Реал Мадрид - Байерн Мюнхен - 2:1 (1:3 след дузпи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи на финала ?

Анкетата завърши на 25 апр 2012 21:25

Реал Мадрид
37
69%
Байерн Мюнхен
17
31%

Общо гласове: 54

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Re: Реал Мадрид - Байерн Мюнхен

Мнениеот ICAKOV_FCB » 26 апр 2012 01:04

Middlesbrough написа:
ICAKOV_FCB написа:Към всички фенове на Реал:момчета,тая година Барса и Реал трябваше да са на финал!Платини напълни ли си задника с пари мършо?!За първи път влизам в форума на Реал(фен съм на Барселона),с ръка на сърцето казвам,че тая година беше направено всичко възможно най-добрите отбори да отпаднат!И това всичко беше нагласено!Да Байерн игра смело и добре,за Челси немога да кажа същото,но дали това не е постановка?ОТГОВОРЕТЕ СИ САМИ!!!Тая година лигата за Реал,купата за Барса(най-вероятно).Догодина ще се видим в ШЛ и нека по-добрия победи!!!

малко ме е яд за теб ...

И защо те е яд,защото говоря хубави работи за Реал ли?Основното правило на Барса-уважавай съперника!Тая година Барса и Реал не заслужаваха да отпаднат!
ПП Нищо лично,каквото и да стане от тук нататък-!!!БАРСА ДО ГРОБ!!!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 апр 2012 01:06

ICAKOV_FCB написа:
Middlesbrough написа:
ICAKOV_FCB написа:Към всички фенове на Реал:момчета,тая година Барса и Реал трябваше да са на финал!Платини напълни ли си задника с пари мършо?!За първи път влизам в форума на Реал(фен съм на Барселона),с ръка на сърцето казвам,че тая година беше направено всичко възможно най-добрите отбори да отпаднат!И това всичко беше нагласено!Да Байерн игра смело и добре,за Челси немога да кажа същото,но дали това не е постановка?ОТГОВОРЕТЕ СИ САМИ!!!Тая година лигата за Реал,купата за Барса(най-вероятно).Догодина ще се видим в ШЛ и нека по-добрия победи!!!

малко ме е яд за теб ...

И защо те е яд,защото говоря хубави работи за Реал ли?Основното правило на Барса-уважавай съперника!Тая година Барса и Реал не заслужаваха да отпаднат!
ПП Нищо лично,каквото и да стане от тук нататък-!!!БАРСА ДО ГРОБ!!!

А ще ми обясниш ли защо не сте на финал и какво общо с това има Платини :roll: :roll: :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
MKirchev
Контакти:

Мнениеот MKirchev » 26 апр 2012 01:07

AntrAcsA написа:
MKirchev написа:Цъцъцъ, в тези полуфинали лъсна старата максима, че преднина от 2 гола е най-несигурна. Вчера при 2:0, едва ли е имало човек, който да не е фен на Челси и да е вярвал, че Барса ще отпадне. Днес пак същата история, 2:0 до 15-тата минута, баварците я минаха, я не 1-2 пъти центъра и айде пак познатата история. Иначе малко тъпо второ полувреме изигра Реал, не знам какво толкова се ошашавиха, този сезон изиграха на Бернабеу уникално силни мачове и точно, когато трябваше да играят, те играха ганкиното. Както и да е, дано стане хубав и зрелищен финал, да не ме е яд, че са отпаднали Реал.

Хубав и зрелищен финал .. няма как да стане след като Челси са там .

Е, ако играе Торес ще има зрелищни пропуски, ако е Дрогба - зрелищни падания, ако и Тери нямаше червен картон - зрелищни...по-скоро зверски влизания, Мейрейлеш си има зрелищна прическа, абе доста зрелищен отбор са си Челси ;)
Който се прави на врял и кипял, обикновено дрънка врели — некипели.
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 26 апр 2012 01:07

Вчера Реал се радваха все едно са спечелили Лигата, защото вечният им съперник отпадна, а финалиста ще бъде без 4-ма титуляри на финала, а днес плачат като Барселона. Определено за мен ще е по-интересно да гледам Байерн и Челси от колкото Реал и Барса. Нагледах се на 4 Ел Класико през този сезон искам малко разнообразие, а последното беше най-слабото от доста години насам.
Последна промяна от fero на 26 апр 2012 01:08, променено общо 1 път.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 26 апр 2012 01:08

bubka написа:
russia написа:Ха, имало Господ! С кого щеше да се среща Жозету на финала? А някои говореха, че на финала ще са омразната им Барселона и обичания Реал! Е, да, ама не! Футбола все пак ще просъществува! Въпреки Челси! :evil:

