Байерн Мюнхен - Реал Мадрид - 2:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид, 17 април (вторник), 21:45 часа
Байерн не играят добре през пролетта,неслучайно отново няма да са шампиони.Затова в мача с Реал ще хвърлят всички сили,въпросът е дали ще им се получи.Дано Реал вземе добър турнирен резултат преди реванша.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- tornadoto_96
- Контакти:
Досега се е видяло, че който отбор много ни се кани накрая го отнася. Севиля мисля, че ни се каниха след класикото и го изядоха 2:6. Сега и Атлетико много се хвърляха.. Байерн и те много си вярват. Имам предчувствие, че ще ги изядем още първия мач 

- aleks751226
- Контакти:
2:1
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени
промени
0:4 .......................Реалният кр.р.за Реал.мн.класи над немците са
vbox7.com/play:f469031f
В Германия може само да се надявате на минимална загуба, за да ви се запазят шансовете за реванша. Статистиката е красноречива, в Германия сте аутсайдери. И като цяло в преките двубои Байерн има надмощие.
- paceto
- Контакти:
Както казах преди дни Реал ще търси на всяка цена гол на чужд терен, защото той тежи много повече.
Дори и да паднем с 2:1 няма да е фатално изобщо, но все си мисля че мача ще е 1:1.
Дори и да паднем с 2:1 няма да е фатално изобщо, но все си мисля че мача ще е 1:1.
-
- Контакти:
Твърда единица.2:1 да кажем 

tornadoto_96 написа:Досега се е видяло, че който отбор много ни се кани накрая го отнася. Севиля мисля, че ни се каниха след класикото и го изядоха 2:6. Сега и Атлетико много се хвърляха.. Байерн и те много си вярват. Имам предчувствие, че ще ги изядем още първия мач
В Германия предчувствията не вървят

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
не забравяйте идеята на УЕФА за финал Барса-Реал,както и да играят двата отбора ще бъдат бутани натам,пък на финала да но имаме късмет и си вземем 10-тат HALA MADRID
Когато парите говорят и прокурора мълчи