Малага - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Малага - Реал Мадрид

Мнениеот megan fox » 24 дек 2012 10:42

Без име написа:А някой би ли бил така добър да ми каже, къде е гаврата с оставянето на пейката на Касияс?
Нима Гигс, Скоулс, Лампард, Пуйол не са били оставяни резерви?

А ти ще ни кажеш ли за друг отбор и най-вече треньор, който да гони клубните легенди, докато са още действащи играчи? Визирам Раул!

Има разлика да си полеви играч и да си вратар, а и от изброените Икер е най-млад!

Бе спасявайте се! Дано ЖМ да остане още дълги години в РМ и все така да води отбора ви и да постига такива точкови разлики за 16-17 кръга! :lol: :lol: :lol: :lol: Да ви изгони всичките читави играчи и да напълни отбора ви с анонимници, чието единствено условие, за да играят е да са клиенти на агента на Моуриньо - Жорже Мендес!!!! Чудех се кога на някой ще му направи впечатление, че португалеца малко по-малко подменя играчите в тима като налага само такива, които са клеинти на неговият агент, знае ли човек, може и комисиони да получава от това нещо, т.е. да източва клуба! Реално ако изключим Жозе Моуриньо и КР всичките останали клиенти на Жорже Мендес не са нищо особено и реално са някакви средняци, но Жозе пълни отбора на РМ с тях... ;) Случайност? Едва ли! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 24 дек 2012 10:57

Раул не е бил натирен, но сега не ми се спори за това. Нека се върнем към Жозе.

Няма значение, че Икер е вратар и че най-млад! Сигурен съм, че всеки един от горе изброените футболисти е сядал на пейката дори на 27-28 години. Идва време когато трябва да седнеш на пейката, ако ще да си Роналдиньо или Меси защото ти си го обичкаш! За мен Икер въобще не е унижен! Все пак треньорът решава кой да играе и кой не! Каквито и глупости да говори след това Моу, аз съм сигурен, че още на следващия мач Икер ще е на вратата. А да не говорим, че в ШЛ Аданчо може да получи шанс само ако преди това Кристиано е нашил 4-5 гола на Ман Юнайтед. ;)
А ще ми кажеш ли кои са футболистите на Жорже Мендес? Освен Пепе и Коентрао ? Знам за още един - Фалкао! Ако твоята логика е вярна, с голямо удоволствие ще прочета новината - "Фалкао подписа с Реал Мадрид!" !
Само Коентрао все още не е показал качества за Реал. А Пепе е такъв анонимник, че Меската не се вижда на терена...
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 дек 2012 10:58

Никой никога не е гонил Раул от клуба. Още по-малко пък Моуриньо. Решението да напусне Бернабеу си беше взето от Раул. Също така, клубът направи много голям жест към Раул-Реал Мадрид плащаще близо 30% от заплатата му в Германия. Мегън провери точно на кои играчи в Реал Мадрид мениджър им е Мендеш. Напиши конкретни имена на тези "средняци". И кои от тях са дошли в клуба по времето на Моуриньо и той ги налага титуляри. На португалеца му се приписват всякакви грехове, но това че източвал Реал Мадрид е една от най-безумните тези,които някога съм чувал .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 дек 2012 11:42

megan fox написа:
Sardukar написа:ПП Какво лошо има, че Моу ще мотивира Касияс да се бори за титулярното си място :?:

Защото може и да го демотивира!!! Стига си се държал като 5 годишен хлапак, който не знае за какво иде реч! Монетата има и друга страна и стига си се опитвал да я извърташ все от към доброто в полза на Жозе! Поне веднъж допусни, че той може и да греши и че това, което прави е грешно!
От известно време се спекулира, че Касиас може и да напусне РМ след края на този сезон и със сигурност, ако през главата на вратаря минават такива мисли когато португалеца го държи на пейката няма да го убеди да остане на Бернабеу! Но то всъщност видяхме как постъпва Жозе с клубните легенди, вече натири Раул, колко му е сега да натири и Касиас, а накрая португалеца просто ще си тръгне и какво ще остави след себе си... М?

А ти защо я обръщаш така, както на теб ти отърва? Кажи ми метод да мотивираш даден футболист, без да го оставиш на пейката? И като заговори за натирени легенди... Вие допреди няколко сезона, преди да се появи малкия гном, не бяхте ли готови да лижете **** на Роналдиньо и Ето'о? Много лесно се разделихте с тях, като в случея на Роналдиньо си беше чисто натирване... Айде не се прави на загрижен за Реал. Радвай си се там на Барса и стискай палци да се паднете срещу Реал в ШЛ или за КнК!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 дек 2012 11:52

UltraBlue написа:
megan fox написа:
Sardukar написа:ПП Какво лошо има, че Моу ще мотивира Касияс да се бори за титулярното си място :?:

Защото може и да го демотивира!!! Стига си се държал като 5 годишен хлапак, който не знае за какво иде реч! Монетата има и друга страна и стига си се опитвал да я извърташ все от към доброто в полза на Жозе! Поне веднъж допусни, че той може и да греши и че това, което прави е грешно!
От известно време се спекулира, че Касиас може и да напусне РМ след края на този сезон и със сигурност, ако през главата на вратаря минават такива мисли когато португалеца го държи на пейката няма да го убеди да остане на Бернабеу! Но то всъщност видяхме как постъпва Жозе с клубните легенди, вече натири Раул, колко му е сега да натири и Касиас, а накрая португалеца просто ще си тръгне и какво ще остави след себе си... М?