Абе вие феновете на Барса на 90% сте уникални ц...ни.От това,което чета феновете на Реал изгледаха отпадането,вдигнаха глава и поздравиха феновете на Байерн за класирането,а каталунците сте още в истерия и продължавате да бълвате помия по Челси,макар да показаха невероятно мъжество и да си заслужиха класирането.Ама какво се учудвам,какъвто отборът-такива и феновете.

Точно така, какъвто е отборът, такива сме и феновете, т.е. разбиращи от футбол! А ТОЙ Футбола не е измислен да се играе в система 10-0-0! Нека се пробват Челси с такава игра да вземат и финала! Едва ли два пъти е възможно! Но щом го няма капитанът им "джентълмен", може и да завършат с 11 играчи!
Последна промяна от russia на 26 апр 2012 01:09, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 апр 2012 01:08

Вчера се заговори като за някакво ново начало на Барса. А всъщност, какво се очаква да се случи с Реал за следващия сезон?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 26 апр 2012 01:10

AntrAcsA написа:За разлика от другия полу-финал, тази вечер далеч по добрия и заслужилия тим от и в двата мача, продължава за финала !

Да, и за разлика от другия полуфинал, сега поне се игра футбол и се получи добър и интересен мач... И двата отбора играха добре и отбора с по-добра психика продължи... Силно се надявам че на финала Челси няма да излезат пак като насрани и да се молят за късмет... Все пак Байерн не изгежда толкова страховит, че да се оправдае окупиране на финала... но пък показа че може да наказва здраво...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 апр 2012 01:12

Tommi написа:
MCMXIII написа:
Tommi написа:Моуриньо и Хицфелд са я взимали.

Пиян съм :oops: Третият треньор.

Ако броим и Ернст Хапел, който е взимал КЕШ с различни отбори, направо да го пишем четвърти. :)

Говорим за ШЛ. Аз съм пиинал, не надрусан :) :) :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 26 апр 2012 01:12

А ще ми обясниш ли защо не сте на финал и какво общо с това има Платини :roll: :roll: :roll:[/quote]
Защото така стана когато беше "галактико" на Реал с ония звезди:ШЛ-98,00.02 само и само да не са поредни!Така стана и с Юнайтед!Така стана с Барса-Интер преди 2 години,така стана и сега с вас!Не искам да кажа че сте лош отбор,но просто вие се паднахте,ако беше Бенфика и те щяха да ни отстранят!
Всичко се крепи на това-КОЙ ЩЕ СТАНЕ 1-ВИЯ ОТБОР ЗАЩИТИЛ ШЛ!От това УЕФА печелят зрители!Ако печелеше само един отбор ти щеше ли да гледаш футбол?!
И от сега казвам-Испания няма да защити европейското!Ако греша-псувайте ме колкото искате,това е моята теза!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 26 апр 2012 01:16

Какво само злобеете не мога да разбера. Двата отбора направиха един наистина запомнящ се мач. Не може ли поне един път глупавите дразсги да останат на страна. Фен на Реал съм, честитих им вече победата, и Реал също заслужават поздравления. Трудно е да се каже кой е по-заслужил след подобен мач, но определено баварците за мен са фаворити на финала. Естествено, че много ми се искаше 10-та купа, но явно не е писано и пак няма да мога да заспя от всичките емоции. Вярно е, че това е просто игра, но след подобни мачове няма как просто да се отърсиш токова бързо. Все пак гледаме смело напред към титлата в Испания - и това не е малко въпреки всичко. Има някакво нписано правило при дузпите (не в редовното време) най-добрите да изпускат, доста често се случва, както и днес за жалост. Не бих си позволил да упрекна, който и да е от играчите - и 22-мата заслужават само поздравления и както е казал Линекер: "Футболът е проста игра – 22-ма мъже тичат след една топка в продължение на 90 минути и накрая печелят германците" за това най-ме беше страх от тях. Не знам как ще ходя на лекции, но знам, че съм фен на един велик отбор, който ще подкрепям вечно въпреки всичко!
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Върни се в “Реал Мадрид”