Барселона - Реал Мадрид - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Време е за Ел Класико! Барселона - Реал Мадрид - 1:2

Мнениеот paceto » 22 апр 2012 00:49

Изображение

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 22 апр 2012 00:50

veni__85 написа:
Niksh0 написа:Очаквам оправдания от типа - ама то засада при гола, барса се пазели за реванша с Челси, били изморени и т.н. Видя се в предното класико, че Реал са израстнали много и мога да се надиграват с Барселона и това се видя днес. Абсолютно заслужена победа! И пак питам къде са тези мишки, "фенове" на Реал, които бяха сигурни в провала днес???

за разлика от други отборчета Барса никога не се оплаква от съдиите

http://real.gong.bg/view_article.php?article_id=266215

само малко....колко смешни сте нямате си на прецтава

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 22 апр 2012 00:50

CTAHKO написа:
paceto написа:Само, че Реал играха доста по-добре от Челси въпреки, че бяха гости :)
Смисъл не се бранеха чак толкова, а и Барселона нямаха такива чисти положения като с вас където късмета ви спаси на няколко пъти.
Днес Барселона дали имаха и 3 чисти голови положения.

Изображение

Е те и Барселона направиха по-силен мач като ви бяха гости,така че нищо не се знае ;) Изводите от мача тази вечер са,че когато Барселона е обременена психически и и се налага да печели мача на всяка цена,футболистите и допускат много грешки 8-) Според мен от решаващо значение за мача във вторник ще е Челси да не получи ранен гол или поне ако получи,да съумее да го върне по най-бързия начин,както се случи тази вечер.В противен случай може да отидем и към разгром 8-) Въпреки всичко аз съм оптимист и вярвам че можем и сме способни да отстраним Барселона.

[offtopic]Аз въпреки че писах след мача ви във сряда че Барселона играха по-силно от вас ( и сега така мисля) , това не означава че съм за тях.По принцип мисълта ми беше да не радвате преди да е приключил втория мач,защото там ще ви сгъват.А ако ги отстраните никой нищо не може да ви каже копче,независимо как сте играли.Просто сте били по-добри и сте ги отстранили.[/offtopic]
Последна промяна от sl321 на 22 апр 2012 01:01, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 22 апр 2012 00:53

Артилериста написа:Анани такива 19 годишни хлапаци като мен са те изпили на соди много отдавна,на соди,мойто момче,на газирани водички.Истината е,че излезнехте от дълбините на канала тая вечерр знайни и незнайни герои и започнахте да плюете по Барселона.Само е такива смешници като теб може да са фенове на Реал,на най-силния,на отбора с парите,на отбора където играе любимият на всички герои КР7.Така,че не ми казвай,че съм хлапак,че точно е такива разбирачи като теб са смешни по форумите.Ама не се учудвам,все пак си говежд! :)

Нито харесвам Роналдо,нито харесвам Реал,но е факт,че са в пъти по-успял отбор от Барса!
Изображение
а това ти го препоръчвам за нервите,жалко че още не са измислили хапчета и за повече акъл,че имаш нужда и от такива!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 22 апр 2012 00:58

Артилериста написа:Честита победа,но това не променя нищо.Не може с 2 победи в последните 15-16 мача да надминете великия отбор на Барселона.Радвайте се на титлата и на победата,защото на финала на шампионската лига прошка от страна на Барса няма да има :)

това някакъв вид хумор ли е или какво ?. та Барселона има много боб да яде да доближи величието на Реал

Потребителски аватар
sl321

Re: Време е за Ел Класико! Барселона - Реал Мадрид

Мнениеот sl321 » 22 апр 2012 01:00

shotgun blues написа:аааааааааааааааааааааааааааааааааа
Campeones oeleeleleleo
ей това е ,върнаха ми увереносттта,няма да кажа лоша дума повече за тях,дори и да отпаднат от ШЛ,стига разбира се да си свършат до края работата в ЛА ЛИГА
честито хора :o

Лелелее,колко жалък си ,чак не можеш да си представиш.То не беше "шибани милионери",то не беше.....Впрочем в следващите дни ,ще публикувам някои от твоите жалки излиания в последните седмици.Даже ще се опитам да ги сложа в отделна тема със заглавие от типа : "колко жалко е да си такъв като този фен на Реал Мадрид"
Последна промяна от sl321 на 22 апр 2012 01:04, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 22 апр 2012 01:11

Артилериста написа:Колко жалко е да си левскар.Аз проблеми с нервите след този мач нямам,поради простата причина,че Барса губят 1 път на няколко години,а хапчетата за акъл,които евентуално ще измислят ги препоръчвам на теб и на всички рогати и ограничени същества като теб. ;)

Ми то се вижда кой е ограничен...пише некви смехории,че Барса са много по-велики от Реал :o :o и след като получи тапа в задника,почва да обижда.Ако наистина имаше нещо в главата ти щеше да изложиш факти с които да докажеш,че наистина сте по-велики от Реал и да се опиташ да обориш твърдението ми,че сте много зад тях...то най-лесно е да почнеш да псуваш като каруцар и аз мога да го правя,но с това само доказваш колко умствено изостанал си,нищо друго!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

MuTaKaT
Контакти:

Мнениеот MuTaKaT » 22 апр 2012 01:13

Пич, като си хейтър си е твой проблем! А кво общо има с темата това, че момчето е от Левски? Що пък реши и че гледа футбол от 7 години заради логото на Челси? Доста си жалък ти май и се опитваш да си запълниш вечерта със заяждане с хората!
Извинявам се за отклонението.. Иначе по темата- честито на всички МАДРИТИСТИ!!! Имахме нужда от тази победа за настроение отук нататък и се надявам да го демонстрираме още в сряда! VAMOS MADRID!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 апр 2012 01:14

Искам да честитя победата на всички ИСТИНСКИ фенове на Реал Мадрид. Тези, които носят бялата идея постоянно в сърцата си. Тези, които вярват постоянно в нашия отбор. Изстрадана победа и напълно заслужена титла. С "антифутбола" на Жозе Моуриньо днес поставихме рекорд по отбелязани голове в историята на Примера в рамките на един сезон. Роналдо, който не блести в големите мачове, днес в поредно класико вкара гол и напрактика ни донесе титлата. След пас на Йозил, който постоянно беше оплюван от някои "фенове" на отбора. С оглед игрите през сезона, мисля, че Реал Мадрид е напълно заслужено шампион на Испания. Тази победа ще ни даде крила за реванша с Байерн. Хала Мадрид, еуфорията е прекалено голяма и още не мога да я осъзная. Днес на Сибелес няма да се спи :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 22 апр 2012 01:21

Аз го кзах, има двама души, които правят разликата с Барса - Моу и Ицето, те са най-големите, на тях се надявах, те ни донесаха титлата.
Реал - Шампион!!!

Върни се в “Реал Мадрид”