Купа на Краля: Реал Мадрид - Барселона 30.01, 22:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Купа на Краля: Реал Мадрид - Барселона 30.01, 22:00

Мнениеот UltraBlue » 01 фев 2013 14:05

Winger написа:
Stanislav_Ivanov написа:Страхотен мач се получи вчера ! Браво и на 2-та отбора за показаната игра.Реал играха много добре,въпреки проблемите в защита.През първото полувреме си надиграха Барса според мен.През 2-рото една грешка на Калехон с покриването на засадата и гол за Барса.Реал изкараха и късмет през втората част с пропуска на Педро.Добре,че беше Варан да го настигне за да няма и 2-ри гол.А иначе това момче е просто страхотно ! Спаси Реал през първото и през второто полувреме,после вкара и гол.Още е на 19 години а вече може спокойно да спори с Пепе и Рамос за титуляр .. :)

+1 Напълно съм съгласен. И май наистина е крайно време Моу да започне да залага на Варан в центъра на защитата заедно с Пепе, а Рамос и Марсело да са вляво и дясно (както коментираха по-горе във форума). С наличните в момента футболисти, аз виждам състава така : Лопез, Рамос, Варан, Пепе, Марсело, Алонсо, Кедира, Йозил, Роналдо, Ди Мария, Бензема. Знам, че не казвам нищо ново... просто споделям мнение ;)

Аз пък предпочитам Коентрао за десен бег вместо Марсело. Марсело е по-полезен в атака, но Коентрао е доста по-стабилен отзад, а все пак в решителните мачове трябва да се мисли 1-во как да не получим гол, а после да вкараме такъв.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Купа на Краля: Реал Мадрид - Барселона 30.01, 22:00

Мнениеот LaRgO » 02 фев 2013 14:54

Ето ви, бе, ето ви видео. Нали ревахте за снимки и видео. НА
"Джентълменът" Меси
http://www.dailymotion.com/video/xx7l97 ... Q0MPvKorTo

Върни се в “Реал Мадрид”