Валенсия - Реал Мадрид 23/01/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Валенсия - Реал Мадрид 23/01/2013
Искрено съжалявам за Касияс. Той ми идол. 

[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
Re: Валенсия - Реал Мадрид 23/01/2013
Пирово класиране за следващата фаза. Искрено се надявам Икер да се оправи възможно най-бързо. Съдийството беше доста слабо и реферът показа много странен критерий. Ди Мария съм го критикувал много пъти , когато е симулирал, но вчера първо беше настъпан (ако това беше направено от Пепе,щеще да е топновина една седмица в медиите), а после му беше ударен шамар. И в двата случая нямаше дори жълт картон. И после някой се учудва, защо се бил изнервил.
Да не говорим, че секунди преди червения картон на Ди Мария, в центъра на терена срещу Роналдо си беше извършен фал за класически жълт картон (задържане за фланелката), но без реакция от рефера. Малко по-късно се вдига доста пресилен директен червен картон на Ди Мария. В крайна сметка, съдиите миналата седмица сгрешиха в наша полза, вчера направиха грешки в наша вреда . Така че, не мисля, че някой може да има оправдания с реферите 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]