Малага - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Малага - Реал Мадрид

Мнениеот Без име » 29 дек 2012 22:34

Бой? :lol:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Малага - Реал Мадрид

Мнениеот megan fox » 29 дек 2012 23:59

Без име написа:Бой? :lol:

Не разбира се.
Има нещо, което е по-ценно и от парите. ;)
Играчите на големите отбори като Реал определено не могат да се оплачат от недостиг на пари, с бой също не можеш да ги уплашиш, а и все пак не сме в Северна Корея където при тежка загуба да си разстрелват отбора...
Ако има нещо, което никога не достига на професионалните играчи това е достатъчно свободно време със семействата и приятелите им. Ако бях треньор на отбор щях да въведа следното правило - при победа уикенда, понеделника е свободен ден за отбора, без тренировки и този ден играчите да го прекарват както си искат, стига да не пият алкохол, ще им се позволява 1 бира! Дали ще са с жените/приятелките и децата си, дали ще се съберат с приятели или пък просто ще си почиват вкъщи пред ТВ-то с джойстика на Плейстейшъна (примерно) в ръка си е техен избор. Но получават шанс да имат един свободен ден, в който да се забавляват и да си харчат парите. Разбира се, ако някой играч сам усеща, че не е в достатъчно добра форма и сам изяви желание да тренира в свободният ден никога няма да го отпратя.
Една спестена тренировка седмично няма да се отрази пагубно на формата на отбора, но времето, което ще изкарват със семействата си винаги ще им действа положително на психиката. Вместо да се потят във фитнеса (примерно) да излязат в парка с детето си и да поритат малко заедно на въздух - едва ли има футболист, който би отказал нещо такова.
Респективно при загуба ще следва лагер, където играчите ще са затворени и изолирани от семействата си, докато не спечелят следващият мач! Така че проблема с мотивация ще бъде лесно разрешен! Ако футболисите искат да имат свободно време, за да си харчат тлъстите заплати и да изкарват време със семейството си не трябва да подценяват нито един съперник и винаги да гонят победата на макс!

Не знам за вас, но лично на мен един такъв подход ми се вижда доста стимулиращ. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Реал Мадрид”