с "мръсна" игра... Моу изненада с включването на Пепе като халф накрая
. Много ми се иска Мората да успее да се приспособи по-добре към отбора, но не знам дали ще се получи...

- Жозе Моуриньо
- Контакти:
Добър мач . Очаквам същото срещу Юнайтед .
Отзивите след победата над Севиля:
Емилио Бутрагеньо:
За пореден път, главното действащо лице бе Роналдо. При него, да вкараш 3 гола е нещо ежедневно, но това въобще не е така. Впечатляващ играч, супер комплексен. Винаги е бил жизненоважен за нас. Дали е вкарал или не, винаги се е старал максимално да помогне на отбора и това прави разликата.
Овациите и скандирането на името му от страна на целия стадион е напълно заслужено защото е един играч за пример. Освен това, приносът му за отбора е огромен, и заслужава тези овации, даже още повече.
Мачът с Манчестер Юн. е „МАЧЪТ“. Имаме нужда от помощта на Бернабеу за тази среща, за да постигнем победата. Отборът ще даде максимумът от себе си. Който й играч на Реал, не може да иска по-голям мач от този, да има срещу себе си отбор като Манчестър, затова имаме нужда от подкрепата на трибуните.
Пепе: Бяхме много по-добри, но най важното беше, че отбора работи непрекъснато, за да подобри играта си. Това е поведението, което трябва да следваме. Срещу Севиля, играх в центъра на терена заради изгонването на Игуаин. Моу искаше по-голям контрол в средата. Много съм доволен от завръщането в игра, у дома, пред нашата публика. Работих много усърдно, за да се върна възможно най-скоро.
Роналдо е в много добра форма, игра чудесно и отбеляза 3 гола. Ако отбора работи така усърдно, както днес, Кристиано ще вкара още много голове до края на сезона. Мача срещу Юнайтед е специален, за нас и за публиката.
Рамос: Бяхме по-добри и се показа на терена. С изключение на дупката в Гранада, отбора играе по-добре от Нова година насам. Тази победа ни идва много добре за психическата подготовка на мача с Юнайтед, но мачовете в ШЛ са по-различни. Манчестър са много силен съперник и всичко може да се случи. Не трябва да тръгваме безразсъдно напред, най-важното е да не получим гол. Това е най-важният ни мач досега.
Моу е взискателен към нас, защото знае, че можем повече, като тук включвам и себе си.
Когато Бернабеу подкрепя, няма равен на себе си. Искаме в сряда, стадиона да ни носи на вълни към победата.
Каранка:
За нас е важно Кристиано да бъде във форма, той знае колко е важен за нас, особено в тази част от сезона. Мачът със Севиля служи да забравим лошия вкус от играта ни в Гранада, и да разпръснем съмненията в нашия дом- на нашия стадион, и пред нашата публика.
Марсело не беше в групата по треньорски причини. Решихме, че други играчи са в по-добра форма от него в момента.
Бензема и Игуаин заедно са възможен вариант за стартовата 11-ка. Днес играха и двамата, и се стараха много. Това е нашата цел, всички да играят на 100% от възможностите си. ШЛ и Купата са най-важни, но остават и много мачове от първенството. Поради позицията ни в първенството, понякога не сме толкова концентрирани в Ла Лига, колкото предни сезони. Мачът в сряда трябва да покаже на хората, че този отбор ще се бори докрай за победата.
Пепе е в добро състояние. Той е от играчите, които нямат нужда да влизат във форма, той е във форма, от момента в който е на терена. Всички централни защитници в отбора, досега показаха отлична форма.
Мачът с Юнайтед идва в добър момент, и не заради оптимизма от днешния резултат. В последно време /без Гранада/ играем добре, дори и без основни футболисти, на които дадохме почивка в някои от мачовете.
При резултат 4-1, изглежда, че мача със Севиля беше лесен, но това не беше така. Имат много опасни футболисти, и до 3-0 нищо не беше сигурно.“
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Меси и Роналдо имат реален шанс да подобрят рекорда на Ди Стефано

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Роналдо вече е 6-ти при реализаторите за всички времена на клуба с 182 попадения.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Флорентино Перес вече започна с предизборната кампания - развързва кесията за Гарет Бейл, Давид Силва и Кавани. А Моу ако спечели "десетата" дали остава или пак ще си ходи и дали тези евентуални трансфери са коментирани с Жозе. Ако питат мен, бих желал и Фалкао (Бензема резерва, Игуаин - пътник) 

Winger написа:Флорентино Перес вече започна с предизборната кампания - развързва кесията за Гарет Бейл, Давид Силва и Кавани. А Моу ако спечели "десетата" дали остава или пак ще си ходи и дали тези евентуални трансфери са коментирани с Жозе. Ако питат мен, бих желал и Фалкао (Бензема резерва, Игуаин - пътник)
Като гледам освен Меси и Иниеста всички останали ги искаш в Мадрид.

[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
tibidabo написа:Winger написа:Флорентино Перес вече започна с предизборната кампания - развързва кесията за Гарет Бейл, Давид Силва и Кавани. А Моу ако спечели "десетата" дали остава или пак ще си ходи и дали тези евентуални трансфери са коментирани с Жозе. Ако питат мен, бих желал и Фалкао (Бензема резерва, Игуаин - пътник)
Като гледам освен Меси и Иниеста всички останали ги искаш в Мадрид.![]()
![]()
![]()
Може пък и да стане. Знае ли човек. Въпросът е тогава, кой ще върши черната работа?
Е, не, тримата по-горе ги е избрал Флорентино Перес (аз също ги харесвам де). Просто добавих Фалкао и съм хвърлил око на един малко по-неизвестен играч - Марко Ройс от Дортмунд