А ти защо я обръщаш така, както на теб ти отърва? Кажи ми метод да мотивираш даден футболист, без да го оставиш на пейката? И като заговори за натирени легенди... Вие допреди няколко сезона, преди да се появи малкия гном, не бяхте ли готови да лижете **** на Роналдиньо и Ето'о? Много лесно се разделихте с тях, като в случея на Роналдиньо си беше чисто натирване... Айде не се прави на загрижен за Реал. Радвай си се там на фарса и стискай палци да се паднете срещу Реал в ШЛ или за КнК!

Елате бе, елате! Ама първо трябва да продължите напред, което при вас и с този треньор не е много сигурно дали ще стане! :lol: :lol: :lol:

И да, ние изгонихме Роналдиньо - ФАКТ! Но и аз да бях треньор и аз щях да го изгоня и то година по-рано! Само, че забравяш едно нещо: Рони бе велик играч, но никога не е бил клубна легенда!!! ;) Клубни легенди са хора като Шави и Карлес, на които впрочем им удължихме договорите! ;)

Да мотивираш футболист без да го оставяш на пейката? Елементарно е! Режеш му от парите! За всеки слаб мач като му взимаш 20% от месечната заплата като глоба да видим дали няма да се стегне набързо! Голямата част от играчите са сребролюбци (Икер съм сигурен, че не е от тях) и за тях най-важни са парите! Като ги държиш на пейката даже им правиш услуга - хем не бачкат, за да си заслужават парите, хем накрая на мееца си взимат тлъстата заплатата! Но бръкни им в парите и да видим дали няма да подскочат като ужилени и да почнат да си скаъсват задника от тренировки и винаги да дават най-доброто от себе си на терена! ;)

И това е само един от методите, които ми идват наум, има и още!

Вики, ще го направя, просто ще е след Коледните празници, че сега тръгвам, а там където ще съм не се знае дали ще имам нет, от телефона няма да ми се влиза, а и точно на Коледа да вися във форума... как ли пък не!

П.П. Ето част от клиентите му, за които знам (ест само от вашите играчи): Коантрао, КР, Пепе, Ди Мария и Карвальо. ;) Най-вероятно има и още. ;)

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 24 дек 2012 12:36

Карвальо не играе. Ще бъде продаден и се съмнявам да играе важна роля в съблекалнята.
Ди Мария не е средняк! Има качества, но е колеблив в представянето си.
Пепе е супер важен играч! Един от най-добрите ЦЗ в последните години.
Коентрао е не лош, но не е за Реал.
Кристиано Роналдо ... без коментар..
:) 8-)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 дек 2012 15:06

megan fox написа:
Елате бе, елате! Ама първо трябва да продължите напред, което при вас и с този треньор не е много сигурно дали ще стане! :lol: :lol: :lol:

И да, ние изгонихме Роналдиньо - ФАКТ! Но и аз да бях треньор и аз щях да го изгоня и то година по-рано! Само, че забравяш едно нещо: Рони бе велик играч, но никога не е бил клубна легенда!!! ;) Клубни легенди са хора като Шави и Карлес, на които впрочем им удължихме договорите! ;)

Да мотивираш футболист без да го оставяш на пейката? Елементарно е! Режеш му от парите! За всеки слаб мач като му взимаш 20% от месечната заплата като глоба да видим дали няма да се стегне набързо! Голямата част от играчите са сребролюбци (Икер съм сигурен, че не е от тях) и за тях най-важни са парите! Като ги държиш на пейката даже им правиш услуга - хем не бачкат, за да си заслужават парите, хем накрая на мееца си взимат тлъстата заплатата! Но бръкни им в парите и да видим дали няма да подскочат като ужилени и да почнат да си скаъсват задника от тренировки и винаги да дават най-доброто от себе си на терена! ;)

И това е само един от методите, които ми идват наум, има и още!

Ти сам се оборваш :mrgreen: След като не е сребролюбец то този подход няма как да подейства!
Последна промяна от UltraBlue на 24 дек 2012 21:56, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Edinstwen
Контакти:

Мнениеот Edinstwen » 24 дек 2012 16:35

Megan Fox ти си много зле честно.Щом според теб Икер не е сребролюбец и не го инстересуват парите,тогава какво го интересува дали ще му одрежат 20 процента от заплата !?
Действай така , сякаш е невъзможно да се провалиш !

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 25 дек 2012 16:50

Тоя Мегън Фокс имам чувството, че ако не беше фен на Барса нямаше да гледа футбол въобще. Всичките му мисли се въртят около Барса и винаги се аргументира с това, че ако не друго - Барса ще бият всички. Иначе нямаше да има с кво да подкрепи аругантното си поведение.

Понякога не е задължително да си фен на отбор, който може да бие всеки. Понякога има неща, които стоят над 3-те точки и купите във витрината и има някои отбори в Европа, които има по-малко отличия от Барса, но мисля, че са заслужили такова уважение, каквото Барса няма.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 дек 2012 19:13

UltraBlue написа:Ти сам се оборваш :mrgreen: След като не е сребролюбец то този подход няма как да подейства!

Само, че аз не говорех конкретно за Икер, а като цяло и написах, че това е само един от начините. Ако искаш мога да ти спомена още един, който лично за мен е по-добър от финансовите стимули. :)

Върни се в “Реал Мадрид”