Денят за отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Денят за отбора
И на мен резервния не ми харесва. Поне за мен, тези изпъкнали линии са отвратителни. Но все пак вкусът е много субективно нещо - на един му харесва, на друг не.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
На мен ми харесва с черните ленти, защото така кара тениската да изпъкне доста по-добре от колкото ако е само бяло. 

- paceto
- Контакти:
Кристиано: През 2013 г. можем да вдигнем шест купи

Голямата звезда на Европейското първенство Кристиано Роналдо е пълен с амбиция преди старта на футболния форум. "Сигурен съм, че ще бъда във форма. Мобилизиран съм да направя силен турнир и да показа качествата си", сподели CR7, цитиран от marca.com.
"Седмицата" на лузитаните и Реал Мадрид говори и за идния сезон с "белите". "През 2013 година можем да спечелим и шестте купи. Имаме страхотен отбор. Ще запазим ядрото и ще пристигнат някои нови. Ще се хвърлим за максимума", каза още Кристиано.
-----------------------
Ди Мария: Реал може да победи Барса навсякъде и по всяко време

Крилото на Реал (Мардид) Анхел Ди Мария е убеден, че неговият тим в момента има психологическо предимство пред вечния враг Барселона. Той е убеден, че "белият балет" може да победи своя съперник навсякъде и по всяко време.
"Мисля, че след като спечелихме титлата в Примера и след като победихме Барса на "Камп Ноу", ние натрупахме нужното ни самочувствие. Сега можем да победим Барса нявсякъде и по всяко време. Не смятам, че напускането на Гуардиола ще промени много неща там. Тито Виланова ще продължи неговата работа. Ние трябва да направим същото. Смятам, че през последния сезон се правихме повече от добре", заяви Ди Мария.

Голямата звезда на Европейското първенство Кристиано Роналдо е пълен с амбиция преди старта на футболния форум. "Сигурен съм, че ще бъда във форма. Мобилизиран съм да направя силен турнир и да показа качествата си", сподели CR7, цитиран от marca.com.
"Седмицата" на лузитаните и Реал Мадрид говори и за идния сезон с "белите". "През 2013 година можем да спечелим и шестте купи. Имаме страхотен отбор. Ще запазим ядрото и ще пристигнат някои нови. Ще се хвърлим за максимума", каза още Кристиано.
-----------------------
Ди Мария: Реал може да победи Барса навсякъде и по всяко време

Крилото на Реал (Мардид) Анхел Ди Мария е убеден, че неговият тим в момента има психологическо предимство пред вечния враг Барселона. Той е убеден, че "белият балет" може да победи своя съперник навсякъде и по всяко време.
"Мисля, че след като спечелихме титлата в Примера и след като победихме Барса на "Камп Ноу", ние натрупахме нужното ни самочувствие. Сега можем да победим Барса нявсякъде и по всяко време. Не смятам, че напускането на Гуардиола ще промени много неща там. Тито Виланова ще продължи неговата работа. Ние трябва да направим същото. Смятам, че през последния сезон се правихме повече от добре", заяви Ди Мария.
Реал Мадрид ще започне лятото си турне с контрола в мароканския град Танжер. „Белия балет“ ще играе проверка на 24-и юли срещу местния Могреб Атлетико Тетуан.
Контролата между двата отбора ще се играе на новия „Гран стадион Танжер“.
Реал Мадрид започва лятната си подготовка на 15-и юли. На 27-и „кралете“ ще се изправят срещу Бенфика в мача за Купата на Еузебио.
След това Реал Мадрид ще замине за Лос Анджелис, където на 2-и август ще се изправи срещу ЛА Галакси.
Три дни по-късно на 5-и „кралете“ ще срещнат Ювентус в Лас Вегас, а 8-и ще играят контрола срещу Милан в Ню Йорк.
„Белия балет“ ще има проверка и срещу Селтик на 11-и август във Филаделфия.
Контролата между двата отбора ще се играе на новия „Гран стадион Танжер“.
Реал Мадрид започва лятната си подготовка на 15-и юли. На 27-и „кралете“ ще се изправят срещу Бенфика в мача за Купата на Еузебио.
След това Реал Мадрид ще замине за Лос Анджелис, където на 2-и август ще се изправи срещу ЛА Галакси.
Три дни по-късно на 5-и „кралете“ ще срещнат Ювентус в Лас Вегас, а 8-и ще играят контрола срещу Милан в Ню Йорк.
„Белия балет“ ще има проверка и срещу Селтик на 11-и август във Филаделфия.

По-хубави екипи от тези през сезон 2011/12 скоро няма да има! 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Да направим требъл та ако ще голи да играят...
В момента се играе финалния плейоф между Кастиля и Мирандес. В момента минава 70-та минута и нашите момчета водят с 2:0 (голове на Хоселу и Хесе ) 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
3-0 краен резултат . Още един гол на Хоселу оформя крайния резултат. 

- paceto
- Контакти:
Все хубави новини тези дни 

Madridist написа:3-0 краен резултат . Още един гол на Хоселу оформя крайния резултат.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wLY-VvZqW8M[/youtube]